Mesela bu kadın kime oy verecek?
AKP
MHP
CHP
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu şekilde bir değerlendirme direk şunu akla getirir. Bu kadın kapalı ve ak partiye oy vermiştir. dolayısı ile chp ve diğerleri kapalıya karşı kapalı partilerdir. Dolayısı ile halk arasında giyim kuşama göre ayrım, sonrasında chp nin yalnızlaşması, uzun yıllar iktidara gelememe, iflas
(Konuda chp vurgusu yapmamın sebebini söyliyeyim: Her açıklamada giyim kuşama karışmayız deyip, her fırsatta kapalıları eleştiren parti olmasıdır.)
Kapalı chplileri de ayırt edebiliyorum, insanın hali ve tavrından kültürü de belli oluyor
kapalıların anlayamam ama açıkların anlayabılırım :) kapalı olup da chp mhp ye veren coook kısı var
Kapalıları da tipinden anlayabiliyorum xd
Partisini tipinden anlayamam ama altyaziya bakılırsa akp ya da mhpli olduğunu söyleyebilirim
Cevap
5Cevap
Bir insanin kiyafetine bakarak hangi partiye oy verecegini anlayamayiz fakat yasadigi sehre bakarak bir tahmin yurutebiliriz ki o da gercekci olmaz...
Evet mesela sen kesin CHP ye verirsin.😄
Az çok anlaşılır Ama her kapalı akp ye vermiyor. Hdp ye veren kapalı bile biliyorum
Akılsız kafalar partisine.
Kesinkes AKP seçmenidir.
Anlarım tabi :))
Hüloğğ tipi var
Ya bu neyin kafası. Önyargınla çok pişman olursun
İnsan kendini belli ediyor xd
Biri seni saçına başına kıyafetine göre kategorize etse hoşuna gider mi? Gençsin aydın görüşlere sahip olmalısın. Bu kafa gericiliktir.
Etik olmayabilir ama gerçek
TKP li gibi duruyor
Bariz.
Akp ye verir
Hayır anlaşılmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar