Gerçekten ne kadar namussuz bir millet olduk birde bunu yapan imam biz bu ülkede kimseye guvenemicekmiyiz...
İmam kardeşine tecavüz etmiş ne oluyor bize?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle yazanlara sinir oluyorum "Bunu diyen imam ulan, imam. Kapatın ülkeyi gidelim" sjdsjhfjs Sanki kendi milletin kızına mesaj atmıyormuş gibi.. Sanki kendi hiç zina yapmamış gibi... Kendi melek sanki...
Bu postmodern muhafazakarlık dalgası ve bu temelsiz tutuculuk zihniyeti ülkece aşılmadığı müddetçe bin beteri hale geleceğiz.
Bildiğin 1. Dünya Savaşı ile Hitler Almanyası arasında kalan Almanya gibiyiz şu an. Tutucu, ama hiçbir değerinin gerçek bir karşılığı olmadığı için yozlaşan halk, fakirlik dolayısıyla iyice pervasızlaşan toplum ve yeni dünya düzeninde kendine yer edinmeye çalışan karman çorman bir cemiyet.
Halimiz tamamen bu. Almanya bunu Hitler'den sonra komple yönetim yapısını rasyonelleştirip tutuculuğu büyük oranda kırarak aştı.
Bizim toplumda o potansiyel de görünmüyor büyük ihtimalle asla çıkamayız bu karanlıktan.
Yani saklı olaylar açığa çıktı ve insanlar artık saklamıyor ve haykırıyor çünkü her kadın bende dahil tacize uğruyoruz ve susmuyoruz susturalmiyoruz ben susmaya kalksam başkasi susmaz. Öyle olması lazım ama artık.
bir insan bir duruma diyecek söz bulamaz mi aklından her geçirdiği cümleye hayır bu cümle yetersiz der mi? Tam da o durumdayım. Allah bizleri af mi eylesin kahr mi eylesin blemedim
Bir şey sorcam kız kardeşi dediği kişi üvey kız kardeşi falan mı yoksa kendi kız kardeşi mi ve ayrıca onu şikayet etmiş mi kız kardeşi mahkemeye falan?
oha ya ben şey sandım ikiside aynı yaşta kız zırasıyla olmuş demiş ya dedim heralde üvey ikiside yaşı denk yemişler bir bok bizene diyecektim senin yazdığına da ama olay farklıymış o zaman
Amca da yeğenine hatta iki yeğenine tecavğz etmiş uzun yıllardır bugün kesildi ğiçin cezası Peder olunca istismar imam olunca tecavğz mü? Hepsi aynı aşağılık sefillik esfeli safilin
En İyi Cevaplar