Arkadaşlar cezaevindeki sevdiğim kişiye mektup yazdım. Sizce nasıl yorum yaparmısınız.?

Az gülmeli çok ağlamaklı geçiyor günlerim. Ne huzur var ne başka birşey. Neler yaşadığımı anlatmaya kelimeler bile yetersiz kalıyor. Öyle bir çaresizlik ki bu hiçbir şey yapamıyorum acaba Nasıl? ne halde düşüncesi aklımdn çıkmıyordu ki bu mektubunla içimi bir nebze de olsa rahatlattın. Gelelim asıl konuya beni sevdiğinden ve değer verdiğinden bahsetmişsin keşke bunları zamanında uygulayıp hissetirseydin. Zaten gerçekten sevsen bu halde olmazdık. Biliyorum vedamız çok yersiz oldu, ama şükürler olsun bizi ayıran ölüm olmadı. Hayatıma kaldığım yerden devam ediyor olabilirim fakat aklım sendeyken hiçbirşeyin tadı tuzu yokken nasıl güzel bir hayat olabilir? O kadarbüyük bir çıkmazdayım ve zor durumdayım ki ne yaptığımı ben bile bilmiyorum. Tek bildiğim şey gerçek olan hiçbir şeyin bitmediği, gerçekse bitmiyor. Sende benim tek gerçeğimsin işte. Daha yazıcak çok şey var ama beynim durdu nasıl olmuş sizce?
Arkadaşlar cezaevindeki sevdiğim kişiye mektup yazdım. Sizce nasıl yorum yaparmısınız.?