5. Sinifta ogretmenimin evine gittim ve neler oldu?

5. Sinifdaydim. Başarılı bir öğrenciydim. Ailem ve çevredekiler tarafından fazla sevilirdim küçükken tatliymisim baya. Gelelim okula.

2. Donem zamanı yaz ayindayiz. Okulda 5. Sınıfta o zamanlar tek öğretmen bütün derslere girerdi. Bizim de kadın bir hocamız vardı ve güzeldi. Bütün sınıftaki erkekler onu çok seviyordu ama öğretmen sadece bana ilgi gösteriyordu. Hep yanıma gelip opuyordu beni. Küçüklüğünden beri herkes beni sevdiginden hicbisey demiyordum. Ama bazen o kadar opuyordu ki ruj izi kalıyordu sınıftakildr bana gülüyordu.

Gelelim konumuza birgün okul erken bitti. Hocam da bana -bizim eve gidelim yemek yeriz ne dersin öğlen yemeğin benden. Bende ama ailem ne der dedim. -merak etme aradım aileni. Arabaya bindim evine gittik. Arabadayken hocam bana nasılsın rahatmisin diyordu bende iyim hocam diyordum evine gittik sonra üstünü değişti hocam. Yaz ayında olduğumuz için mini etek giydi tabi bende çocuğum utandım yanaklarim kizardi. Yemeği hazırladı benim tabağını koyarken bana niye yanakların kırmızı utandın mi diye sordu bende yok hocam sinek kondu yanağıma vurdum dedim ardından yaklaştı oy dedi acımamistir inşallah öpüm de geçsin dedi öptü sonra da tabağı koydu. Yemeği yedim sofralar kaldırıldı sonrasında ise hiçbir şey hatırlamıyorum kendimi biranda hocanın omzunda çizgi film izlerken buluyorum bu nasıl olmuş olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğu gibi sevmiş diyenler için hocam gençti ve güzeldi. Evim okula yakın halen konuşur benle.
5. Sinifta ogretmenimin evine gittim ve neler oldu?
Cevapla