+1 yıl"Türk kızları neden bu kadar kezban. s. s" diye başlık açınca güle oynaya yorum yapan erkekler, burada başlığı beğenmemiş. Kusura bakmayın da ağlayacaksanız oynamayalım :D
93 Yorumla
Soran+1 yılSana kurban olurum hemcinsim olduğun için seninle gurur duyuyorum🚀🚀
- +1 yıl
Benim için zevkti canım inan ki :D :D
- +1 yıl
Helalll beeeeee
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin boyun kaç cm hocam
28 Yorumla
Soran+1 yıl180
- +1 yıl
Sonuna kadar arkandayım hocam helal olsun günceler yazanlara aynen katılıyorum
- +1 yıl
@İdris07 sana ne senin zoruna giden ne 180 boy kız mı kısa?
- +1 yıl
@İdris07 kıskandın işte çatla patla oturduğun yerde
- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılBen 1.80 olmaktan mutluyum :)
15 Yorumla- +1 yıl
Beni eksileyen pembe sanada selam olsun :)
Soran+1 yılKısa hatunlardan biridir eig veremde çatlasınlar
- +1 yıl
Ahahah alemsin ya :)
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim :)
Soran+1 yılBen teşekkür ederim☺
Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. 1.90 boyum
13 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı yok eig veririz kısa kızlardır😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
+1 yılErkeklerin tipine niye bu kadar taktiniz anlamiyorum. bizde o kadar uzun degiliz yani. bu kadar yerin dibine sokma cabaniz niye bin tane yabanci boylu erkek dizilse turk erkegine asla tercih etmem acikcasi. her zamanda gurur duyarim. boyle ugrasmaya devam ederseniz aldiginiz cvptanda incinmeyin 👍🏻
105 Yorumla- +1 yıl
Cuzdanina bakana kadar gitsin calissin kendi kazansin. millet sokaktan toplamiyor parayi👍🏻
- +1 yıl
Bu kadar gurursuzlasip arsizlastiysa onu karakterinle basbasa birak. sen ona harcadigini geri kazanirsin ama yazik onaki o karaterle bir omur yasayacak allah yardimcisi olsun👍🏻
doğru düzgün beslenmeyi bilmeyen cahil bir toplum olduğumuz için çoğunluk kısa. kızlarda aynı şekilde kısa. uzun olanlarda yamuk yumuk genetik bozukluklarla uzamış. ama yeni nesil gayet güzel geliyor nispeten bilinçlenmiş aileler düzgün çocuk yetiştiriyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne güzel görüş bu eigleri verdim üzgünüm😞 sonuna kadar katılııyorum
Soran+1 yılTeşekkürler abi baştacısın
Genleri bozuk anam. Geçmişte öyle miydi kızlarımızda erkeklerimizde herkül hulk gibiydi nasıl çinli prenseslerin geni girdi araya aha o zaman çekti Türk halkının boyu suç kimde dersen hep doyumsuz maymun erkeklerin suçu o günden bugüne gözleri dışarda bunların eskiden hobbit çinlilere bakarlardı Türk kadını uzun iri diye beğenmezlerdi şimdi Türk kadını minyon diye Ruslara kaydı gözleri kör olmayacasılar 😂😂😂😂
410 Yorumla- +1 yıl
Allah belamizi mı versin
- +1 yıl
Hiç üzerime alınmadım hem soruyu hem görüşü 😂😂
- +1 yıl
Boyum 2 metreye yakın da 😂😂😂
- +1 yıl
tespit gibi tespit isde
- +1 yıl
Dogru tespit genlerimizi bozuolar bunlar
- +1 yıl
aynen bir aralar tarihe çok merakliydim yusuf halacoglunun bir kitabı vardı türk genleri diye ısde aslinda türkler uzun ve orta boylu geniş geneli buday tenli sarisin ve mavi gozluymuş. günümüzde kisa şişman keltoş amcalar var nerden reneye
- +1 yıl
@_-RockStar-_ bir çin kızları kaldıydı kıskanmadığınız ak
- +1 yıl
@Örümcek_Adnan biçızıma laf atma ağlarını sökerim
- +1 yıl
@Örümcek_Adnan engel
+1 yılTercih meselesi. Votkayı içip kıçını dönüp yatsın, sahiplenmesin, ters ilişkiye girmek istesin kabul etmeyince aldatsın filan diyorsanız arjantin rusya italya vb uzunları sizin köpeğiniz olsun kızlar. Tepe tepe kullanın. Ben 1.76 boyla iyiyyim.
60 Yorumla
+1 yılGenel bir soru olmuş, bende genel bir cevap vereyim;
Yabancılar ergenlik çağlarinda daha çok fiziksel aktiviyelerle ilgileniyorlar, basketbol vb. Oynuyorlar, Boyları uzun oluyor.
Ama Türkler de en fazla spor güreş veya futbol yapiliyor ki bunlar boya etki etmez, onun disinda kas yapariz diye büyüme çağinda ağır işlerde çalışıp, ağırlık kaldırıyorlar böyle olunca uzamıyorlar..
Ama unutmamak gerekir beslenme ve genetik faktörler çok etkilidir 🙂10 Yorumla
+1 yılTürklerin boyu uzuyor. Ayrıca yurtdışında insanların Türkiye'deki gibi temel sorunları temel ortadan kalkmış durumda kısacası büyüme geriliğinin en sık nedeni beslenme yetersizliği türkiye'de bu oran çok olduğunu boylar kısa ama yurtdışında böyle bir sorun yok en azından kanada, amerika birleşik devletler, almanya, hollanda'da ayrıca erkeklerin boylarına kusur bulmadan önce kadınlar erkeklerin boyunu yakalasın. Ben kendime göre bulamıyorum 187 cm'im
20 Yorumla
+1 yılYabancı kızlar çok güzelken tripsiz ve egosuzken ve bizim bu topraklardakiler onlar kadar güzel olsalar hiç olacakları tahmin bile etmek istemiyorken niye burdakiler bu kadar havalı. Tabiki abazalar yüzünden. Ama sonuçta herkese havalılar. İşte buna benzer bir sebebten ötürü onlar da daha bir selvi boylular denilesi sorulan soru öbeği...
20 Yorumla
+1 yılBence daha iyi arastirmalisin Şu an turkiye de erkeklerde kadinlrda dunya ortalamsinda yukselmede yani 1.74 gibi bir ortalama ile 200 ulkede 62 . sirada falaniz bence gayet iyi ortalam1. Sirada 1.83 ortalama dusunuldugunde ilerde ilk 20 de yerimiz hazir olme bekle essegim yaz gelsin yani 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen boyundan memnunum çünkü sevgilimle iyi duruyoruz. 170'in altı kısa bence. 175 idare ediyor yurt dışına açılmazsam. Bir de yüksek taban ayakkabılar var, onları kullanınca 178 falan oluyor. Acıtır ama öldürmez bu boy mevzusu. Daha az önce boy uzatma ameliyatı sonucu 5 gün içinde ölen birinin haberini okudum, hiç üzerime alınamayacağım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBaşını kaldır da gör :)
boyunun hizasına bakarsan göremezsin tabi :)33 Yorumla
Soran+1 yılBaşımı kaldırırsam 180 üstü görcem de yok göremiyorum😂
- +1 yıl
başını kaldırsan görürsün uzunluğu 😉🤔😂
kaldırmıyorsun ki :) korkmana gerek yok :D - +1 yıl
ben de öpüşürken kısa olmanızdan şikayetçiyim :) eğiliyorum ;)
+1 yılAslında Türk erkekleri ortalama 1.80 falan iyi bence. Asıl Türk kızları kısa erkeklerdense. Çoğu 1.60dan fazla değil.
40 YorumlaErkekler kızlarla kızlar erkeklerle uğraşmaya devam ediyor
Hep yalnızlıktan bunlar 😹51 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 tespit diye buna derim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancı erkekleri bilmem de Türk erkekleri gercekten kısa. Ben cok uzun degilm 170 ama benden hoslanan ya da hoslandgim erkekler ya benden kısa ya da benimle aynı boyda olmuşlardır. Bende uzun istiyorum ama şans ışte.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldünya bayan boy ortalamasında küme düşememek için mücadele eden bir ülkenin bayanı bunu niçin sorar? Türk erkeği boy ortalaması bircok ülkeden cok fazladır. mesela hastası olduğunuz italyan erkeklerinin coğu bacak tabir edilen boydadır. fakat dediğine katılıyorum erkek biraz boylu olmalı ama kalem gibide değil orantı öenmli.
00 YorumlaGenetik.
Maalesef Türklerin boyu genelde kısa oluyor. Şu Ortaasya, Çin'e komşuluk falan var ya. 600-1000 yıl öncesine kadar...
Ben de 1,92 cm boyumla düzgün bir uzun boylu Türk kızı (ilerici, sosyal-yeşil-demokrat tercihim, KAHROLSUN OTORITER SİYASAL İSLAMCILIK VE MİLLİYETÇİLİK!) veya Alman kızı (maalesef çoğunluğu Ispanyol/Italyan asıllı değil de, Türk asıllı olduğumu öğrenince mesafe koyuyor. KAHROLSUN IRKÇILIK!) bulmakta zorlanıyorum...00 YorumlaTürk erkekleri mi kısa 😂 Türk kızları diyecektin herhalde ben kısayım mesela. Ama hiç kısa Türk erkeği görmedim genelde bizden uzun oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılYoo beence türk kizlari kisa senin boyun kac ki turk erkeklerine kisa diyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılGüncel
- +1 yıl
Sence benden uzunmusun kısamısın :D
+1 yılhelal kiz sana yürü beee tam destek ver su kekolaraa dersini
30 Yorumla
+1 yılAllah belanızı vermiş, şişman çirkini sevmezseniz belalar sizi bırakmaz 😊
20 Yorumla
+1 yılMk Benim boyum 1.92 bütün kızlar çok uzunsun diyor psikolojik bunalıma giriyor max ilişki 1 ay sürüyor
24 Yorumla- +1 yıl
Şimdi kendimi övmek gibi olmasın tip var sarışınım renkli gözlüyüm tek abest duran nokta kepçe kulaklarım😂😂😂 Ama kendimle barışık biri olduğum için canım kulaklarım diyorum 😅😅😅 Türkiye Kadın boy ortalaması 1.58 1.60 civarı olduğu için bütün kız arkadaşlarım hep o civarda oldu. Hiç uzun boylu nasip olmadı 😂
- +1 yıl
Tü tü tü maşallah diyorum. Hayırlısı be gülüm modundayım..😂
Bu fizik sorularından gına geldi artık. Yahu ırk öyle. Amma takılıyorsunuz fiziğe.
20 Yorumla
+1 yılBende 172 yim herkes sen 172 degil 180 sin demesinden biktim... ben 180 degilim sen 150 sin...
20 YorumlaYoo bizim de selvi boylu oğlanlarımız var aşkolsun.😂
20 Yorumla
+1 yılDavid De Gea'yı gördükten sonra İspanya'ya yerleşesim gelmedi, değil :)
*Gecen bol olsun.*12 Yorumla- +1 yıl
Milyon tane ihtimal var.
Evet, Türk erkekleri öyle çok uzun değiller. Ama kadınlar da selvi boylu değiller hani..
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun sana 😊( güncellemeni okudum) Genetik olarak öyle Orta Asya ırkları
10 YorumlaTürk kızların da ortalamasının 155 olduğunu düşünürsek selvi boyluyu ne yapacaksınız. Türk sözü vardır boyu boyuna diye..
15 Yorumla- +1 yıl
1. 55 boy nedir be tam yerden bitmeler bide minyon diye avutuyolar kendilerini
Soran+1 yıl155ler tehlikeli
Soran+1 yılAynen 😂
- +1 yıl
Aynen 😄
+1 yılBen 182, birinci kardeşim 185 son kardeşim 187 cm uzunluğunda. Sadece bizim sulaledeki erkeklerin boy ortalaması 180 cm sen hangi Erkeklerden bahsediyorsun kardeşim?
10 Yorumlaben 1.84um kızlarımızda kucuk 1.60-70 boylarında evet bizdede kısa erkekler var doıgrudur
10 YorumlaTürk erkekleri gayet uzun boylu, kızları pek öyle değil 😅
10 YorumlaOrta Asya'dan gelme bir toplumuz. Toplum özelliklerimiz böyle yapacak bir şey yok :)
10 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri de uzun var be sizde iyice türk erkeklerini gömdünüz yazık günah göz var nizam var yani 😹😹😹😹
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUuuu
Bu kızlar da amma gömüyor bizi
Ellerinde olsalar şiddete başvuracaklar haberimiz yok
En azından fiziksel konuda şanslıyız
Zaten haberlerde de görüyorsun
Herşey ortada ;)10 YorumlaTürk Erkekleri Kısa Mı?
Yalnız Dünyada En Uzun Boylu Erkeklerde İlk 10 dayız. O Da 1 - 2 cm Farklarla. Türk Kızları İse Listenin Ortalarında Yer Alıyor :D00 Yorumlatürk kızlarıda türk erkeklerine göre kısadır... Biz biraz daha uzun olsak belimize gelirsnz.. Elinizden tutup kreşemi götürcektik?
Sen kanayan yarayı o zaman gör00 Yorumla
+1 yılDedeme boyun kısa demişlerdi dedem "sen gel bir de S*kime bak" demişti. Yıllardır efsane olarak anlatılır.
25 Yorumla- +1 yıl
İyi demiş
- +1 yıl
Dedelere dikkat 😂
- +1 yıl
Üstelik adam hacı, namazında niyazında... Artık nasıl üstüne gitmişlerse akrabalar falan, dedem de çok zeki tabi, ateş etmiş resmen.
- +1 yıl
Damarına basmışlar
+1 yılÜnv de sınıfta erkekler cidden kısaydı iyikide kisaydilar onlara tepeden bakmak gurur veriyordu bana 😃 komik ama öyle 🤣
10 YorumlaAynı şey kızlar için geçerli hobbitsiniz yabancı kızlara bakın belki farkedersiniz
18 Yorumla
Soran+1 yılYoo değilim😕
Soran+1 yılBoyumuzu da yalan söyleyeceksek ölelim biz
Soran+1 yılTamam sinirlenme
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYemekte kimyon kadında minyon yazardı Stolen abi :)
114 Yorumla
Soran+1 yılBirşey derdim de 😊
Soran+1 yılKızım minyon musun😀
Soran+1 yılAhahah😀
- +1 yıl
Öyledir :)
- +1 yıl
Siteden gitti ama nasıl ulasayim
Soran+1 yılArya ben tanıyorum senlik değil kamki
- +1 yıl
Çok ironik :D
- +1 yıl
Yav biliyorum kızma hemen ahshahs
+1 yılYabancı kızlar güzel anlayışlı dürüst güvenilirken Türk kızları neden böyle tripli kezban yalancı ve sahtekar?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.89 boy sarışın yeşil göz daha uzunumu gerekli peki benden bir soru benim gibisini arayan kızlar hiç aynaya neden makyajsız bakmıyorlar 😀
27 Yorumla- +1 yıl
sen uzunsun sen niye usgüne alindinki
Cevap sahibi+1 yılTürk Yok dedin ondan
- +1 yıl
ben demedim soruyu soran demiş
- +1 yıl
bence var 190 olan kiz bile var ama bizi m milletimiz illa kendi milletini küçük görecek
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın birde su var uzun yakışıklıysa aldatır ya da bana bakmaz bu nedenle olmuyor ilişki
- +1 yıl
yok ya boyla karakterin ilgisi oldugunu dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılYakışıklı ya da güzelsen aldatırsın ya da bana bakmaz bu ön yargı var
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Türk kızı erkeklerini gömer, Türk erkekleri kızlarını gömer...
Komedi resmen kendi milletini aşağılayan tek topluluğuz..00 Yorumla
+1 yılHarbiden ya. Benim de boyum çok kısa. Şimdi 1.70 olmak vardı
10 Yorumla
+1 yılOrtalama Türk erkeğinde boy 174, kadınlarda da 162. Daha ne olsun. Yabancı erkeklerden kısayız ama e kadınlar da kısa sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen yav sorsan 1.90 ım der ama bakarsın 1.70 dkxjsmd
30 Yorumla
+1 yılTürk kızlarınında boylarına bakılırsa baya orantılı bence
10 Yorumla
+1 yıl198 boyum var ama siz ölçütlerinizi boya göre şekillendiriyorsanız çok yanlış yoldasınız.
10 Yorumla
+1 yılKızların her türlü gideri var, kızlara laf atacağınıza süt için belki boyunuz uzar
10 Yorumlahala böyle tuhaf görselciler yaşıyorsa neden sentinel e yollamıyorlar ki.. :D
10 YorumlaYabancı kızlar da selvi boylu, sütun gibi bacaklı biz birşey diyor muyuz? :)
10 Yorumla150 kızlardan doğan nesillerden ne kadar uzamasını bekleyebilirsin ki kalıtsal bir durum sonuçta
10 Yorumla
+1 yılTürk erkleri mi kısa 😅😅 150 ler almış başını gitmiş 😇
30 YorumlaTürk erkeklerinin %80 i uzun boylu iken Türk kızlarının %80 i kısa boyludur. Şaşırdın heralde. 😀
40 Yorumla
+1 yılGit elin gavuru ile evlen türk erkeklerini beğenmiyormuş
10 Yorumla
+1 yıl1.85 cokta kısa sayilmaz bu arada aylar önceki konuyu hortlattim ama neyse artik😃
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Türk erkekleri kisa degil ki bu nerden cikmis tam olarak.. :/
00 YorumlaYabancı bayanlar at gibiyken bizlerde öyle kısayız genimiz sağolsundu😁
00 YorumlaBurdayım aşkım neden yabancı erkek onlar bizim düşmanımız. Ben varım canım 190 boyum 83 kilom
00 YorumlaEvet ya RUS erkekler uzun 😏 peki bizim Türk erkekleri neden kısa acep?
00 YorumlaBen, 1.72 boyundayım hiç bu sebepden dolayı kendimi kötü hissetmedim.
00 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat