Arkadaşıma Artık Katlanamıyorum. Aynı ortamda bulunmaya dahi tahammülüm kalmadı. bir el atarmısınız?

3 yıllık arkadaşım olur kendisi bu seneye kadar çok yakındık hiçbi art niyet geçmezdi aklımdan ona karşı. Geçen yaz kilo verdi spora başladı gözlük çıkardı falan tüm kızlar etrafında dolaşmaya başladı. 4 senelik en yakın kız arkadaşım (sevgili değil) bana olduğundan yakın davranıyo ona şu an. Arkadaş grubu içinde sürekli onun hakkında dönen konular, gruptaki kızların sürekli onun en yakını benim mücadelesi, ikinci plana atılmak o kadar koyduki belli bir süre sonra. Dış görünüşüm hakkında hiçbi zaman kendini beğenmiş biri değildim fakat bu olaylar üst üste bindikçe kendimi gitgide yetersiz görmeye başladım. Etrafımdaki yakın olan herkesi benden alıyo gibi hissediyodum. Bide bizimkinin malum yerleri kalktı doğal olarak elimi sallasam ellisi modunda konuşuyo sürekli. İyice yalnızlık psikolojisine girdim okul bitti şimdi mesaj atsa cevap vermemeye çalışıyorum, kendimi uzaklaştırmaya çalışıyorum hem ondan hem arkadaş çevresinden iyi mi yapıyorum bilmiyorum. Aynı ortamda bulunmayı geç instagramda fotoğrafını görsem dahi aşağılık kompleksine girer hale geldim. Baya baya kıskanma seviyesine geldi olaylar. Kötü kısmıysa o hiçbir şeyin farkında değil hala çok yakınız sanıyo, kendimi çok kötü bir insan gibi görüyorum, bu olaylar olana kadar da çok sevdiğim bir dostumdu. Şu anda ortada belli bir olay yok, ani kararlarım sonucu üzülmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım uzun zamandır düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşıma Artık Katlanamıyorum. Aynı ortamda bulunmaya dahi tahammülüm kalmadı. bir el atarmısınız?