merhaba arkadaşlar 18 yaşında bir kızım şimdiye kadar 30 erkekle çıktım 6 kişiyle dudaktan öpüştüm , 2 kişininde evine gittim ama ilişkiye girmedim hiç bir zaman girmemde inşallah hep sevgilim olduğu zamanlar Allah'a dua ediyorum bir açığını bulup ayrılayım bir daha kimseyle çıkmayayım diye çünkü namaz falan kılıyorum kuran okuyorum her gün biliyorum günahlarımı ama ayrılınca başka biri çıkıyor karşıma ben yine aşık olup çıkıyorum öpüşüyorum ben ne yapacağım böyle
Cevabın nedir?
bir kızın en güzel çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır. Bu söz geldi birden aklıma :)) Ama sorun değil yahu. Tahmminimce ailen biraz tutucu ve baskılı bir ortamda büyümüşsün.Bu yüzden karşı cinsten ilgi gördğün anda film kopuyor ne kadar hayır desende aşık oluyor kollarında buluyorsun kendini. Öpüşmekten bir şey olmaz. Fazlasına kaçm ve biraz daha tut kendini en azından. Bir gün doyuma ulaşır farkına varır ve artık birini sevince tamam artık durma vakti geldi dersin. Kendine ne kadar baskı kurarsan o kadar çok yapmak isteyeceksindir emin ol...
16 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın dediklerin çok doğru
- +1 yıl
O halde kendiniözgür bırak olur mu ? Kişisel gelişim kitapları oku. Dinini biraz daha objektif olarak araştır oku. Diğer dinlerin kitaplarını da oku. Rasyonelist,realist,deist,ateist,agnostik bu kavramları oku öğren araştır. Bak temelinde her birinin temelinde insanca yaşmak var. bunu hayatına uygula. Ondan sonra kimle sevişmişsin kimi öpmüşsün kime ne yapmışsın çetelesini tutmayı bırakacaksındır eminim.
Soran+1 yıldediklerini yapacağım bir faydası olur insllah
- +1 yıl
Yaparsan kesinlikle olacaktır emin ol. Karşı cinsle bir şeyler yaşamak gerçekten çok güzeldir. Fiziksel yakınlaşma kaçınılmaz dünyanın gerçeğiidir. Ama ne olursa olsun 3 gün ilişkilerle bunlar basitleştirilmemelidir. Gerçekten inandığın kişiye istersen bekaretini ver.. Emin ol böyle giderse olacağın kişiden daha bakire olacaksın o zaman...
Soran+1 yılçok teşekkür ederim yorumun için
+1 yılSana kızmıyorum bacım. Öncelikle pişman olman güzel.
Bunları yazdığına göre sen istesen de o* olamazsın zaten.Sadece kader mahkumusun benim gözümde.
- Üç kuruş için arkadaşını, dostunu satanlar
- Devletin malı deniz partisine üye olup, tüyü bitmemiş yetimin hakkını gasp edenler
- Kapatılması gereken maden ocağını kapatmayıp göz göre göre grizu cinayetlerine göz yumanlar
- Kar, kar, kar diye semizledikçe semizleyenler
İşte onlara or*spu derim ben.Kaşarlanmış o..pu hem de; iflah etmezler daha da.23 Yorumla
Soran+1 yılpekii ben ne oluyorum sizce abi
- +1 yıl
Şartların sürüklediği bir kader mahkumu oluyorsun.
Engel olamadığın dürtüler var sanırım, umarım yenersin.
Soran+1 yılumarım inşallah sağolun
30 erkekten sadece 6'sıyla öpüşmüşsün. Bence kesinlikle o* değilsin. En azından her çıktığınla öpüşmemişsin. Bence bırak bu işleri artık. Galiba lise sonsun. İyi kötü bir üniversite kazan kendi ayakların üzerinde dur. Allah'a dua et nefsine hakim olmak için.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim sana gerçekten bu yorum iyi geldi
Soran+1 yılumarım cok saolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de kendine o* diyorsan.. 6 kişiyle öpüşmüşsün yerinde olmak için nelerim vermezdim. Ben 50 kişiyle öpüştüm. Ama psikolojim bozuktu. Babam başımda değildi. İstediğim okulu kazanamadım..
313 Yorumla- +1 yıl
Saatine kaç para alıyordun?
- +1 yıl
seni eklemek ve sana çok özel bişey sormak istiyorum babanla ilgili.
Soran+1 yılee şimdi nasılsın
Cevap sahibi+1 yılhiç bir şey bilmeden konuşma. bir tane söz geldi aklıma çirkini öpen olmamış namusluyum demiş :)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi hepsi için çok pişmanım. 2 senedir hiç bir erkekle çıkmıyorum, bir erkek eli bile değmiyor iki senedir. Hatta normal erkek arkadaşım bile yok. Üni hukuk 1. sınıfım
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılNe soracaksın burada sor
Soran+1 yılo yorum atan çocuk daha demin banada aynısını söyledi inanma
Cevap sahibi+1 yılSağol
Soran+1 yılasıl sen sağol yorum attığın için
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra kimseyle çıkma. Umarım düzelirsin..
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
bi gazoz içermiyik.. :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
30Cevap
Moralini bozup, umutsuzluğa kapılma. buradaki kimsenin de eleştirisine üzülme. Hiç birimiz, mükemmel ve günahsız değiliz ki başkalarını kötüleyelim. Bunun tek yolu, tesettüre girmektir zannımca. Veya zaten tesettürlüysen çarşaf giy. Yani, aşık olsan bile niyeti kötü olan bir adam sana o şekilde yaklaşmaktan çekinir, daha ciddi düşünen bir adamla evlenirsin.. Tövbe etmeyi de unutma. Allah affeder inşallah..
23 Yorumla
Soran+1 yılaçığım şuan inşallah affeder allah
Soran+1 yılamin
Bugune kadar kimseye o...demedim fuus yapan kadınlara bile o gözle bakmadım insanların cinsel yakınlasmarı beni ilgilendirmiyor lakin 18 yasında 30 erkekle cıkmıs olman cok abartılı frenle kendini bu böyle devam ederse ilerde kendini tutamaz iliskiyede girersin..
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım başarırım
+1 yıltövbe kapısı açık. Allah her zaman affeder ve bunu Kuran'da çok kez tekrar ve ısrarla söyler.
Allah'a söz ver. eski günleri geride bıraktım, artık sadece senin kuralların ile hayatımı sürdüreceğim de. Allah tevbeni zaten kabul eder, ama bir daha bunlar yapma.
O* falanda değilsin. Ama Allah'a söz verdiğin halde bunları yapmaya devam edersen işte o zaman o*'nun önde gideni olursun.11 Yorumla
Soran+1 yılama çok kere söz verdim yine yaptım :( yine affeder mi acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin kapalısındır da şu sahilde gördüğümüz oğlanların kucağındaki kapalı kızlardan mısın yoksa. 18 yaşa 30 erkek nedir ya. 22 yaşındayım ve daha hiç sevgilim olmadı oldukça yakışıklıyım, paramda var arkadaşlarım bile soruyor kızlarla neden takılmıyorsun diye ama benim için özel birisi olmasını istiyorum. Kusura bakma ama sen ortalık malı olmuşsun. Hacca falan git anca öyle temizlenirsin.
212 Yorumla
Soran+1 yılkapalı değilim açığım
Cevap sahibi+1 yılne olursa olsun 18 yaşa 30 erkek sığdırmak büyük marifet
Soran+1 yılgerçekten kendimde değilmişim gibi . bizim buradaki kızlar 202 erkekle çıkmışı bile var düşün :(
Cevap sahibi+1 yılneden kötü olanları örnek alıyorsun iyi olanları örnek al ilk sevgilisiyle evlenenleri veya ilkte anlaşamayıpta ikinci üçüncüde aradığını bulanları. hem namaz bile kılıyormuşsun aslında iyi kızsın anlaşılan ama böyle bir yere varılmaz. hiçbir zaman iyi erkeklerle karşılaşmayacaksın. böyle olursan karşılaştığın erkekte senin gibi olur elinden yüzlerce kız geçmiş olur.
Cevap sahibi+1 yılSorunun asıl cevabına gelirsek o* değilsin ama ruhunda o*luk olan bakirelerdensin. (çok afedersin böyle birşeyi kimseye söylemek istemem ama kendin sormuşsun.)
Soran+1 yılbiliyorum söylediklerin çok doğru ne bilim ergenlik çağına girdim gireli çok çok değiştim hiç aklım yoktu sanki hep duygularımla gttim
Cevap sahibi+1 yılkendine çeki düzen ver basit kız olursan basit yaşarsın ve hayatında hep basit insanlar olur.
Soran+1 yılinşallah bu sefer başarırım
- +1 yıl
Lan kapalıları nıye karıstırıyon herkes aynımı ben nıye oyle degılım o zamn genel konusma
Soran+1 yılo yüzden öyle söylemedi herhalde namaz kılıyorum dedim diye öyle söyledi
Cevap sahibi+1 yılgenel mi konuştuk Gızlıı0101 nerenle okuyup anlıyorsun. öyle davranışlarda bulunun kapalılardan bahsediyorum. İstanbul'da Eminönü'de milyonlarca insan ve turistin bakışları arasında öpüşen kapalılar gördüm ben ve tursitler durup resimlerini çektiler. Sen öyle olmaya bilirsin herkese lafım yok
- +1 yıl
Allah oyle kızların belasını versın ıns tamam
emin ol herkesin gunahi var bu zamana kadar ben kamyonu cok duvara tosladim. gencligin verdigi heyecan seytana uydum 40dan fazla kizla iliskim oldu. ama bugunden sonra yok arkadas cunku asik oldugum kadin icin kamyonu toslamak yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende öyleyim tam
+1 yılla siz psikoloji bozmayamı geldiniz 30 erkekle çıkmak ne ben erkek olduğum halde seninkinin 10 da biriyle. şimdi bişey diyemem ama ilerde evlenince yine başka birine aşık olsursan o zaman ondan olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama sana şunu söylim bizim burada benim yaptıklarımın kat kat fazlasını yapan var 202 erkekle çıkmış kız var :(
- +1 yıl
numarasını versene o kızların
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
sen erkek olsan istemezmiydin 202 erkekle çıkmış bir kızı hemde niyetin belli ?
+1 yılne istedigini bilmeyen bir kızsın bence.
sicilin kötü. onu bilirim
ospu ya da vb itham da bulunmak yakışmaz.22 Yorumla
Soran+1 yılpeki bunun dönüşü affı varmıdır
- +1 yıl
o senin elinde.
+1 yıldeğilsin. iki temel unsuru var orspuluğun; para ve seks. ikisi de yok sende. hafifmeşrep, fingirdek filansın en fazla. biraz da mal, ama yaşına vermek lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılilerde evlenmıycem ben en iyisi bırakayım erkek işlerini falan
+1 yıl18 yaşındasın, 13 yaşında birileri ile çıkmaya başladın desek 5 yıldan 60 ay eder. 30 erkeği nasıl bu kadar zaman dilimine sığdırdın merak ettim. 2 ayda bir yenilemişsin sanırım.
10 Yorumla
+1 yılCevabımı değiştiriyorum.
Evet o*pusun.
Allah sana neden inansın?
Bu kadar söz verip hala yapıyorsun.
Öyle namaz kılmak ve Kuran okuyarak sadece Allah'ın gözünü boyamaya çalışıyorsun bence.
İşin zor senin. Allah ıslah etsin.11 Yorumla
Soran+1 yılamin
+1 yılÇoğu erkeğin gözünde o...pusun evet. Şimdi o öpüştüklerin arkandan konuşuyorlardır, ne kaşardı be diyorlardır :)
23 Yorumla- +1 yıl
hahaha :)
- +1 yıl
özellikle erkekler yaşadıkları ilişkileri arkadaşlarına anlatmayı seviyorlar. bu şekilde artistlik yapıyorlar. o yüzden hiçbir erkeğe güvenmemek gerek.
- +1 yıl
Aynen.
Erkek olarak söylüyorum.
Eski ayrıldığın kızın o... olmadığını bilsen de, erkek arasında Artistlik yapmak için o... dersin :D
+1 yılTabii ki değilsin senin birisini sevip onunla çıkman o. olduğun anlamına gelmez. Sadece sadakatsizsin. Merak etme sadakatsizlik bendede var. Yani bir kisiye bağlı kalamıyorum bende :))
00 Yorumla
+1 yılBu soruya seni düşürmek için yığılan erkek cevap sayısına bakarsak; Evet, o.ospunun hasısın.
Ve şu en iyi cevap seçtiğin kişi ise, nirvanaya ulaşmış artık.00 Yorumla
+1 yılDegılsın ama boyle gıdersen olursun daha yasın 18 30 erkekle cıktın 6 sıylada opustun bunların hepsı bu yıl mı oldu
09 Yorumla
Soran+1 yılyok 13 yaşımdan beri yani :(
- +1 yıl
Kız bız o yasta dısarda top oynuyorduk ne askı ne yaptın
Soran+1 yılergenliğe girdim gireli bana bişeyler oldu :(
- +1 yıl
Allah yardım etsın
Soran+1 yılamin
- +1 yıl
Yardımcı olabılırsem
Soran+1 yılefendim ?
- +1 yıl
Duzelmenı ısterım
Soran+1 yılsağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yaşta böyleysen bir kaç sene sonra yani vermeyede başlarsın ... 18 lik kızlar masum bebek olur diyenlere buradan kapak olsun ... namus yaşta değil arkaaşlar işte ...
022 Yorumla
Soran+1 yılhayır büyük konuşmıym ama vermem asla öyle bir hata yapmam
Cevap sahibi+1 yılvermiş kadar olmuşun zaten .. bekaret zar değil salak kızım .. elletiyorsan zaten gitmiş bekaretin . beyindedir bekaret ... olsun üzülme gider en iyisini bulur evlenirsin sonra mutlu ev hanımı olursun sonunda ..
Soran+1 yılyok elletmedim hiç sadece öpüştüm dudaktan en iyisi ben evlenmiyim ya dimi ?
Cevap sahibi+1 yılpüfff evlenirsin merak etme . eneyimli kızlar evlilik içinn daha uygun .. bu yaşta böyleysen ilerde beter olursun sen
Soran+1 yılevlenmeye meraklı değilim artık
Cevap sahibi+1 yılmeraklı değilsen 30 kişiyle ne çıkıyorsun .. 27 yaşındayım 2 kişiyle anca çıktım oda çıkma bile sayılmaz . bu ne hız .. kaçıyorlar mı erkekler . bizde 18 olduk . ama masumduk biz . böle erkek delisi değildik
Soran+1 yıldevir çok değişti kendimi haklamaya çalışmıyorum ama inanın devir çok değişti
Cevap sahibi+1 yıldeğiştiğini biliorum . sadece sen değilsin ki .. senin yaşlarındaki bütün kızlar böle oldu nerdeyse ..
Soran+1 yılbir gelip görsen inanki aralarında en temizi benimdir belkide gerçekten kendimi ak çıkarmak için söylemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbiliorum ve inanıyorum . kimse artık masum değil . bazen kendimi çok eneyi hiissediyorum
Soran+1 yılhımm neden ?
Cevap sahibi+1 yılne bileyim hiçbirşey yaşamadım sayılır . millet hem hayatını yaşadı hem evlendi . ben ne birşey yaşadım ne evlenebildim . neyse yaa .
Soran+1 yılkeşke bende öyle olsaydım da bu durumlara düşmeseydim keşke
Cevap sahibi+1 yılyok ya inan bana buda iyi değil . ben cesur değilim . yapamam . korkarım .. ama kimse ne güzel namuslusun aferin deyip madalya takmadı ..
Soran+1 yılboşver onu bunu bu onların kabahatı :( Allahın karşısına temiz cıkacaksın ne güzel :(
Cevap sahibi+1 yılöle ama insan üzülüor ... birde sevdiğim beni daha önce ilişkisi olmuş bir kadın için terk etti onla evli şu an . yani senin anlayacağın hiç bir işe yaramıyor bekaret namus vs vs
Soran+1 yılbu dünyada evet yaramıyor herkes bozulmuş nerdeyse ama önemli olan bu dünya değil abla
Cevap sahibi+1 yıltabiki değil . ama insan istiyor ki okadar bekledim bare iyi biri olsun . ama olmuyor iyileri hep o tip kızlar kapıyor . ne oldu ben bekledim bekledim temiz kaldım birini sevdim . o kadın geldi aldı benim istediğim hayatı yaşıyor şimdi . bende beklediğimle kaldım .
Soran+1 yılkaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl27
Soran+1 yılsenin hayatında adaletszlik var ne dym
Cevap sahibi+1 yılbende bilmiorum ne var . bir insanı çok sevdim çok bekledim . yıllanmış bir kaşarı aldı evlendi . birde okaşar bana telefon açıp herşey saydırdı . bana fahişe kaltak dedi ki ben hiç bir erkekle birşey yaşamadım . allaha sığınıyorum birazcık hatrım varsa allahım o insanları helak et . adımı sayıklıya sayıklıya ölsünler inşş amin .
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 yaşından beri birileriyle çıktıgını varsayarsak;
yılda 10 erkekle çıkmış oluyorsun ve ortalama olarak her ay sevgili değiştiriyorsun
o* olmasan bile o yolda emin adımlarla ilerlediğini düşünüyorum20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılo... değilsin sadece baskıyla başa çıkamıyorsun.yaşantın ve isteklerin arasında bocalıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru söyledin
Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bir sorun olmalı sizde mutlaka. 18 yaşında 30 sevgili, maşallah. Babanız yaşıyor mu? Yaşıyorsa babanızla aranız nasıl?
06 Yorumla
Soran+1 yılbabam yaşıyor aramızda iyi kötü değil yani
Soran+1 yılevet öyle bişeyde asla düşünmüyorum
Soran+1 yılpeki uyarı için saolun
+1 yılsen ne kadar kaçarsan kaç bakire kalamazsın en azından hayat bozar bir kere..
07 Yorumla
Soran+1 yılbedenim bakıre ama ruhum o* işte
- +1 yıl
kadın dediğin mutfakta aşçı sokakta hanımefendi yatakta o*sbu olacak.. :D :D
Soran+1 yılbu halde bile güldürdün ne diyim :)
- +1 yıl
Soran+1 yıl:)) bu iyidi
- +1 yıl
Soran+1 yıl:D
+1 yıl15 yasında bu ıslere baslasan
30 kısıyle cıkmak ıcın ayda bır sevgılı deıstırmıssın neredeyse
bu ne ıstıkrarsızlık ('.')10 YorumlaLan sen kendine vurmuşsun damgayı, başkası nasıl vurmasın ?
Kesinlikle öyle değilsin.21 Yorumla
Soran+1 yılgercekten değil miyim sence
kızım sen hangi ayardasın çözemedim dişlileri yağlaman lazım
00 Yorumla
+1 yılgizliliğini kaldırıp eklersen sana çok özel bir olay anlatacağım
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi burada anlatsan olmuyo mu
- +1 yıl
inan olmaz olsa zaten anlatırım
17 yaşında başlasan 12 günde bir biriyle çıkmış oluyorsun kabaca dişi casanova :D
00 Yorumla
+1 yılşıpsevdisin galiba ve hemende yelkenleri indiriyosun o* değilsin o kelimenin anlamı nikahsız onla bunla yatana denir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle değilsin.
Rahat ol.13 Yorumla
Soran+1 yılhımm neden peki
- +1 yıl
Hayattan aldığın zevke bak.
O* falan değilsin sen :)
Soran+1 yılbakalım bakalım saol yorum için
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 kişi...senin dudişler olmuş yalama canım yha..ss.s.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. 30 kisi de mübarek biriyle uzun konuş iste
01 Yorumla
Soran+1 yıluzun konusmak önemli değil benim affedilmem önemli :(
+1 yılruhun o* olmasında gerisinin önemi yok
14 Yorumla
Soran+1 yılpeki sizce o* mu ruhum
- +1 yıl
ben şimdi burada o* sun ya da değilsin desem sen benim dememlemi olucaksın tabiki hayır bunu senin cevaplaman gerek sence o*mu ruhun?
Soran+1 yılerkeklerle gezip dolaşmayı eğlenmeyi çok isterdim neden çünkü bizim aile biraz baskıcıdır hani baya bna baskı yapıyolardı falan ama asla kimseyle yatmam ilişkiye girmem bu konuda kendime çok güvenirim sorunun cevabını bilmiyorum :(
- +1 yıl
sorunun cevabını biliyosun kendini kandırma içinden ne geliyosa onu söyle
farkına varmanda bir kazanım allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılamin
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. o.. demiyelimde kaşar diyelim
15 Yorumla
Soran+1 yılhemen hemen aynı
Soran+1 yılevet :)
Soran+1 yılsağol abi
Haftada bir aşık mı oluyorsun ?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır :(
Soran+1 yılbilmiyorum hiç bişeyy bilmiyorum :(
+1 yılSen o... Değilsin kaşarsın :D
23 Yorumla
Soran+1 yılhangisi daha kötü
- +1 yıl
O... Daha kötüdür :)
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç şüphen olmasın tam o...sun
21 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılAllah bereket versin...
10 Yorumla
+1 yılseni bekliyorum anlatacağım ?
03 Yorumla
Soran+1 yılmalesef olmaz
- +1 yıl
çok şey kaçırdın
Soran+1 yılolabilir
yuh yuh yuh :) Naptın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum valla :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılen kralısın hemde tatlım
01 Yorumla
Soran+1 yılof ya
+1 yılKendini öyle hissediyorsan öylesin.
10 Yorumla
+1 yılhayatın tadını cıka r kız ama sakın ilerltme
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam ablacm saol
Yani bence normal
00 Yorumladoğruyu bulmuşssun
021 Yorumla
Soran+1 yılne konuda
Soran+1 yılbundan sonra evlencegimi bile sanmıyorum valla haketmyorum çünkü
Soran+1 yılbundan sonra evlencegimi bile sanmıyorum valla haketmyorum çünkü
Soran+1 yıldaha da evlenmeye hakkım yok bence
Soran+1 yılnedir