Aile & Toplum Benim çocukluğumda komşuluk diye bir güzellik tanırdık, nereye taşındı gören ya da bilen var mı? ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim çocukluğumda komşuluk diye bir güzellik tanırdık, nereye taşındı gören ya da bilen var mı? Benim çocukluğumda komşuluk diye bir güzellik tanırdık, nereye taşındı gören ya da bilen var mı? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Moon2064 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Sanırım çoook uzaklara. Önceden kilim sererdik arkadaşlarla kapı önlerine oynardık. insanlarda güven vardı paylaşma vardır şimdiyse her yeri yüksek binalar ve kibir sarmış ne acı insanlar güven ve sevgi duygularını kaybedip robotlaşıyolar 1 0 Yorumla
__SNR__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Bizim burda var abi çok şükür herkesi tanırım herkesde beni ailemi bilir birbirimize destek oluruz. 1 2 Yorumla ersnkrcn +1 yıl Yinebizlerden daha şanslı olduğunu belli ettin :) Yorumla __SNR__ +1 yıl Bilmiyom abi şans mı değil mi çok şükür 😊 Yorumla
Yamaçgok Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Ben gördün bizim mahallenin karıları bizden hiç çıkmıyor.. Keşke bende özlesem,😉 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar