Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evde kalmasın dersen hoş olmaz.
Yeni evliyiz evde biri varken yeterince rahat olmayız özlerimde ateşli sevişmelerimizi diye söyle gıkı çıkmaz.
Bunların birqz düşünmesi gerekir yeni evliler diye ama yok galiba
Onuda belirmemişsin millet topa tutmuş.
Istemezdim bir meşguliyet yoksa.01 Yorumla
Soran+1 yılKalmasın demem zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılKalsın ne var ki bir tabak yemek daha koyarsın sofraya arayı iyi tutarsan senin için eğlenceli geçer
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur 😊
- +1 yıl
Olur olur sen anlayışlı ol kendine laf vurdurtma sadece sonra eve gidince yengem bana böyle böyle davrandı der iyi mi kötü mü sen belirlersin😊
Soran+1 yılHaklısın saygısızlık etmem ben zaten misafire 😊
- +1 yıl
Sıkıntı yok o zaman😊
Gizli Üye(30-35)+1 yıle ne olmus yani :D ama eşin de düşüncesiz yeni evliymissiniz bir tadını cıkarsaydınız ama bu sizin birleşmenize engel olmaz bir sebebi vardır 3 ay kalmasının
08 Yorumla
Soran+1 yılSebebi yok bildigim kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılvardır :) neden sizde kalıyor ki amacı ne gidip tatil yapmak varken gezmek eğlenmek varken aklı dengesi yerinde bir kız
Soran+1 yılNe olabilir ki anlamadım
Cevap sahibi+1 yılsorsana :D neden 3 ay bizde diye ailesi falan mı yok evde sıkılır ya rahatsız etmek istemem ben kız olsam
Soran+1 yılİşte onu düşünemiyor heralde sormam ama öyle sorulmaz tabiki
Cevap sahibi+1 yıl:D düşüncesiz türk erkeği classic herkes düşünmez başkalarını
Soran+1 yılAynen ya düşünemiyor neyse belki bir gece düşünür 😊
Cevap sahibi+1 yıldüşünmez :) bosuna yormayın kafanızı classic türk erkeği cok şey istiyorsunuz
herkes düşünmez öyle
+1 yılBence normal niye sorun oluyor ki sonçta eşinse katlanacksn aynı durum sennde olsa eşinnde yapması gerekn bu okurdu
015 Yorumla- +1 yıl
Yeni evliysen evet bencede sorun çok uzunmş kalacağı süre bunu düşünmeleri gerek özellklede kocann
Soran+1 yılKocam çok seviyor kardeşini bende seviyorum başımın üstünde yeri var misafirimin de üç ay çok
- +1 yıl
Aynen bırak gelsn kalmaya başlasın biraz zmn geçince konşrsn kocanla
Soran+1 yılBen söyleyemem gitsin diye
- +1 yıl
Söyleme o zaman bazı tavırlarını koy diyecem ama ilşkinzde yeni bu sebepten dolayı aranzda sorun olablr dikkatli ol
Soran+1 yılGerekirse kalırsa bunun için tartışma çıkarmam kesinlikle
- +1 yıl
Bencede çıkarma yeni ilşkiye sorun vereblr ama tepkinide koy ilerde aynı şeyler yaşanmasn
- +1 yıl
Gerekrse yatakta olacak şeylerde naz yap erkeğine ama biraz tepkini koy
Soran+1 yılYok öyle yapamam
- +1 yıl
Niyeymş canm ne var bunda naza çekecksn bazen kendini ki bazı sorunları bu şekilde halletmek daha kollay olur
Soran+1 yılHiç yapmadım o yönünden vurmak istemem konuşarak da çözülür çogu şey
- +1 yıl
Hiç yapmadm derken anlamadm ama zamnala illaki nazda olacak karı koca arasnda bunlar her daim olan normal şeyler kadına naz yapmak yeri geldiğinde yakışır
Soran+1 yılPeki denerim belki
- +1 yıl
Allah mutlu mesut etsn inşallah
Soran+1 yılAmin sagolun 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. kalabilir ben isterdim hatta bana evde arkadaş olurdu hoşuma gider
50 Yorumlanolcak sanki size engel olmaz ki. çok tatlış bir hadise bence. senin kız kardeşin gelse eşinde seve seve kabul ederdi eminim. bu kadar ince eleyip sık dokumayın lütfen yabancı değil gelen.
039 Yorumla
Soran+1 yılYabancı demiyorım zaten iyi bir kızda üç ay çok fazla bence
Soran+1 yılSanmam yani umarım öyle degildir
Soran+1 yılTamm bişi demedim 😊
Soran+1 yılYaa napim ama 🙈
Soran+1 yılİmkansız
Soran+1 yılEvet öyle istiyorum
Soran+1 yılEve almadan olurmu hiç
Soran+1 yılSöylerim ya da zaten o da ister ben rahat olamıycagım için 😊
Soran+1 yılBir zahmet
Soran+1 yılHahahah abartma
Soran+1 yılO da bitiyor merak etme 😊
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDoymadım
Soran+1 yılÇok güzel yardımcı oluyorsun cidden
Soran+1 yılNe alakası var
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılSorun yok
Soran+1 yılAy içimi şişirdiniz başka işiniz yok mu acaba
+1 yıldeğil. benim kızkardeşim değil 3 ay 113 ay bile kalabilir bende, başımın üzerinde yeri var prensesimin.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. 3 ay nedir hani bir hafta tamam da yani farkli biseu olmasin kayınvaliden göndermis evin düzenini öğrrn falan demis olmasin
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle kötü düşünmek istemiyorum ve sanmıyorum da öyle insanlar degiller
Onun kardeşi senin de kardeşin sayılır. 3 ay fazla diye bir şey yok, senin kız-erkek kardeşin olsa kalmak istese sende hayır mı diyeceksin?
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyemem ki görümcemede hayır demedim zaten buyur ettim
Esine biz cocuk yapmayalim kardesini evlatlik alalim bari mk de...
Oda sini felan tasiyomu bari sizin eve 😂010 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bişi yapmaz heralde bu gidişle zaten yapamıcaz 😊
Soran+1 yılBende onları seviyorum da bilmiyorum işte 😊
Soran+1 yılEvde zaten ses oluyordu 😊
Soran+1 yılMisafirlerimiz geliyor annemi gile yakın oturuyoruz zaten
Soran+1 yılMisafire iş mi yaptırayım 😊
Soran+1 yılAy evet 😊 olsun yinede iş yaptırmam
+1 yıl1 ay bile çok maksimum 1 hafta 2 hafta hadi taş çatlasın. Özel ne mecburiyet olsa neyse. Ama sırf tatil için o kadarı çok. Şahsen ben abimin evine o kadar uzun süreli gitmem. En fazla 2-3 gün.
00 Yorumla
+1 yılNe var kalsın sofraya fazladan 1 tabak koyunca birşey mi eksilecek senden bende çok kaldım yengem gilde hic bir zama da git gibi ya da bana saygısızlık yapmadi
111 Yorumla
Soran+1 yılSaygısızlık yapmam tabiki hiçbişekilde ama yeni evliyiz daha
- +1 yıl
Sanki esinle arana girecek geçecek misafir odasında yatacak siz yatak odanız da ne yaparsanız yapın sana zararı mi olacak kızın
Soran+1 yılEvli misiniz siz acaba?
- +1 yıl
Olabilirim de olmayabilirim de bu bir şeyi değiştirmez
Soran+1 yılYeni evliyken baş başa olmayı tercih eder çiftler genelde böyledir bence
- +1 yıl
3 ay eşinden uzak durunca bur yerinden birşey eksilmez bence ne var yani kaldıysa bende çok kaldım ablamın evinde abimin evinde hic bir zaman da onlara engel olmadım
Soran+1 yılHaklısındır belki saygı duyuyorum
- +1 yıl
Kaldı ki eşinden uzak durmayacaksın sadece biraz giyimine dikkat edeceksin evde o kadar yapMayin allah için yeni evleyseniz ne olmuş sanki
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Ve yeni gelinsin sakın bir hata yapma 😂 valla arkadan konuşur
Soran+1 yılHahah tamm 😂
+1 yıl3 ay fazlaymış ya ama seni rahatsız etmez 17 yaşında büyük sayılır
09 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir
- +1 yıl
Sanırım sıkıntı yeni evli olmanız gelenin yaşı cinsiyeti değil
Bence eşini süre kısaltma konusunda ikna edebilirsin
Soran+1 yılNasıl yapcam bilmiyorum
- +1 yıl
Henüz yeni evlisiniz seni kırmak istemez bence
Soran+1 yılBende onu kırmak istemedigim için böyle oluyor zaten
- +1 yıl
Cilveli bişekilde geceleri sesimiz gider filan de bırak 3 ayı hiç gelmez kız kardeşi bunuda ben mi diyeyim
Soran+1 yılHahah daha neler öyle bişi yapmam ki normalde banada gerek kalmadan kendisi düşünmesi lazım 😊
- +1 yıl
Anlaşılan düşünmüyor bazen biz erkeklerin kafası durur
Sen hatırlat bu durumu hatırlatırken azıcık cilve yap bu iş tamamdır
Soran+1 yılPeki 😊
+1 yılO kadar çok kalınmaması lazım. Evde başbaşa olmanız gerek daha.😕
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle söylemek de istemiyorum eşimi kırmamak için
- +1 yıl
Yahu eşin kabul etmmesi lazım zaten, ben istemem mesala. Ayıp deyil mi yeni evli çiftin evinde bir kız çocuğu. Sonra ses duydum diye rahatsız olur.
Soran+1 yılBilmiyorum artık buyur gel dedi hatta beraber dedik
- +1 yıl
Yapcak bişey yok, gerektiği zaman gereken tepkiyi eşine gösterirsin o anlar.
+1 yılÇok fazla. Ben razı olmazdım. Üstelik bunu eşinin düşünmesi lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyor maalesef
- +1 yıl
Sen eşine söylesen kavga çıkar, kardeşine söyleyecek halinde yok. Anlayacağın iki ucu b*klu değnek.
Soran+1 yılAynen ya
+1 yılKalsın , sorun etmezdim ben. Ne olcak koca eve mi sığamıcaz. Hatta daha eğlenceli olur hep beraber bişeyler yapmak :)
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki kalabilir elimden geldigince agırlarım ama üç ay fazla
- +1 yıl
Neden belki alışırsın gitmesini istemezsin. İyi niyetliyse uyumluysa ne bileyim kocan evde yokken sende sıkılmazsın sohbet muhabbet birlikte alıvşerişe çıkma filan :D
Soran+1 yılZaten iyi bir kız seviyorum fakat süre uzun
- +1 yıl
neyse misafirdir katlanacaksın. yapacak bişey yok :D
Soran+1 yılÖyle tabiki
- Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılYani aranızda bir husumet yoksa çokta sorun yapmamak gerekir. Bir zararı yok sonuçta sana.
00 Yorumla
+1 yılBence ısınmaya çalışsan iyi olur 😂😂😂 . Bence de çok hele ki yeni evliyken.
00 Yorumlayanlis nedeni ise bariz erkegin yanina okadar genc bir kiz sokulmaz evli dahi olsa nefisi etkilenir
017 Yorumla- +1 yıl
adamın kendi kız kardeşi?
- +1 yıl
gelen kız gelinin kocasının kızkardeşi ! kızın abisi olm ne diyon sen? farketmedin herhalde, yanlışlık ile söylediğini düşünmek istiyorum bu cümleyi...
- +1 yıl
@__marlasinger__ soruyu yanlis anlamisim ben pardon ozaman sorun olmaz ama genede sorun vardir cunki gelin kendi istemiyordur 1 2 gun tm ama daha uzun olursa ben bile istemem
- +1 yıl
@yamanyıldırım adamın öz kız kardeşinden mi nefsi etkilenecek
- +1 yıl
kardeş sevgisinden bir habersiniz o zaman.
soruda bahsedilen kızkardeş daha 17 yaşında farkındamısınız? çocuk o çocuk!!!
- +1 yıl
@__marlasinger__ ilkehana sorsana bana niye soruyorsun kızım? okuma özürlümüsün yoksa okuduğunu mu anlamıyorsun?
- +1 yıl
@yamanyıldırım aynı kişisiniz sandım, olamaz mı allah allah
- +1 yıl
@__marlasinger__ seninde ilke han gibi yanlış yazdığını düşünmek istiyorum...
- +1 yıl
@yamanyıldırım neden?
- +1 yıl
@__marlasinger__ ne demek neden? manyak herif kızdeşine hallenmekden bahsediyor, sende bana isnat ediyorsun bu rezilliği? birde üstüne neden diye mi soruyorsun? tüm iyi niyetim ile bana isnat etmeye çalıştığın şeyi yanlış yazdığını düşünmek istiyorum, aksi takdirde mantık sınırlarımın dışında konuşmak zorunda kalacağım ve bunun olmasını istemiyorum.
ne yiyor içiyorsunuz türkiyede ne ile besleniyorsunuz bunlar nasıl kafalar anlayamıyorum? - +1 yıl
@yamanyıldırım sjfbdhfbahdfajbhfashbfalshbflajshbc
- +1 yıl
@yamanyıldırım isimlerinizi okumadan cevap verdim, fazla abartmıyor musunuz
- +1 yıl
@__marlasinger__ abartmıyorum, senin yaptığın şey yuzunden savunmaya geçmek zorunda bırakıldım şu hiç hoş değil. amerikada açık ve net olarak konuşmayı öğrendik biz, bir insanın fikrinin doğru olarak anlaşılabilmesi için tepkisini açıkça belirtmesi neden abartı oluyor? siz türkiyede bu şekilde düşünmeye alışık olmadığınız için sizin abartı dediğiniz şey bizim için ifade özgürlüğü kapsamına giriyor. ve bu abartı değil, senin için öyle olabilir benim için değil...
- +1 yıl
@yamanyıldırım Kendini açık ve net bir şekilde ifade etmek önemli bir şey ama bunu kısa ve öz bir şekilde yapabilirsiniz. Yanlış anladığımı söyledikten sonra ''Türkiye'de ne yiyor, içiyorsunuz?'' diye uzunca bir paragraf fazla kasıntı oldu. Bu arada Amerika'da açık ve net konuşmayı öğrenirken keşke arada bir elinize Türkçe yazım kuralları ve noktalama işaretleri kitabını alıp bir karıştırsaydınız. Kendinizi çok daha iyi ifade etmiş olurdunuz.
- +1 yıl
@__marlasinger__ cevap vermemiştim ısrar ettin, yine ısrar ediyorsun, yine cevap vermeyeceğim, bakalım ısrar edecekmisin ikinci kez :D
imla hatasına çarfem yok o konuda haklısın , kalvye kullanım şeklim farklı sizden, çokda dert etmiyorum, neticede ne demek istediğimi bal gibi anladın :D gördüğüm kadarı ile demagoji yapmak için o konuyu seçmişsin ama yanlış seçim :D ve cevap verirsem çok net emini, mki hakaret edeceksin , çok net yani :D o yüzden engelliyorum seni :D
o sözüde farkında ise ( ki sanmıyourm o belli :D) ayırdım yazıdan , kızkardeşine hallenmeyi düşünen kişi için ifa etmiştim, sen üzerine almışsın :D o zman ben ksinlik ile o dediğin jitabı bir daha karıştırayım ama sende söz vermelisin okuyacağına dair :D - +1 yıl
@yamanyıldırım hafjdhfıhdsfoshdgfjHSDGFOGHDUF
+1 yılhoş bişe değil. 3 ay ne b ee? bir hafta kalsın tamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir, sorun çıkartmaya gerek yok. tamam yeni evlenmişiz daha doyamamışız birbirimize belki ama kardeşin kalmasın okadar demek çok kırıcı olur diyemem ben heralde
06 Yorumla
Soran+1 yılBen hele hiç diyemem zaten demem yani denmez öyle
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilim demişti aileler gelirse fazla kalmasın diye ben bozulmuştum ya ben hayatta diyemem öyle birşey. enfazla 1 hafta kalsınlar felan demişti ama aile bu. kendi ailesi gelse tamam der
Soran+1 yılEvet haklısın ben de demem öyle bir hafta falan da yeni evli oldugumuz için üç ay a gönlüm pek razı degil sadece ama bakarım misafirime ne kadar durursa
Cevap sahibi+1 yılrahat cinsel hayat olmaz diye mi kasıyorsunuz? neden böyle düşünüyorsunuz
Soran+1 yılSessiz ve sadece yatak odasında olsun istemem
Cevap sahibi+1 yılbence uzun bir hayat var önünüzde ilk başlardan yapılan herşey uzun vadede hafızada kalır. evlilik bu zaten birbirine tolerans göstermek
+1 yılben kendi kız kardeşimi bile istemem o kadar süre..
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden mesela
- +1 yıl
uzun süreli misafir her zaman zordur..
ve gereksizdir..
Soran+1 yılHaklısınız
bir sebebi vardır 3ay kalmasının. Gelsin tabiki derdim sorun yaratmazdın
03 Yorumla
Soran+1 yılSebebi olsa sorun degilde bir sebebi yok ki ne olabilir
Soran+1 yılÖyle durumlar söz konusu degil emin olun
+1 yılNe olacak ona 3 ay kalamazsın diyemezya sonuçta kardeşi bence sorun yapma o senin yerinde olsa bir şey demez di sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılKalamazsın demem tabiki ama bilmiyorum ya
- +1 yıl
Boş ver ağzınızın tadını böyle şeylerle bozmayın akışına bırak
Soran+1 yılYok tartışma konusu yapmam zaten
- +1 yıl
👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılAltı üstü bir tabak yemek fazla koyacaksın sofraya hem de 17 yaşında kız ne zararı olacak ki kaynanan olsa tamam dicem ama küçücük çocuk
05 Yorumla
Soran+1 yılYemeginde hizmetinde degilim bakarım ben misafirime iki aylık evliyim ama daha
Cevap sahibi+1 yılHa pardon o zaman bilmiyordum yeni evli olduğunu zorunlu bir durumdan ötürü kalıyorsa yapacak bir şey yok ama başka bir yolu varsa eşini kırmadan bir ay filan sizde kalabileceğini ama yeni evli olduğunuzu ve bu durumun keyfini çıkarmak istediğini söyleyebilirsin
Soran+1 yılSöyleyemem sanırım
Cevap sahibi+1 yılO zaman çok da düşünüp kendini harap etme eşinle sana iyi seksler
Soran+1 yılTeşekkürler yorum içim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazin tatil yapacaksak biz de bas basa istemezdinm. Ailesinin düşünmesi lazim evliler bu kadar rahatsiz edilmez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeni evli degılsek. Benım içn sorun olmaz. Baldız da kalabılır.
00 YorumlaBen ablamın evine taşınsam eniştem bişey demez üstüne sevinir bile
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvi mi yiceek sankii nasi muslumnsiniz anlamadimki hayir kiz yatak odadami sizle yatacak evde sana yardim eder sorun yaratma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabul ederim elbette onun kızkardeşi benim de kizkardesimdir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılMisafirliğin de bir adabı var 3 ay çokmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle
+1 yıl3 ay çok fazla, 1-2 hafta en fazla..
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılseve seve kabul ederdim.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 aylık evliyken de mi
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılAbisinin evi niye kalmasın
07 Yorumla
Soran+1 yılKalsın tabiki bişi demiyorum ama üç ay çok
- +1 yıl
abim yakında evleniyor ben de onlarda kalicam sürekli olarak. Umarım eşi senin gibi düşünmez 🙄 Ha düşünürse de baane😏😄
Soran+1 yılÜç ay mı durcaksın? Burda böyle dedigime bakma tabiki en iyi şekilde agırlarım gelirse
- +1 yıl
okulum onların tutacağı eve yakın olduğu için hafta ici onlara giderim diye düşünmüştün 😢 ama galiba gelin hanım istemez 😒
Soran+1 yılYok hayır öyle ögrencilik durumu mecburiyet olursa başımın üstünde yeri olur tabiki ne demek 😊 ben böyle düşünürüm benimki keyfi gelip duruyor üç ay
- +1 yıl
Yani yeni evine alisana kadar 😄abim akşama kadar işte olur ben de abim gelene kadar okul sonrasi onlara gider yardim ederim yalniz kalmasin diye düşündüm ama rahatsiz olduğunu hissedersem gitmem tabi. Akşam kalmam tabi
Soran+1 yılO zaman bir sıkıntı olmaz zaten akşam yatmayacaksan 😊
+1 yılYani cok dusuncesizlik bence
00 Yorumla
+1 yılEşin düşünsün deme bence sen bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılDemem zaten ben misafirimi agırlarım sadece
- +1 yıl
Evet en iyisi.
- Aile & Toplum konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBence sıkıntı olmazdı
00 Yorumla 3 ay çok fazla yerinde olsam eşinle konuşurdum
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşup ne dicem denmezki gitsin diye
Soran+1 yılKendime yakıştıramam gitmesini istiyorum demeyi
+1 yılRahatsız olduğun konu nedir bir söyle bakim
05 Yorumla- +1 yıl
Seks yapamazsın diye istemiyorsun bencil insan
Soran+1 yılNe bencilli Allah aşkına hiç mi gelmesin diyorum sanki yeni evli insanların evinde üç ay kalmak nedir
- +1 yıl
Valla anladım ben seni böyle yaparsan eşin senden soğur o zaman kimle yapıcaksın
Soran+1 yılEşim benden sogumaz hiç bir şekilde evimdeki misafire saygısızlık etmem ben
- +1 yıl
Belli oluyor he he
+1 yılTop değil bencillik yapma
023 Yorumla
Soran+1 yılBencillik yapmıyorum
- +1 yıl
Bencillik bence bırak gelsin gezsin değişiklik olsun kıza
Soran+1 yılGelsin zaten dursun bir ay üç ay ne Allah aşkına
- +1 yıl
Yeni evlisin tamam rahat sevişemezsin belki ama idare et artık
Soran+1 yılOff mecbur artık
- +1 yıl
Sessiz ve sadece yatak odasında :)))
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Bir. Şey Olma. Abartmayın seks. İçin vakit. Çok
Soran+1 yılAy bilmiyorum artık
- +1 yıl
Yaş Kaç
Soran+1 yıl24 eşim 26
- +1 yıl
Uzun dönem nişanlılık ve hayal kurmakla geçti şimdi tam zamanı tadını çıkartacekken olmadı diyorsun çok mu aktifsinşz çok mu etkiler sii bu misafir
Soran+1 yılGelince görücez bilmiyorum
- +1 yıl
Çok ses çıkarmıyor ve yatak odası dışında sevişme durumu myoksa etkilemez korkma
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Bu ne iştah böyle hayran kaldım seni sevişirken izlemek isterdim
Soran+1 yılİgrençleşmeyin ya
- +1 yıl
İğrençleşsem senle sevişmek isterim derdim böyle bir şey değil bu ben sadece senin bu isteğin ateşin korkundan merak ettim sadece
Soran+1 yılİyi anladım
- +1 yıl
Yani benim ki sadece merak buna bu kadar sert tepki verme bu iğrençlik değil
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Teşekkür ederim anladığın için ')))
- +1 yıl
Umarım güzel ve mutlu eden seksi cinselliği doya doya yaşarsın
+1 yılAile yami normal bir sey bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. 3 ay çok... ev huzuru bozulur.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşabiliyorsam sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNolcak evimi yiyecek ustundemi yatacak?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. sorun degil
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay da mı degil
Soran+1 yılMuhtaçlık söz konusu degil tamamen keyfi hasta olsa bakarım tabiki
- +1 yıl
oyle degil bir bakmissin sen muhtac olmussun o kizin evinde kalmissin. kizin aklina gelir bana zamaninda iyi davrandilar vs. kafani romantizme takma. sorunlu bir tipse tepkini koy ama degilse sana arkadas olur 3 ay. calisiyor musun bilmiyorum da calismiyorsan sana yardimci da olur.
Soran+1 yılBen hertürlü iyi davranırım zaten de yinede bence yeni evli çiftin evinde üç ay durulmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olacak yahu zararı yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 3 4 5 gün olur 3 ay olmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleksileyenin egosu ekzosferde dolaşıyor bu yorumun nesini eksiliyorsa artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe var yani kalacaksa nankör
01 Yorumla
Soran+1 yılbir sakin ya ben gelmesin demiyorum daha az dursun diyorum
+1 yılgelın gorumce takılırsınız işte be ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılBence de fazla.
00 YorumlaKalsın ne olacak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılAmaaaan, ne olacak?
011 Yorumla- +1 yıl
@Battista Amaaaan
- +1 yıl
@Battista Bugün çok konuşasım yok
- +1 yıl
@Battista İki gecedir toplamda beş saat uyudum, onun da bir etkisi var.
- +1 yıl
@Battista Canım istemiyor.
- +1 yıl
@Battista Yok be, kitap okuyorum. Bitirmeden rahat edemem.
+1 yıl3 ay imm çokmuş ya
00 YorumlaDüşüncesiz davranis
00 YorumlaSorun nedir yani
00 Yorumlakalabilir
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılabartmış bencede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 ay ne ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgelmesin sen bana gönder