Türk kızı, Ispanyol erkeği uyumlumu
Fikirlerinizi bekliyorum
Fikirlerinizi bekliyorum
Akdeniz ve Latin insanı işte, kanları sıcak.Bize de benziyorlar biraz.
Ateşli oluyor bir de bu erkekler.
Tabii hepsi bir Javier Bardem değil.Çingenesi, lümpeni de bol.
Kızlarımız bunlarla günübirlik, gönül eğlendirmeli takılabilirler.Bunda bir mahzur yok yani.
Uzun vadedeyse istikbal görmüyorum.
O kadar Türk erkeğin arasında ... Bir daha düşün istersen ... Kabullenmek istemiyorum kardeşim. Bu dünyada Türk, Türkden başka dostu yoktur. Dilini bilmezsin, kültürünü bilmezsin, Dini bilmezsin. Kıskanıyorum kardeşim milletimi. Başka diyarlarda başka ellerde olmasını istemem.
Neden olmazsin.. Ispanyolcada cok guzel bir dil :) ama yinede turkle dene. Türk türku daha iyi anlar (duuhh):p
Acayip uyumlu hemde .
Cevap
21Cevap
Türk kızlarındaki egoya çok gülüyorum :)
ülkede yabancı kızlarla evlenen erkek,
ülkede yabancı erkekle evlenen kızları katlar böler çarpar..
Türk kızının utangaçlığını, kibirini, inadını, karasızlığını, nazını hiçbir yabancı erkek çekmez adam enayimi?
Bütün bu özellikler sende vardır adım gibi eminim :D Ayrıca tek hayalin yabancı kız bulup millete hava atmak mı? Yabancı sevgili bulup ne yaptın dünyayı mı kurtardın?
Türk kızı güzelliği, becerikliliği,sadakati, hamaratlığı ve fedakarlığı ile her Avrupa ülkesi erkeğinin kalbini fetheder..
Gelecek düşünme ama spontane yaşanılırlığı var. Onaylandı.
Bu da onaylandı.
Uyar niye uymasın, karşılıklı uyum sağlayabilin yeter.
cut.
yemek mi yapıyon sanki. kafalar uyuyorsa gerisi boş ( tabi işin dini yönü de var)
uyumlu olduklarını düşünmüyorum ama arada aşk varsa neden olmasın :)
Bu site için uyumlu ..
Genelde bu sitede türk kızları erkekleri uyuz etmek için ispanyol erkeklerini hayal ediyorlar .. ama sadece hayal ediyorlar !
Onu bilmemde Rus kızı , Türk erkeği çok uyumlu oluyor...
peki bende sana türk erkeği rus kızı uyumlu mu diye sorsam sen ne dersin
Türk türku daha iyi anlar ama neden uyumlu olmazsin bu kisiye gore degisir..
görende yorum atan kızların hepsinin ispanyol sevgilisi var sanır
haha güldürdün*
:)
beyler ispanyol kızları güzel degilmiydi :D bilmemki şimdi ispanya cok güzel bir yer degil ama uyumlu :D
koltuk altları ve aşağı kıllı ve kesenlere metro deniliyor sen söyle artık uyumu kac türk ispanyolca biliyo
o kadar uyumlu, o kadar uyumlu ki acilen türkiyedeki bütün kızların ispanya ya gitmesi lazım ordakiler de burya gelsin artık.
uyumsuz. pis olur gavur erkekleri, koltukaltları falan orman gibidir. Kokar lan o
nereli oldugu ya da dili farketmez önemli olan uyumlu olmanız
turk erkeği varken neden ıspanyol tr deki erkekler bıttı de sıra ıspanyayamı geldi?
ispanyollar bize uzak yaa italyanlarda öyle nie seviyorlarki :D
seviyorsan ti amo de ..
evet çok uyumlu hiç durma evlen :D
erasmustan gelen çocuklarsa eğer hiç bulaşma..
Uyumlu tabi ne diyorsun sen :/
uyumlu olmaz, ispanyol sevgilimi buldun yoksa
Gelecek düşünme lan.
dene şansını ne kaybedersin ?
Rus kızı Türk erkeği kadar uymlu
çok uyumlu hemen bul bir tane
Hayır uyumsuz.
benziyorlar :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar