12. sınıf öğrencisiyim çevrem falan baya vardır ön planda olmayı falan severim. Derslerim de genelde 85 90 arasıdır. Sınıfımızda derslerinde ben daha başarılı biraz depresif gibi duran bir arkadaşım var asosyal ve benimkine oranla çevresi yok bile denilebilir. Kendisine arada falan soru çözdürüyorum çözüyor sağ olsun. Kendisi benim neyim var neyim yok her şeyime koşuşturuyordu. Ben öyle insanları pek takan birisi değilim açıkcası. Bu denli bana koşturması dikkatimden kaçmadı. Matematik projem kitap çözmekti ve kitabı yetiştiremedim. Bu bahsettiğim arkadaşım kitabımı alıp gece gündüz çözdü sayesinde projeler de halloldu. Ben de kendisine minnettarlık duydum ve whatsapptan yazışmaya başladık işte teşekkür ederim falan sonra bana senin kölen olmak istiyorum senin denetiminde olmak beni daima iyi hissettirdi lütfen kölen olmama izin ver vb. Şeyler söyledi. Sizce onu kendi işlerim için kullanmalı mıyım? Yani benim kölem olmalı mı? Hani eğer o da hoşnutsa bence kabul etmem lazım diye düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğu kabul ettim hizmetime. O kadar mutlu oldu ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar