Cunku zeki ve caliskanlar bide disardan oyle görünmüyor ama hayvancilikta da para var ve dogudakilerin nerdeyse hepsi hayvancilik la ugrasiyor mesela bizim cifligimiz var babam 65 yasinda olmasina ragmen hala erkenden kalkip çiftliğe yuruyerek gider kendi isini kimseye birakmaz çalışır yasina gire gücü kuvveti de yerinde
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşallah bizde hayvancılık ve inşaata atılıcaz yakın zamanda şu an mimarlık okuyorum Karslıyız
Senim neyin var aslında milletimizin bu önyargısı ve cahilliği yüzünden savaşlar başlıyor evet kürt olabilirim ama terörist değilim hatta teröristleri kınıyorum allâh belalarını versin. her kürt terörist değil bu ülkenin tarihi benim tarihim bende türkiyede yaşıyorum ve burası benimde ülkem. Daha fazla yoramam kendimi inanmak istediğin şeye inanmaya devam et gereksiz polemiğe gerek yok. İyi akşamlar.
Ben senin ırkını s*kerim anasını hoplattigimjn t*rkü seni , senin ırkın olmuşsa nolmis , dolar yakıp doların düşeceğine inanırsınız, ekonomi gündeme gelince Allah Allah edip milleti kandırırsınız, iPhone kırdığında kendini Amerika'nın ekonomisine zarar verdiğine inanır orta asya barbarlari Allah'ıma şükürler olsun beni türk yaratmadı, beni insan yarattı, biz hayvan türk değiliz, biz insanız , barbar değiliz, millet uzaya çıkarken, biz cami yaptıranlardan değiliz, s*ktigimin 3 iqlu ırkı sizi, ula Türkiye olmuş Arabistan hala ne diyor , iyi oldu sonuna kadar RTE sonuna kadar Suriyeliler, sizi iyi skiyorlar bu iki kişi 😂😂😂
Trabzonun en tanınan ailelerindeyiz bizde 11 kardeş hepimiz. calisiyoz hepimizin de Allah'a şükür durumu iyi Allah kolaylık versin birader çalışarak herşey olur demek. istediğim
En İyi Cevaplar