Toplumdaki başarısızlığın sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz ihmal ve kusurdan doğmaktadır. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Bütün ümidim gençliktedir...
19 mayıs Atatürk ü anma ve gençlik spor bayramınız kutlu olsun. Herkes düşüncelerini yazabilir mi?
Unutulmasın ki bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti'dir. Egemenliği de onun bunun sülalesine değil kayıtsız şartsız millete verilmiştir.
Veriliş nedenini de günümüzde orası burası ayrı oynayan tiplerin saçmalıklarına bakınca gayet iyi anlıyoruz. Millet olarak yıkılan devletlerde yapılan hataları tekrarlamayacak ve kimseye hata yapma fırsatı vermeyeceğiz.
Türk Milletinin makus talihinin yenildiği o şanlı tarihin başlangıcı 19 Mayıs 1919... Ne ingiliz fransız sömürgesi, ne italyan uşağı, ne ermeni rum tohumuyuz, Türk oğlu Türk'üz, atamızı ceddimizi severiz, bize bu güzel vatanı armağan eden tüm ceddimize şükranlarımızı duyarız...
19 mayıs bugün ve ben bunlarla alakalı görüş paylaşılmasını istedim. Seni dünyaya getiren de bir kadın bir kadın yüzünden aşk acısı çekiyor olman böyle bir günde bu yorumu paylaşma gibi bir lüksün olamaz haddini bil! Atatürkü anma ve gençlik adına görüş paylaşılmasını istedim.
Bak kızım karşıdaki insanı tamıdan yorum yapma Türkiye bugün bu haldeyse si kadınların sayesinde kendi kendinizi bitiriyorsunuz haberiniz yok kendi hak ve özgürlüklerin izi kendi elinizle verıyorsunuz daha bunlar iyi günleriniz de kadın terazinin diğer nefesi denge bozulursa Amanka hepsi bozulur
En İyi Cevaplar