İnstagram kullanan kızla kullanmayan kız arasında fark ne kullanmayan diyen insanlara soruyorum? Kullanılmasında sıkıntı yok ama çok fazla zaman geçirip merkez haline getirmek bana hoş gelmiyor. Hikaye mi paylaşacaksın gir paylaş çık. Fotoğraf mı paylaşacaksın aynı şekilde paylaş geç. Merak ettiğin şeylere bak çık. Günün yarısını instagramda geçirmenin anlamı yok. Geçen seneye kadar yoktu benim de şu an kullanıyorum ama günde toplasan en fazla 1 saat ediyordur. Arada arkadaşlarla oradan konuşuyoruz onları saymazsak sıkıldıkça giriyorum bakınıyorum, paylaşacağım şeyleri paylaşıyorum bitiyor. Aklıma bile gelmiyor gün içinde. Hem kendimi mahrum bırakmıyorum hem ona bağlı yaşamıyorum. En sağlıklısı da bu bence. Sosyal medyaya 'düşman' insanlar ayarsız ve gerikafalı insanlar. Kendini instagramdan mahrum bırakmadığı gibi telefonu kenara bırakmayı bilen kız mutlu kızdır. Kullanmayanlar gözümde bir şey ifade etmiyor, aşırı kullananlar ise (işleri bu değilse) itici geliyor.
Kullanmayan mutluludur. Fenomen arkadaş tüm gününü mutluluk oyunları oynamaya çalışarak geçirdiği için akşam olduğunda daha fazla gülümsemeye mutluluk oyunları oynamaya gereği kalmaz. He mutlu olacağı birsey olursa da zaten gece de olsa onu canlı yayın yapar
sımdıkı hersey sanal mutluluk olsun ask olsun kımse gercek hayatta olup bıtenlerı gormuyor hayatın tadını kacırıyor sırf bır lıke için bu hayatın tadını kacıramam populer olmak bır hastalıktır daha fazla ıstersın hep buda senın omrunu yer demişti bana bır dostum
Kullanmayan çünkü kıskanma yoktur o kızda bişeyleri yapma telaşı fotoğraf atma telaşı veya kendini birilerine beğendirme telaşı acaba bugün instaya ne atayım telaşı hiç yoktur bunlarda mutluluğun formülüdür bence
Bir insanın hayatı zaten mutluysa birilerine bişey kanıtlamak peşinde değidlir. Sosyal medyanında amacı herkes ben şurdayım ben burdda biz cok eğleniyoruz gibi lanse etmeieridir. Sosyal medya kullanmıyorsa zaten hayatından ve çevresinden yani anlık olarak yanındaki insanlar ile geçirdiiği vakitten mutludur. Gösteriş yoktur.
Instagram kullanmıyorum mutluyum ama bu kullananların mutsuz olduğu anlamına gelmez. Fenomen olanların ekstra stresleri olabilir belki çünkü takipçiler dengesiz olabiliyor.
kullanmayan gerçek aşkı bulur, ama kullanan sahte aşkla mutlu olur sonunda hüsran , kulanmayanın sonuda mutluluktur. Benim görüşüm buu katılmayan saygısızlık etmesin :)
En İyi Cevaplar