soru açık ve net.
Teolojik felsefe öğrencisinin hocasına sorduğu soruyu paylaştım. sizce?

Parçaların üzerinde ki markada bunun cevabı bulunurdu ve bu cevabı vermiş olurdu
Kafamda deli sorular 😂
Valla mı?
Büyük olsun ama
robotu kodlayanın meşrebine bakar :D
gerçekten düşünmeye çalıştım ilk sorum yaratılmak ne oldu parçaların hepsinin varolmasımı yoksa robot haline gelmesimi eğer her parçaysa cevabın ucu çok daha fazla açık semavi dinler kafasıyla Allah der çıkarız mesala ama robot haline gelmesi olayı ise ki muhtemel odur insan demesi makul geliyor akıllı robota saygısızlık olmasında hammaddeyi cisim haline getirmekle türlü cisimlerden robot yapmak pek benzeşen birşey
muhtemelen 2 etap sonrasında birçok insanın yetersiz kaldığı bir soru olduğunu düşünüp kendimi rahatlatıyorum açıkçası üzereni hiç düşünmediğim bir soru an için ben gösteremem belki 2 sene düşünsem yine gösteremem gerçi materyalist olurmu bilemeyeceğim türlü cevaplar kısa kısa aklıma geliyor bizide bir insan yarattı diyebilmemiz mümkün ama bu sav materyalist bir sav olmaz sanki şimdi kavramlara çok hakim değilim tam oturtamıyorum kafamda
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar