Dün metroda bir kız bana bu papatyayı verdi. Çok hoşuma gitti, metrodan inerken birbirimize güzel günler diledik. Siz de ufak da olsa sizi mutlu eden bir fotoğraf paylaşır mısınız benimle?<3
Seni mutlu eden küçük bir anı benimle paylaşır mısın?
Yaş 22 - 23 tufek gibiyim. Askerden yeni gelmisim İzmirden askerlik ertesi bastim gittim Bodruma. bir kizla tanistim gece klubunde müthiş mutsuz barda. Bakimsiz mini eteksiz e tabi ajlarin sinyal sahasinda degil yanliz oturuyor. İçim kırıldı derdini sordum bende kotuyum ama seni sorgulamadan derdini dinlemek isterim derken dertler derya cıktı. Konuştuk dertlestik. Bikac gun plajda beraber guneslendik yuzduk muhabbetlestik filan. O giderken yuzugunu bıraktı bana elinden cikartip. Gümüş hoş retro bir yüzüktu. Veda vakti gelmisti veda icin gittim valizlerine yardım ettim. Guzel dileklerle amaçsız bir sekilde vedalastik. İyi geldik birbirimze zihnen. Ayrilirken yanaklarimin ardina minikten gozlerime bakarak buse atti dudaklarima. Degisik bir arkadaslikti. Ardına gercekten büyük aşkta yaşadım ama o kızı unutamam. Cok güzel ve cok dertli bir kızdı. O dertler bende olsa muhtemelen alir başımı giderdim. Hey gidi inşallah iyisindir ya yeniden yuzumde canlandi bardaki mutsuz yüzü ve veda ederken umutlu bakışları. Saklarim hala yüzüğünü.
Galerimdeki 4113 görsel arasından bir tane bile mutlu an bulamadım. Hepsine tek tek bakmıştım oysa ki. Yurt dışına gitmem mutlu etmişti diyebilirim ama..
Resim yok ama anlatıyım. Okuldaydım sevdiğim çocuk bana bakıp gülüyodu ama okadar güzel gülüyorki 😻 kantinden çıktım sınıfa doğru giderken arkadaşıyla koridorda bekliyorlardı sonra ben ordan geçerken arkadaşı onu bir itti üstüme 😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻
Kuzenimin kınasına gittiğimizde kızlar bir arada hazırlanırken küçük bir kız gelip 'Çok güzelsin abla.' demişti. Normalde illa ki herkes birilerinden güzelsin lafı duymuştur ama çocuk içtenliğiyle bir başka oluyor. Çok mutlu olmuştum.
Caminin şadırwanında abdest almak icin oturdugumda yanıma üzeri cimento damlaları yapısmıs karaboz bir kedi geldi yanıma yaklastı sanki konusur gibi masumdu hic düsünmeden iki awucumu suyla doldurdum kedinin icmesi icin 2 -3 awuç suyu kana kana icti hayvan, bu olay beni cok mutlu etmistir ve bu kadar temiz bir kalbe sahipken hala yalnızım demekki iyiler sewilemicek kadar kötü insanlar
Doğum günümde kimse beni düşünmüyor diye üzülüyorken kuzenlerim zile basmışlardı onları kapıda ellerinde pasta şeklinde kek tarzı bir şey görünce ağlamıştım mutluluktan. (Bu normal bir mutlu olduğum anı en iyi olanında kararsizim çünkü çok güzel anılarım var ama şu an aklıma gelmiyor)
Sevdiğim kız camın arkasında ölüyordu ben sadece seyrettim. Öldükten sonra ona sarıldım ağladım kalkması için yalvardım fakat çoktan gitmişti. Kendi ellerimle gömdüm onu buz gibi toprağa attım geldim. Beni mutlu etmedi. Yıllarca ağladım üzüldüm özlüyorum...
Gerçek Aman boşverin Şimdi mutlu olduğum anıma gelelim Birgün boyunca Güven parkta gezmiştik yedik içtik gezdik dolaştık çok güzel bir gündü. En mutlu günümüzdü
Sevdiğim kızla üniversitede ilk konuştuğumda çok mutlu olmuştum. Ona olan sevgimden gözlerine bile bakamazdım. Ama o beni hiç sevmemiş. Iyi başlangıç kötü final😭😭
Sevgi var ama tek kişilik maalesef. Buda beni epey üzüyor. Düşünsene aynı sınıftayız. Ve ben ona olan sevgimi hiç kaybetmemis bir şekilde gözlerine bile bakamıyorum.
Arkadaşlarım dışarda sürpriz bir şekilde doğum günü pastası almışlardı bana. Mum falan da koymuşlardı. Oradan geçen 10 12 yaşlarında bir kız doğum günün kutlu olsun deyip gülerek gitmişti..
Bugün erken bir saatte üstümü değiştirmek için evimin olduğu siteye girdim.. eve doğru yürürken bir anda çocuklar etrafımı sarıp sarıldılar abicim ne oldu dedim sen bize geçen sene dondurma dağıtmıştın dondurmacı abi dediler 😂 Çocuklar her zaman çok güzeller 😊
Bu sabah kıvrana kıvrana yaptığım kurabiyeden bir tane yiyen markette ki arkadaşın göz bebekleri büyüyerek ama bu mükemmel demesi beni mutlu etti. bir kaç saniye ama yetti.
Tanıdığım için mutlu olduğum insanlar var hayatımda mesela... Belki de hayatım boyunca hiç hissetmediğim kadar büyük bir mutluluğu, sevinci hissettirdiler bana.
En İyi Cevaplar