Yoksa aile desteği ile mi?
Nasıl duruyorsunuz?
(enterasan soru oldu)
Nasıl duruyorsunuz?
(enterasan soru oldu)
arada bir basıyorum cıs ediyor sonra bakıyorum bana göre değil devam baba devam kendi ayaaklarımın üstünde durmak bana saçma geliyor. ailen sen rahat et diye hayatını harcıyor sende kendi çocukların rahat etsin diye ayağının üstünde duruyorsun. kimse hayatını yaşayamıyor sadece ayakları üstünde öylece duruyor. kısacası olmuyor böyle yaşamak lazım ama asalak ama salak yaşıcaksın aga.
2009dan berı cok sukur calısıyorum... kendı ayaklarımın ustunde duruyorum.unı hayatım boyce sadece 150 tl para aldım babamdan ona yuk olmamaya calıstım. yazları calsıtım yurt dısna gıttım ogrencı ıken calıstım aıleme yuk olmadım. kımse ınanamıyor bunu soleyınce .. cok sukur annem babam a yuk olmadım 18 yasından berı
Şu an baba parası.1 yıl sonra kendi ayaklarım üzerinde durmaya başlayacağım.1yıla yayılmış bir planım var gerçekleştirdiğim andan itibaren başlamış olacağım kendi ayaklarım üzerinde durmaya.
Kendimi bildim bileli amele gibi çalışıyorum ama çok şükür :) aileme ev bile aldım
Cevap
62Cevap
ben 2007 den beri kendim calsiyorum ve cok sukur sikinti cekmedim.
okulu biraz ihmal ettim bu yuzden ama calsitigim is sayesinde bir kac kisi daha is imkani buluyor ama okulu bitirseydim sadece kendime musluman olurdum insallah 3. sinifim okulda bitiyor :)
Kendi ayaklarımın üzerinde link duruyorum :D ayrıca az birazda ben aileme destek oluyorum :)
Ben 1 yaşındayken yürümeye başlamışım. ondan sonra kendi kedime yürüyorum. ayaklarımın üstünde durmak için kimseden bir destek almıyorum. Çok şükür :d :d :d
Ailemle yaşıyorum ama onlara hiç yük olmam, aksine arada yardım ederim. Çalıştığımdan ihtiyacım olmuyor.
Kendi ayağımın üstünde o kadar uzun zaman önce kalktım ki aile desteğinin nasıl birşey olduğunu bilemiyorum desem doğru olur... Ve çok zor günlerdi o ilk zamanlar
değil ailem hiçkimsenin bir kuruşunu bile istemem(yan yatıp öyle gecinmek anlamında),bu kişiliksizliktir,adam olan insan olan her birey calışır amele gibi yer parasınıda bey gibi :)
Kendi ayaklarımın üzerinde. Ama dizden aşağısı ağrıyor valla. Masaj yapacak biri lazım.
Ev var mı araba var mı modundayım.
Çalışıyorum ama yoruluyorum ayaklarımın üzerinde duracak halim olmuyor.
KEndi ayaklarımın üstüne dururum. Kimseye yük olmaya gerek yok.
Merhaba azizim
Ailem benim ayaklarım üstünde duruyor..
Ne kadar enteresan
Kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum hamdolsun...
Baba parasi aslinda yemek guzel :) ama olmayinca kendi cebinden yiyorsun :)
kendi ayağımın üstüne bassamda o aile iteleyecek arkadaşşş, yoksa eksik hissederim kendimi :))))
15 yaşımdan beri ailemden neredeyse hiç maddi destek almadım. umarım bundan sonra da ihtiyacım olmas ;)
yeni yeni kendi ayaklarımın üstünde durmaya başladım..tabii ailemin öğrencilik hayatımdaki katkıları sayesinde..
evet kendime ait bir hayatım var bekar evinde kalıyorum kendi paramı kazanıyorum güzel yanları da var :)
Kendi ayaklarımın üstünde, ailemle yaşıyorum. İşte bu da enteresan bir cevap oldu. :)
Yok valla şuan hicazkar'ın ayağına bastım üstünde duruyom :P
kimse beni kucağında taşımadı büyüdüğümden beri hep kendi ayaklarımın üstünde duruyorum:D
Artık 4 ayak üstünde duruyorum :) Yeterince yüküm var..
Evet,
Gayet sağlıklıyım ve bu sebeple kendi ayaklarımın üstünde duruyorum.
Başkasının ayağının üstünde nasıl durulur pek bilgim yok.
ailemden ayrı yaşıyorum fakat onların desteği olmadan olmaz..
şimdi ayağa kalktım ve dedim ki lan bunlar benim ayaklarım
Şu an aile desteği ama ilerde büyük işler yapıcağım için fazlasıyla hakkını vericem :)
kendi ayaklarımın üstünde dengede durmaya çalışıyorum .
Soru gayet başarılı enteresan falan değil.
Kendi ekonomi yönetimimi kendim yapıyorum :)
ilkokulu bitirdiğim günden beri kendi paramı kazanıyorum.çok şükür.
yürümeye başladıgım ilk günden beri kendi ayaklarımın üstündeyim. bir insan kaç yaşında olursa olsun anne-babası olmadan dik duramaz. maveniyat da var .
tek ayak ustu sanırım yarı kendı ayakalrım yarı aıle destegı:)
kendi yagımızla kavruluyoruz ailemle yaşıyorum ama iş güc kovalıyoruz bişeyler
Allah'a şükür bir sakatlığımız yok kendi ayaklarım gayet sağlam
ben Allahın bana bahşetmiş olduğu ayaklar üzerinde duruyorum çok şükür sen böyle soruları nerden buluyosun :)
Çok sükür çalışıyorum 1 yıldır.. Devlet sağolsun :)
22 yaşındayım, şubatta 23 e gireceğim ama ailemin yanındayım. Neden mi? KAHRETSİN Kİ MECBURİYETTEN! Verdiğim emeklerin hepsi boşa gitti. Moralim çok bozuk. Ölsem gözüme görünmez.
Hakkaten en önde senin sorular, git bir ders çalış yahu. sonra konuşulur bunlar... ;)
16 yaşımdan beri minnetsiz yaşıyorum şükürler olsun
birde ayri eve cikabilseydim ne iyi olurdu
dua et benim icin ayri eve geceyim
21 yasındayım okuyorum güzel yasıyorum ama maddi acıdan kimseye muhtac degilim cok sukur. en son iki yıl once annemden para aldım :)
dedemin bastonları üstünde duruyorum :)
çalışıyor kazanıyor milletin param olsa şunu yapardım dediği şeyleri yapıyorum çok şükür kimseye muhtaç değilim.
1,5 yaşımdan beri kendi ayaklarım üzerinde duruyorum :D
bi ayağım annem diyer ayağım kendim
Kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum hamdolsun
Evet kendi ayaklarımın üstünde duruyorum :).
birbirimize destek olarak geçinip gidiyoruz işte
Şükür kendi ayaklarımızın üstündeyiz.
kendı ayaklarımın uzerınde çok şükür..
başlıkta ki soruna cevap: evet
Tam tekmil amuda kalkarak duruyorum.
çok karizmatik duruşlarım vardır <3
2 ayağımın üstündeyim 1 yıldır :D
çalışmıyorum daha okuyorum
Topalim deyip gecistiriorum konuyu minik
Kendi ayaklarımın üstünde
Dualarla yaşıyorum asddfdsa
keşke alkışlarla yaşıyorum yazsaydın ama bu da çok güzel.
Şuanda ailemin desteği ile. Sağolsunlar.
Baba parasının son 2 senesi
allaha sükür kendi ayaklarım ustundeyim
ewt 12 yaşımdan beri kendime bakarım
kendi yağımda kavruluyorum :P
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar