Abim beni neden sevmiyor?

Arkadaşlar abim ile benim aramda yedi yaş var. Ben 18 abim 25 yaşında. Abim annemin ilk evliliğinden doğdu. Annelerimiz bir babalarımız farklı. Annem şu an benim babam ile evli. Abim evlendiği kız yüzünden bize sırt çevirdi. Şimdi anlatıyorum okursanız sevinirim. Ben küçüklüğüm den beri abimi hep sevdim. Çünkü hayatımda ki hiç bir erkek babam bile bana iyi gelmedi. Babam zaten anneme şiddet uyguluyordu. Abim kendi babası ile kalıyordu. Bizi ziyaret ediyordu. Geldiğinde hep oyunlar oynardık. Annem onu sevmediğini düşünmesin diye o geldiğinde hep en güzel yemekleri yapardı para verirdi. Babam bile asla ona kötü bir şey yapmadı. Severdi abimi. Abim de beni severdi diye düşünürdüm. Asla abimi kıskanmadım. Daha fazla ilgi görmesine rağmen. Çünkü biliyorum onun daha fazla ihtiyacı vardı. Asla beni alıp parka götürdüğünü hatırlamam. Ya da elinde bir hediye ile geldiğini. Ya da anlattığı zaman pişman olduğunu hiç hatırlamam. Ama beni hep sevdiğini düşündüm. Ama o benden utanıyor. Bunu daha yeni anladım. Geçen sene evlendi. Evlendiği yelloz tam bir öyle kızlardan biz geç anladık ama ona anlatamadik. Inanmadı. Bizle küstü. Düğününe bile çağırmadı. Hoş babası yüzünden annem zaten mahrum kalacaktı ama. Annem abimi bur gün aradı neden böyle yapıyorsun diye ve dedi ki ben sizsiz daha mutluyum bırakın peşimi. Ben o sırada ağlamaya başladım annem dedi ki bak kardeşin ağlıyor dedi ve dediği tek cümle ağlarsa ağlasın banane. Dedi ve ben o gün kalbim yerinden söküldü. Bunu yazarken bile kalbim acıyor. Bunu diyen insan yıllar önce bana diğer çocukların bisikleti var diye bana ikinci el de olsa bisiklet alan insan. Ben öylece çocukları izlerdim babam almazdı bisiklet. Abim aldı bana. Ama belki de bana acıdı da aldı bilmiyorum. Neden abim beni sevmiyor kim kıyar kardeşinin göz yaşına? Neden? Bazen diyorum keşke doğmasaydim belki annem babam ile evlenmez abimin babası ile evli kalırdı. Belki benden bu yüzden nefret ediyordur?
Abim beni neden sevmiyor?