Kızlar sevgiliniz/eşinizi buraya araba yıkamaya gönderir misiniz? Beyler sınırları zorlayıp illa burada yıkatmayı düşünür müsünüz?
Arabalar da çok pislendi bu aralar, toz pislikten geçilmiyor. Götürüp iç dış yıkama yaptırma zamanı da geldi. Sizin oraya da tam böyle bir oto yıkamacı açılmış. Tüm pis arabalar kuyrukta bekliyor, bu hatun arabayı yıkasa da tertemiz bir arabaya binsek diye, ama o da ne? Sevgiliniz/eşiniz burada araba yıkatmanıza izin vermiyor. Kızlar eşiniz/sevgiliniz bu oto yıkamaya götürse arabasını izin verir miydiniz? Yahu arabalar pis mi kalsın?
Kızlar sevgiliniz/eşinizi buraya araba yıkamaya gönderir misiniz? Beyler sınırları zorlayıp illa burada yıkatmayı düşünür müsünüz?
Abi bizim ilcede bir yikamaci acildi 2 yikamacinin ortasina adam 1 ayda hepsinin cirosunu misliyle gecti adamin tek farki arabayi kadinlarin yikamasiydi alakasiz ama surekli gittigim pahali yikamacida bile oyle yikamiyorlar o yuzden kadin eliyle yikanmasini tercih ediyorum tabi sira bulamıyoruz ama ginede arada bir denk geliyor 😂
Baktini gorursem kevgire cevuririm aninda birakirim affim olmaz ben. karadenizligim bu ve bunun gibi resme cisme bakan erkek gozu disarda erkekdir aska guven olmaz. erkek bir sever tam sever omur biyu adam gibi sever
ben sana kardadeniz insanini soliyim. ya aslinda iyiside var kotusude. çene yapmaya bayilirlar otur konus onla sen bikarsin o bikmaz konusnaktan. tez canlidirlar caliskan ve calusmayi severler. yorulmak nedir bilmezler kadinlari da iyidur hostir cana yakin sicaktir dişlidir tersi pistir. erkek gibi kadinlardir ozetle boyleler gerisini az bucuk sen anla
Hayır götürmem. Dokundurmam kimseye kendim yıkarım ben gerek yok böyle taşkınlıklara Ayrıca o güzelim rubicon u da oraya emanet eden şahsında allah belasını verecek.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar sevgiliniz/eşinizi buraya araba yıkamaya gönderir misiniz? Beyler sınırları zorlayıp illa burada yıkatmayı düşünür müsünüz?
En İyi Cevaplar