Yalvarırım akıl verin. Tek çocuğu intihar eden teyzem ve enişteme nasıl destek olurum?

20 yaşında bir genç kızdı. Çocukluğunu hatırladıkça içim sızlıyor aynı yaştayız küçükken en yakın arkadaşımdı. Öyle bir çocuğun bir gün canına kıyabileceğine kimse inanmazdı. Herkesten daha umutlu enerjik her konuda yetenekli bir kızdı. Farklı şehirlerde yaşıyorduk çocukluk döneminden sonra pek görüşemedik zaten o içine kapandı. Ama son yedi yıldır gittikçe ağırlaşan bir depresyonda olduğunu biliyorum teyzemin anneme anlattıklarıyla. Teyzem çok çekti onun yüzünden, yani sinir krizleri, dengesizliği, bir annenin çocuğunu o şekilde görmesi beni sinirlendieiyordu ve içten içe onu suçladım. İntiharından önce annesi ve babası için kendi gittiği psikiyatriden randevu almış ve onlara randevuya gitmelerini ve ölümünü atlatmak için elinden geleni yapmalarını yazmış notunda. Bana da mesaj atmıştı, teyze anne yarısıdır onları yalnız bırakma elinden geldiğince benim bu hayattan tek beklentim onların mutluluğu artık seni seviyorum, diye. Sürekli aklımda yankılanıyor mesaj. Kıza olan oldu ama teyzem ilaçlarla biraz sakinleşiyor ama bu kadın tekrar nasıl hayata tutunabilecek? Daha önce de bir çocuğu doğumda ölmüştü. Kızıyla çok bağlılardı birbirlerine. Ben bile destek alıyorum çok etkilendim teyzemin mutlu olmasını istiyorum, kuzenimin son isteği? Yalvarıyorum biri beni anlasın ailece mahvolduk. Bir öneri bir fikir bir umut istiyorum.
Yalvarırım akıl verin. Tek çocuğu intihar eden teyzem ve enişteme nasıl destek olurum?