Reşit bir kızım, ailemde sorunlar var. Abim sürekli siddet uygulayıp tehdit ediyor durup dururken, annemle babamla da fazla anlaşamıyorum. Psikolojik ve bedensel siddete uğruyorum. Benimle aynı sorunları yaşatan hem cinsim bir arkadaşımla bunlardan yorulduğumuz için kaçmayı düşünüyoruz. Günah mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki kaçmak lazım. Kafana silah dayasalar yine burada caiz olup olmadığını mı soracaktın. İlla direk kaçman için bunu mu yapmaları gerek.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşka şehirlere gitmen lazım. Ancak bu şekilde güvende olursun
Soran+1 yılHaklısınız ama yine de bazen korkup, abartıyor muyuz diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBen kaçmıyacağım, ölene kadar sabredeceğim ve çok sabrettiğim için çok büyük sevaplar kazanacağım diyorsan seni tebrik ederim. Çok büyük bir sabır göstermiş olursun. Karar senin
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. günahtan ziyade başınıza bir iş gelebilir kötü ellere düşebilirsiniz. Ekonomik durumunuz nasıl arkadaşınızla?
22 Yorumla
Soran+1 yılİkimizinde durumu fazla iyi değil ama arkadaş çevremiz destek çıkıyor. Zaten çalışmayı düşünüyoruz ikimizde kalacak yerimiz hazır olduktan sonra maddi olarak fazla sıkışmayacağımızı düşünüyoruz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam kacti
12 Yorumla
SoranKaçmadan önceki halinden mutlu mu peki?
Cevap sahibi+1 yılTabki 1inde kacti yakldk tekrar kacti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılKaçtığını yere dikkat et 😊😊😊geri dönme olasılığını unutma 😊😊😊
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 724 cevap paylaştı. kaçınca ne değişecek hayatın mükemmel mi olacak? daha büyük zorluklarla karşılaşacaksın iyi düşünmen gereken bir konu
20 YorumlaCanım bak Allah'a dua et. Allah'ım beni bu evden kurtar bana yardım et diye sana zaten hayırlı şeyler nasip eder böyle evden kaçarsan dışarıda kötü şeyler başına gelebilir en iyisi Allah'a sığınmak
60 Yorumla
+1 yılpolise git eğer dayak yiyorsan sana devlet bakar
30 Yorumla
+1 yılKaçmak istesende bulurlar
22 Yorumla
Soran+1 yılTelefonum kendi üstüme, hattımı zaten değiştireceğim, hukuki araştırma yaptım 18inden sonra rızan olduktan sonra seni götürme hakları olmuyormuş polislerin. Bulabilicekleri başka yolları olur mu ki?
- +1 yıl
Uzaklara git
+1 yılCaiz değildir
21 Yorumlanerey kaçaçksn dışarsı kurtlar sofrası
10 YorumlaNereye kaçacaksınız,
06 Yorumla
Soran+1 yılŞuanlık bir arkadaşımızın evinde kalacağız- yazlık evi olduğu için şu an boş, boş olduğu içinde orada kalacağız birkaç ay iş bulup maddi durumu düzeltene kadar
Soran+1 yılBen 19um, arkadaşım 18
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻
Pisman olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklını başına al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri