Sanırım benimki sevgilisinden ayrılan ve buna çok üzülen arkadaşımın yanında 2 hafta kalmak ve 2 hafta boyunca onu biraz olsun neşelendirmek için sürekli gezip tozmak oldu 😃 Fotolar da geçen senenin Bodrum anıları. Ne kadar kötü çıksam da 🤣😂
Arkadaşın için yaptığın en büyük fedakarlık neydi?
Yaptıgın iylik söylenmez ama burda görmezler sanırım arkadaşlarımın dördüne iş yeri acarken yardımcı oldum birine evlenirken oldum araba ev alırken yardımcı oldum benim pek ihtiyacım olmadıgı için pek yardım istemedim kimseden ama biri beni sattı 6 yıl önce bir daire parası verdim gecen yıl iylikle güzellikle ölümlü dünya felan diye elimize bir koz gectide mahkemeye verdik her ne kadar arkadaşında olsa işini saglam hapacan
Hem soru sorup hem de soruyla alakasız bir şekilde reklamını yapmak. Açık giyindiği fotolarını internette herkesin görebileceği şekilde paylaşan kızlar benim hiç ilgimi çekmez.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi şu an o kadar üzüldüm ki anlatamam. Senin ilgini çekmediğim için şu an kahrımdan ölücem nerdeyse
Arkadaşım için yaptığım hiçbir seyi fedakarlık olarak görmüyorum.. benim için ondan önemli olan bir şeyden vazgeçtiğimi hissetmedim hiç.. o hepsinden daha onemliydi
Tam bana göre olan özgür ruhlu bir kızı arkadaşımın kapmasına izin verdim ve evlenmelerine vesile oldum ama arkadaşım tutucu kızsa tam bemim hayallerimdeki gibi rahat olmak istiyor çok çatışıyorlar.. kızında beni hayal ettiğini düşünüyorum
En İyi Cevaplar