Alin size canlı , manlı bir örnek 😂 Bugun sinif arkadasim ile karsilastim 😄 Sinifin Brad Pitt'iydi ama Brad'in itine😳 dönmuş resmen 😁🙃 o soylemeden ben sordum 🤔 acaba evlendin mi sen... 😅 Bu akşam ki muziginiz de , Mavi'den "Mavi Duvar"komple bu aksam maviciyiz 😄
Bekarken, herşey iyi hoş.. Güzeliz/yakisikliyiz.. Peki ondan sonra ne oluyor da hatlar kopuyor, evrim çatismasi içine giriliyor?
Ne güzel ya ne hoş? Hiçbirsey güzel değil senin güzelliğin 😅 Asıl evliyken herşey güzel hoş iyi hatlar daha sağlam 😊Eve geldiğin de kapıyı açanin olması birlikte uyumak birlikte uyanmak hastalıkda sağlıkta birlikte olmak hayatı paylaşmak gibisi var mı olur mu olmaz tabiki 😅
Bu arada iki görsellik de süper olmuş 😂 Bence bunlar yanlış kişi ile evlenmişler aman Allah korusun bir kere olsun tam olsun son sonsuzluk olsun inşAllah boşanmak yok bizde 😊
Hayat gerçekten çok zor bu devirde.. İnsanların birbirine tahammülü kalmamış.. çatışma çok fazla birde iş stresi eklenince insanlar çok tez yıpranıyo malesef.. Ben hiç evlenmedim ama gerçek bu..
Resime ve detaylara çok güldüm.. 😂
Şarkı güzelmiş.. Haramiler grubu vay be ne günlerdi ya.. 😔
Hic evlenmemis detayinida hemen yapistirmissin 😅😅 Evet dediklerin dogru bazen bazi durumlarda yasababiliyor... Detaya bende kopttum 😅 Mavi duvar hic sıkilmadan dinleyecegim bir sarkı 😄
Ben kendim ve sevdiğim kadın için böyle olmadım ve net konuşuyorum olmamda çünkü ben mecnun, Kerem, Ferhat, tan sonra yeniden bu üçlünün dördüncü prensiyim isteyen istediğini düşünsün bol bol vitamin tınnnnnnn evin ana :-) detay güzelmiş böyle durumda olan gariplere üzülüyorum umarım yeniden doğuşu yaşarlar
Çiftlerin neredeyse %90'ı nikahtan sonra " tamam evlendik bu benim her halime razı" mantığı yürütüyor ve kendini salabildiği kadar salıyor. Kadın eski bakımlı kadın değil, adam ise o titizlikten yoksun. Tamam hayat şartları, yaşam mücadelesi, varsa çocuğun bakımı ve büyütülmesi gibi unsurlar kişisel bakımı etkiliyor ya da sekteye uğratıyor ama insan kendini bırakmamalı. Boşanma sonrası kadın yine o kadın olurken nedense erkeklerin çoğunluğu "eşeği saldım çayıra" havasında takılıyor.
Mavi duvar ağlama duvarına benziyor ağla göz bebeğim agla😂😂😂 Bekarken sorumluluk yok sadece kendine sorumlusu bu da kafayı rahatlatıyor o yuzden resimdeki evreleri bakar kaldığı sürece yasamiyorsun ve cici bir kedi olarak kalabiliyorsun😄
Gidin baska yerde aglayin canimm olmazki boyle ben aglayasiniz diye duvar ormedim oralara 😂😂😂 Esasinda bu kisiye gore degisir burada genellestirmeden olanda var olmayanda var diye bakmak gerek😄
Duvarı çoktan ormussun aglayan sevgilileri, boşanmaları, nisani bozulanlari engelleyemezsin aslında sen onları düşündüğün için bu duvarı yaptin hayrına bir dua okusunlar diye😂 tamam seni mi kiricam genellestirme yapmayalim😂
Yogunluktan yakında rezervasyon servisi bile actiririn hatta kamp programı hazirlarsin 😂😂 Etrafında oteller dik havuz kaydirak 2 tane ağaç kutsal mekan oluşumu tamamdir işi ticarete dokmelisin paralarina taşıyıcı tutup onlarla tasitirsin 😂bir duvar diktin mimari açıdan dünyayı sarstıbe 😂😂
Evet sana tek çizgili bir kumaş pantolan emanet etsek üzerine bir dünya meridyen çizersin anlaşıldı ahaha :D Sonra anlatmaya başlarsın aslında bu pantolonun merkez çizgisi... :D :D :D Afiyet olsun hangi tatlılar seni cezbeder :) Gözünü döndürür dünya gibi :)
Valla en son babamkn pantolon 5 cizgili yapip vermistim eline o gun bugundur utuyu elime almiyorum nedense 😅😅😅 Pasta olsunda sutlu tatli soyle profiterol filan tamamdir 😂😂😂
Senaryoyu ele geçirdim artık hikaye de sende varsın :D :D Denizin derinliklerindeki varlıklar ile tanışma zamanın gelmişti zaten yer yüzünde çok kaldın artık su altına girişin tescillendi ve su kapısından içeri girişinin onayı ile birlikte gelmelisin :D
Ahahah şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :D uykulu gözlerle seni güldürüp tüm dişlerini, diş reklamlarında oynayan ünlüler gibi gösterişini görmek de iyi oldu aslında bu diş, yanak açılması, gözlerdeki parlaklık meselesini reklamcılarla görüşüp seni iş planı içine dahil edip paraları para kasasının içine doldurmanı sağlayabilirim ne diyorum yahu neyse en iyisi senin uykuna ihanet etmeden geri dönmen bu sevdanın sonu uykunun haram oluşu ile son bulur yoksa ahahha bu hikaye tutar :D Vizyona bir sokayım görürüsün :D :D Osman pazarlamanın rakibi olacağım :D
Oofffffff yaaaaa 😂😂😂😂😂😂 Uyku muu biraktin insanda halen sacmaliyorsun sacmaladikcada guldurup tum uyku adina ne varsa aldin goturdun 😅😅😅 su an gunduz gibi algiliyorum 😜😜😜
Uykunu ben sana bıraktım ama sen sahip çıkamamışsın ki uykunu elinden kaçırmışsın ahaha :D Hadi senin için gecenin loş ışığını getiriyorum yanı başına tam uyku moduna sokacak da bir piyona gıcırtısı ile uyumanı sağlayacağım :D Senin için mozarttan 255. senfoni müziği çalacağım kendi parmacıklarım ile bu çalışmayı roman düğününde org çalan bir abimizden kaptım yeteneklerim ile seni uyutacağım :D :D :D
İşte şimdi uyuyacaksın kendini sal yatağa ve yatağınla bedenini bir bütün haline getir :) Yatakla bedenin bütünleşmesinin kudretine hangi kabus dayanır hangi uyku direnir :D Ray ray ray ray ray gıy gıy gıy gıy bak bak nasıl da kemana dokunuyorum :D
seni kraliyet sarayında uyutmaya çalışan ninenin Torunuyum ben ninem yıllardır seni uyutamadı zavallım bir gün seni gözleri kapalı görmeden kendi gözlerini kapatıp gitti bu dünyadan ahahaha Artık onun yerini ben aldım prenses seni uyutacağıma dair ninemin mezarının baş ucunda bir ant içtim ve söz verdim bu kutsal sözü yerine getirmeden şuradan şuraya uyumak nasip olmasın :D :D :D Bu da türkçe versiyon kendine güven ve kendini ucuruma sürüklemek :D :D Don juan çok uzağımda yaşayan bir nesil olarak gözlerimde tütüyorlar tapkı aşırı yoğun rüzgardan ötürü evin içine tütmeye başlayan sobanın dumanı gibi boğuyor boğazımı alamıyorum nefes :D Bir pencere, kapı aç da ölmeyim zalımın prensesi :D Kemana uzun süredir sözlerimle yağlayamadım onun için böyle kapı gıcırtısı gibi gıcırdıyor iltifat yemeden çalışmıyor kerata :D :D
Pencere aç dedim sen kendin için pencere açıyorsun demek ki tüm prensesler aynıymış be hep kendini düşünüyormuş ahahah :D :D Eğer pencereyi açıp bağırırsan seni duyanlar gelip seni şikayet ederler ve akıl hastanesine yatırılma ihtimalini artırırsın ve ben seni angora pastaneleri yerine bir tımarhane de ziyaret etmiş olurum ahahaha h:D Seni kaybetmek istemiyorum o yüzden artık uyumalısın ve pencereni mühürletmek için yarın evinize zabıta yolluyorum seni kontrol altında tutmam lazım yoksa delireceksin :D :D :D
Hahaha muhafızlarını kendi safıma çektim sözünü dinlemeyecekler :D :D Lütfen kellemi alıp ne yapacaksın büyücü goşa gibi şarap doldurup kaftasımda şarap mı yudumlayacaksın :D
Sen penim profil resmime bak beni gör ona göre konuş ☺ hadi ben kaçtım daha sabaha kadar sokakalarda dolanacağım ek iş gece bekçiliği ☺ ramazan gelsede davul işinede girsem üç beş te ordan kazanırım ☺
Ne o cok mu uzuldun 😜😜😜çok abarttim son zamanlarda bir son vermek gerekiyordu yazda geldi artik bir ceki duzen vermek gerekiyordu spor hocamada soz verdim tatli yememeye ondan yani 😀😀😀
Bekarken partnerimizi merak edip en güzel hayalde dusunuruz. ama evlendikten sonra hayalimizdeki gibi olmadiğini anladiktan sonra kendimizi saliveriyoruz😒
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bekarken, herşey iyi hoş.. Güzeliz/yakisikliyiz.. Peki ondan sonra ne oluyor da hatlar kopuyor, evrim çatismasi içine giriliyor?
En İyi Cevaplar