Aile & Toplum Nerdeyse bütün dillerde aynı olan kelime nedir? ldr1903 Takip Et Bilge Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nerdeyse bütün dillerde aynı olan kelime Güncellemeler+1 yıl Hemen hemen bütün dillerde aynı olan kelime Nerdeyse bütün dillerde aynı olan kelime nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmem 1 8 Yorumla ldr1903 +1 yıl Yoğurt, kanguru v. s gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru çok zor ama Yorumla ldr1903 +1 yıl Doğru diyorsun , açıklama kısmında örnek verebilirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoğurt ve kanguru diyosunda İngilizcede yoğurt öyle değil ki hangi dile göre dedin sen 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beynimi yaktın 😂😂 Yorumla ldr1903 +1 yıl 😃😃 olurmu yaa, kanguru, yoğurt, televizyon, radyo, ekonomi, politik, kebab, pilot, sürpriz v. s bir bak istersen. ufak tefek harf değişebilir ama telafuz aynıdır. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heee şimdi anladım seni ben evet doğru diyosun telafuz olarak aynı Yorumla ldr1903 +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bilmem
Yoğurt, kanguru v. s gibi
Soru çok zor ama
Doğru diyorsun , açıklama kısmında örnek verebilirdim
Yoğurt ve kanguru diyosunda İngilizcede yoğurt öyle değil ki hangi dile göre dedin sen 🙄🙄
Beynimi yaktın 😂😂
😃😃 olurmu yaa, kanguru, yoğurt, televizyon, radyo, ekonomi, politik, kebab, pilot, sürpriz v. s bir bak istersen. ufak tefek harf değişebilir ama telafuz aynıdır.
Heee şimdi anladım seni ben evet doğru diyosun telafuz olarak aynı
😊😊😊
Bob Marley