Kaynanam beni seviyor mu?

Öncelikle çingene birisiyle evlendim tüm ailesi çingene. Kültür farklılığı maddi durum farkı derken epey fark var benimle onlar arasında. Kaynanam ruh hastası gibi bir tipe sahip afedersiniz 5 kuruşları yok yıkık dökük bir yerde yaşıyoruz kaynanam 5 paralık evini villa değerine bindiriyor bana temizlik temizlik diye baskı yapıyor yapmama rağmen beğenmiyor laf vuruyor laf konuşuyor trip yapıyor. Dün hiçbir temizlik yapmadım değerimi anlasın biraz dedim çünkü benimde bir gururum var. Dün kendi bildiği gibi yaptı lafları sokarak. Tavuk vardı evde baktım ki 2 kuruşluk tavuğu kendi annesigile götürdü gözümuzun önünde aşağıda mangal yapıp yediler. Bunu yapmasının amacı ne benden mi kaçırdı eti? Bedavadan gelin bulmuş değerimi bilmiyor neden mi dersiniz. Oğulları çalışmıyor esimde dahil. Yaptıkları düğün demeye bin şahit ister toplanan ceyrekleri hep aldı bana çeyiz gelmiş haberim bile olmadan bohcaya götürüp satmış. Evlendim ne parmagimda yüzük ne kıyafet hiçbir şeyim yok 1 senedir bunlara ses etmiyorum anca hizmetlerini görüyorum dahada yaranamadım. Ailem bosan diyor başka birşey demiyor aklım çok karışık durumda..
Kaynanam beni seviyor mu?