teyzem az once bunu atti.. sacini böyle kestircekmis bu modelin ismi ne kuafore ne demesi gerekiyo, ensede biticekmis katlimi oluyo bu model ben 7senedir sacimi kestirmedigim icin bilmiyom bide bu modele ombremi yaparlar yoksa kisa oldugundan boyarlarmi?
Bu saç modelinin ismi ne?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Modeli göstersin kuaför bilir ne model oldugunu. Bu saça ombre olmaz benim bildigim cok kısa. Fotograftaki kadinin dibi gelmis o yuzden dipler daha koyu
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
teyzemin saci Şu an omuzlarinda sari ombre var ama teyzemin saci cabuk uzuyomus bide fabrikada beyaz yakali oldugundan surekli saclari bakimli olmak zorunda oda böyle kestircekmis hergun duzlestirmek bikmis ona kalsa sacini sariya degil kirmiziya boyatir ama fabrikada calisiyo
Kısa sacı kullanmak cok rahat oluyor ben de buna benzer bir model kullanmistim 3 4 sene once kurutur sekil verir. Renk konusunu da kendisi daha iyi bilir
Bu cok kısa bir model ombre olur mu hic bilmiyorum. Olmazsa bile teyzenin ten rengi neyse ona uygun bir renk yaotirabilir. Tatli bir kahve tonu ya da acik kumral yaptirip aralara ışıltı hoş durabilir
Benim saclarla cok aram yok profilimde gorundugu gibi :p yaz geliyo kisa sac iyi olur :)) bence modelini bilmesine gerek yok kuafore gostersin o bilir ;)
En İyi Cevaplar