Dünyanın en sıkıci ülkesi sizce neresi?

Evet uzun 6 ayri ulkede yasadim Amerika La, Rusya moskova, almanya munchen stgart, Hollanda ams. Ingiltere ve Ispanya. Acikca soyliyim dunyanin en sıkıcı ve pis ulkesi bu ulkelerden sonra Türkiye İstanbul erenkoyde dogdum buyudum hem ekonomi cokmus hem teror ulkesi sokaklari bok goturuyo milletin acliktan agzi kokuyo hem en boktan ve calkanzili internete sagibiz clubler almanyanin ucuz barlarina benziyo kizlardaki ego sanki isvicredeki kayak kizlari dersin ama aslen arabistan colu caycilari gibi tipler burda sadece ali agaoglu gibi adamlarin pesinde sefalet icinde bir tavirlar icerisinde almanyada 5 euro olan icki burada internet gibi pahali ve sanki luks biseymis gibi 150 200 liraya satiliyor benzine hic girmiyorum tamam fakir ulkeyiz ama insanlara yazik ozelliklede buradaki genclere yazik. Aga yemek bile en basit almanyadaki doner bile daha lezzetli 1000 basar 3. 5euroluk icine 500 gram saf et koyuyo burda 20 liraya patates kizartmali 50 gram at eti kupkutu anasini satayim pizza bile yiyemiyosun yurtdisindaki dondurulmus pizzalar bile buradaki restiran pizzalarina bin basat. Aga gozunuzu acin ben son 1 2 senedir istanbuldayim ve soktayim.
Dünyanın en sıkıci ülkesi sizce neresi?