+1 yılİnancıma ve bulunduğum topluma ters bir durum. Benimle bir hayat kurmak isteyen kişiye zaten ahlak dışı şeylere ve bu konulara ters olduğumu biliyordur. Evlendikten sonra böyle birsey diyorsa beni bilmesine rağmen yapmak istemesi bana ve görüşlerime karsi saygısizliktir zaten. Çizgileri vardır herkesin. 👌
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim eşim benden izin almadan nereye soyunuyor yahu. O kaslara benden başka gözler değmesin. Adamı topuğundan vururum
12 Yorumla- +1 yıl
Uhuuu deli kıza bak 😆
Çekime gitmeden önceki gece sevişirken ıstıra ıstıra morartırım her yerini bir yere gidemez istesede fjkdfhjshsjfs :D
Öhmm. tabikide boşarım hemen, benden başkası kolunu dahi görse kıskanırken vücut göstermek nedir :|32 Yorumla- +1 yıl
Son cümlen ile açıklasaydın keşke sadece 😆
+1 yılBastığın topraktan kıskanırım,
Herşeyini benimsedim senin.
Var git meğer yoluna o zaman,
Kalp benim, gönül benim.
Sanatı batsın...
EnesAcar__-
#Anlıkilham32 Yorumla- +1 yıl
Sen mi yazdın güzel olmuş 😆
- +1 yıl
Aynen öyle anlık işte :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Beden onun bedeni ise hayat da bizim hayat olmaktan çıkar artık bensiz olur.
91 Yorumla- +1 yıl
Büyüksün başkan 👍🏻
Normalde eşime destek olan biriyim ama bu tarz bir üslup hiçbir toplumda yapıvı olmadıpı gibi eşlerin birbirine bağlayıcılığını da zedeler ve evliliği çatırdatabilir. Normal bir evlilikte eşlerin birbirinin rızası ve desteğini alması çok önemli. Bebim bedenim benim kararım diyen bir kadınla büyünleşilmez çünkü bencillik sarmıştır içini. Evlilik ise bütünlük ister. Bu tarz soruları insan ilişkilerini kasıylı yıpratmaya yönelik olarak görüyorum ve bence ırkçı bir söylem kadar tehlikeli ve yanlış bir üslup
10 YorumlaAnlayamıyorum...
Bu kadar kişi soyunmaya karşı (en azından para için...)
Günlük hayatta çıplak dolaşanlar hangi milletten?
Satılan açık kıyafetleri kim alıyor?
Galiba evlenene - sevgili bulana kadar herşey serbest bu millette. Daha sonrasında herşey yasak...
İkiyüzlülük mü? Riyakarlık mı? Anlayamıyorum...
Sözüm meclisten dışarı tabii10 Yorumla
+1 yılİnsanın içinde ki teşhir duygusuna ''sanat adına'' diye kılıf bulmasını oldum olası anlamamışımdır.
41 Yorumla- +1 yıl
Sanat adı altında yapıyorlar işte diğer türlü kendisine bla bla diyecek halleri yok. Zinaya da aşk kılıfı takılmıyor mu her şeyin bir kılıfı var. Maksat yaptıklarını normal göstermek topluma
ki tepkileri azaltıyorlar böyle
O işi geçecek beden onun olabilir ama kullanım hakkı bende olduğu müddetçe benim istemedigim hiçbir ahlaki boyutun dışına çıkamaz
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılvalla bu gibi şeyler Türkiye standartlarına ters. yaparım izin veririm diyenler yalan söyler. bizler Amerika'da yetişmedik ya da başka large ülkede. onların felsefi bize uymuyor. yani bu böyle git erkek arkadasında otur kahve ic buna karışmam diye bir şey değil. hollywood veya benzeri tarz yani şarkıcı vs gibi ünlülere bakarsanız onlar için bunlar cıtır çerez şeyler çünkü tamamen kültür farkı
10 YorumlaBenim karım, benim kararım.
Benden habersiz sıçmaya gidemez.21 Yorumla- +1 yıl
😆😆😆
şimdi sanat sanat için mi sanat toplum için mi önce buna cevap bulmamız gerek
29 Yorumla- +1 yıl
Yaniii...🤔😕
- +1 yıl
Beden sergilemek benim için sanat değildir.
- +1 yıl
Sanat sanat içindir, toplum için değildir.
Bir sanatı yaparken toplum için yapmazsın. Toplum faydalanır sadece - +1 yıl
Değişik bir bakış :d
- +1 yıl
O da doğru evet😊
Ciddi sorduğunu anlarsam.
Elimle tanışma zamanı gelmiş demektir.11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılPara lazımsa ben vereyim. Soyunmasın. :):
111 Yorumla- +1 yıl
😆😆😆😆😂
+1 yılBenim Silahım, Benim Kararım 😁😁 umarım anlaşılmıştır.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok tehlikelisin😀
- +1 yıl
Dıkşıyynnn Dıkşıyynnn 💥💥🔫🔫 anlaşıldı tabe😆
+1 yılEvlilik hayatında söyleyeceği son söz olur.
Ondan sonra dul olarak hayatına devam eder.13 Yorumla- +1 yıl
Eeheheh😂😂😂😆kahkaha attım
- +1 yıl
Benim eşim öyle bir şey yapmaz zaten.
Sorun yok benim açımdan.
Sadece espiri olarak yazdım onu. :D - +1 yıl
Allah ayırmasın 😇
Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Boşarım gider babasının evine babasının soy adı altında ne yapıyor ise yapsın.
Benim bedenim benim kararım diyen bir kadının benim yanımda yeri yoktur.42 Yorumla
+1 yılo tür düşünceleri olan bir insanla zaten başta beraber olmam eğer öyle bir şey derse de terk ederim kusura bakma bu vücut bize emanet anlatabildim mi :)
20 Yorumla
+1 yılKaç para uleynn diyerek her yerine para yapıştırırım
112 Yorumla- +1 yıl
😆😆😆cevap ne oluyor peki anlamadım izin verilmiş mi oluyor 😂
- +1 yıl
Hayır işte parayla giydiririm ama parayla kıyafet almam parayı direk yapıştırırım subliminal😀
- +1 yıl
😆😆
- +1 yıl
Bir şey sorcam müsaadeniz olursa🙏
- +1 yıl
Tabii ki buyurun
- +1 yıl
Yorumlara sazan olup ağır hakaret den bir kız üye var bunu dana yı nereye şikayet edebilirim? Modasın bilirsin diye bir sorayim dedim ben yeniyim pek bilgim yok
- +1 yıl
Hakareti bana yapıyor
- +1 yıl
Şikayetlerini paylaşımın yanındaki üç noktaya tıklayarak yapabilirsin ya da moderatörleri link olarak bildirebilir sin Ben şimdi ilgileneceğim bu soruyla
- +1 yıl
Modaratör ne onu da bilmiyorum ama😊yeniyim dediğim gibi
- +1 yıl
Nickinin başında m s ve u yazan üyeler
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
- Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılNe sanatı ne soyunması.. vermem tabi eşim olsaydı. Evli olsaydım benim eşim ekran önünde soyunamaz. Ekran dışında da iZin vermem. Normal giyinmesi şarttır.
11 Yorumla- +1 yıl
Büyüksün başkan 😄
+1 yılSanat için soyunma sanat için öpüşme bunlar ters şeyler. Tv dünyasında ise çok normal görüyorlar bu durumu yüksek oranda. Malesef dejenere edilmek istenen toplumun maruz kaldığı ahlaki saldırıdır bunlar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı. Sanat için soyunmaya bir örnek verebilir misin? Önce özü bir anlayalım :)
Tutturmuşlar bir 'sanat için sooyunmak' deyimi. Kimse bilmiyor nedir.
Hele onu halledelim sonra cevap veririz.10 Yorumla
+1 yılTeklif eden kendine manzaralı yerden mezar beğensin
16 Yorumla- +1 yıl
Teklif eden eder burda eşler arası söz konusu eşin kabul edeceğini söylese tepkiniz ne olur
- +1 yıl
Evet diyen ağzının içini mermiyle doldururum
- +1 yıl
😆aferin o zaman
- +1 yıl
Teşekkür ederim ;)
- +1 yıl
Rica ederim 😇
- +1 yıl
:) :) :)
Elim ayağım titriyor şu an yazarken var sen düşün :)
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. Soyunmuşluğum var.
Üniversite adı vermiyim şimdi çizim yapacak adam bulamamışlar ve o bölümde okuyan bir arkadaşımın ısrarı üzerine bak hemde "bir kaç saat içinde güzel bir miktar para kazanacaksın oğlum yiaa" demesi üzerine kabul etmiştim.06 Yorumla- +1 yıl
Lafı sokup sakın yanlış anlama demen takdire şayan. :) Arkadaş ısrarı üzerine gittiğimi belirttim zaten. 3 saat hiç bir hareket göstermeksizin oturduğum yerde beklemiştim. (Onlar belirliyor nasıl oturacağını yat derse yatacan patron onlar). Bakışlar sürekli üzerinde, o yetmiyormuş gibi bazen yanına sokulup çizmeler falan. (İçinden ne oluyor yiaa ne geliyorsun) Para ile bile çizim yapacak insan zor bulduklarını söylemişlerdi o zaman. O zamandan sonra birkaç kere daha ısrar etmiştilerdi sen gelsene diye (Çizim yapan grup) ben kabul etmemiştim zor zanaat.
- +1 yıl
MericG bir saniye senin yorumunu birazdan okuyacağım...🙏
- +1 yıl
Şimdi ama on yorumuna geldim 😁😁
Evet önce takdiriniz için teşekkür ederim öncelikle 🙏
Ne gelirse insanın başına arkadaştan gelmiyor mu zaten 😏 erkeğinde en az kadın kadar edebini elden bırakmaması gerekiyor bence yanlış bir şey yapmışsın 😊😊hosstttttt🙏🙏🙏 - +1 yıl
Biri şu kızı çeksin surdan elimden bu kaza çıkacak...
- +1 yıl
İçin dışın o kadar kirlenmiş ki muhtemelen sorum tutuldu diye için içini yemiş seni anlayabiliyorum şimdi uza
- +1 yıl
Sorun tutulmamış aksine insanlar saldırmandan şikayetçi yalanını ben senin
Hayır. Artık evli bir kadın ve kendisine saygısı olmalı.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Düşük insanlar da karar verebilme yeteneğine sahip, ve düşükler ile beraber olmam. Balık baştan kokar o yüzden öylesi ile de evlenmem.
10 Yorumla
+1 yılDeseki ben soyunucam benim bedenim bende derim ki bende gelim derim sonra utancından yapmaz öyle bişey 🙃
10 YorumlaEşim olmuşsa kafasina göre böyle bir karar veremez onayımı almadan. Onayim olmadan da yapar ise boşarım.
10 Yorumla
+1 yılBenim eşim benim görüşüme değer vermeyecekse neden aynı yolda yürümek masalları anlatılıyor peki. eşler arasında benim vücudum benim kararım muhabbeti olmaz olamaz. doğaya aykırı.
10 Yorumla
+1 yılOnun için Harran ovası büyüklüğünde bir genişlik gerek, bende de genişlik sıfır mertebesinde
14 Yorumla- +1 yıl
Güncelde de cevabım aynı ya☺️☺️☺️
- +1 yıl
Ahhaha 😂😂
- +1 yıl
Neşeli kız seni😇😇
- +1 yıl
😊😊
+1 yılEşim evlenirken hayatlarımız birleşiyor zaten, yani öyle hayat benim hayatım diyecek cesareti olamaz diyelim ki oldu o zaman hayatına yalnız devam etmek zorunda kalır.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 701 cevap paylaştı. İlle sanat için soyuncam diyorsa ben onlar ne kadar veriyorsa 1 tık fazlasīnı vereyim sanatını evde sergilesin 😀
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ben izin vermem yaparsa kafasına göre sonucun ne olacağını bilir.
20 YorumlaBu fotoğraf sanat için’e mi benziyor ya da birkaç gün önce ki milletin içinde ağda yaptırmalı fotoğrafını herkese paylaşması mı sanat içindi Ayşe Arman’dan saçmalar işte..
Soruya gelince soyunmadan yapsın sanatını. p00 Yorumla
+1 yılBenim yanımda gezmeye başladıktan sonra, bana ait olur. Bana ait olmayan, benim dediğim olur kafasında takılan hatun, eşim olamaz. Evlendikten sonra böyle çalkalamaya başladı diyelim, boşarım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. direk boşarım. Al bedenini ebenin... kadar yolun var derdim
10 YorumlaSadece boxer'le poz verebilir ama o boxer'i çıkaramaz ✩
10 YorumlaOlur tabi neden olmasın sanat bu önemli bir şey daha sonra ne hali varsa görsün.
10 Yorumla
+1 yılözgürdür ama evliliktende özgürlügüne kavustururum, özgürce kendi egosuna göre yasasin
10 Yorumla
+1 yılSoyunacaksin he bir bu eksikti bir kere şaşırt beni ya bir kere derim..
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır zaten sevdiğim böyle birşey yapmaz kendisi de
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. İmkanı yok öyle birşeyin. Sadece bana soyunabilir :DD
10 YorumlaÇocuk yoksa direk boşanırım g. vat değiliz cok şükür
10 Yorumla
+1 yılAnlamam ben sanattan, manattan. Soyunamaz, müsaade etmem.
10 Yorumla
+1 yıl1. Cisi o sanat için soyunma değil , para için soyunma. zaten öyle birini hayatına almam.
10 Yorumlaİzin vermem, "sanat için soyunma" durumu her zaman masum bi' iş olarak kalmıyor.
10 Yorumlaİzin verecek kadar geniş olan varsa eğer iskandinav ülkesinde yaşasın bence
10 YorumlaKendi bedeniyle mutlu, mesut, çıplak yaşasın madem :/
10 YorumlaBöyle sanatın a... sanat sanat diye diye pezevenklesmeye gerek yok sacmaladınız iyice
21 Yorumla- +1 yıl
Ben saçmalamıyorum 😊 sade ve soru sordum öyle diyenler hakkında 😇
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlilik anayasasının maddeleri
başkalarının önünde soyunulamaz
başkalarının önünde soyunmak teklif dahi edilemez
ilk 2 madde değiştirilemez20 YorumlaValla soyunur soyunmasina da soyunduktan sonra beni yanında bulamaz. Direk boşanma
20 Yorumla
+1 yılBenim sevgim kime verceğimde benim kararım ama o sen değilsin derdim.
10 Yorumla
+1 yılizin veririm tabi hem param var hem duruşum e benden iyi sevisende bulamayacagina gore gitmek isterse kendi secimi olur ve pismanligini yasar ama butun bunlara ragmen boyle bisey yapmaz hem sanat icin soyunulmaz ki sanatci soyunuyorsa ancak politikacilara aletini gosteriyodur gerci bu isler bizim ulkemizde anlayis acisindan yanlis anlasilsada ' sanatsiz kalan bir milletin hayat damarlarindan biri kopmus gibidir ' 😊😊😊
00 YorumlaHayır tabikide eş ne demek namus demek hayat arkadaşı demek benim helalimi benden başkası göremez kan çıkar olay çıkarırım
10 Yorumla
+1 yılMaden beden onun karar onun benle ne işi var o zaman s. i. k. t. i. r olup gitsin cehenneme kadar yolu var gözüme görünmesin!
20 YorumlaBenim bedenim diye birsey yok bir defa o beden herbirimize emanet ve gerektigi gibide obedene sahip olmaliyiz . Oyle bir sey olmaz insallah olursada bosanirim isim olmaz birda
10 YorumlaYakarım o bedeni. Öyle bir dünya yok kusura bakmasın
10 Yorumla
+1 yılBaşka kızlarla aynı ortamda nefes alınca bile rahatsız olurum.. Bir de onu mu soyduracam 😅 Yüzde 0,1 bile ihtimal yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Beden onun bedeni tamam da öyle bir şey yaparsa hayatımdan çıksın.
10 YorumlaÜcret karşılığı ve sanat için farklı şeylerdir. Eşimin zaten sanatla ilgili böyle delilik yapacağını düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılSanat ne zaman dan berri böyle seylere alet edildi hayret bişey
10 Yorumla
+1 yılBatı özentisi olmaya gerek yok, öyle birine hayatımda yer vermem.
10 Yorumla
+1 yılTabi soyunabilir ama o kadına bakıp aklından gram kötü bişey geçiren olursa tabutuna çivileri ben çakarım çünkü o kadın oraya sanat için geliyo onları tatmin etmek için değil
04 Yorumla- +1 yıl
Soyunanı siekierler sende izlersin. Çivilermiş peh 😂
- +1 yıl
Çok soyundun galiba nerden biliyosun
- +1 yıl
Soyunur 'kadına bakıp aklından kötü birşey geçiren olursa' bunu sen söyledin, cevabım sana oldu ama yaşın anlamaya yeterli olmadı. Neyse sen tabut çivile hadi abicim 😂
- +1 yıl
Evsizinde padişahında mezarı aynı sadece içindeki farklı kendini bişey sanma seninde sonun 2 metrekare toprak
- Devamını Gör (186)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat