Babet çorap? Bu bana çok tuhaf gelir tabi ki. :D Ama eğer kızım o kişyle iyi anlaşıyorsa ve o gencin düzgün biri olduğuna ben de inandıysam hiç bozuntuya vermem. Kızımı veririm. Çünkü insanın anlaşabileceği düzgün birini bulmanın ne kadar zor olduğunu şu anki çabalayışımdan (ve bulamayışımdan) gayet iyi biliyorum. :( Kızım anlaşabileceği birini bulduysa gerisi önemsiz detaylar sadece.
tabi ki kızımı mızımı vermem babet çorabı kadar göz zevkini bozan bir şey var mı acaba ya tüm hemcinslerime tavsiyem babet çorabı giymeyin ayak bileginizi acikta birakan o daracik pantolonlari giymeyin yalvarıyorum
Günümüzde Zaten ironik bir durum olarak karşılanmıyor. Çok hoş mu, değil fakat evleneceğim insanı gerçekten seviyorsam babet çorabı olsun ya da hiç çorap giymemiş olsun farketmez. Sonuçta onunla olduktan sonra onun babet çorabı olsa nolur :)
Erkeklik adamlık kıyafete göre olmaz bayım. Adamlık bir insanın ruhundadır. Tecavüzcüler hırsızlar giysin o zaman onlarda adam olsun. Giyime kuşama bakarak adamlık insanlık erkeklik yargılamak asıl bir adama yakışmaz
Oldu o zaman bayanlar giydiği gibi inçe çoraplar dan giysin oldu tayt da giysinler konuyu başka yöne çekmeden insanlık bahsedelimbiz öyle küpe veya saçını uzatıp onu bunu takana adam demeyiz erkek adama bayan gibi süslenmek yakışmaz
İşte diyorum ki o tür şeyleri olan erkeklerde bu tür şeyleri aramalısın eğer ki küpe takıp aşırı bakımlı aşırı duygusal ise şüphelenmeli. herşey sizin elinizde dikkatlice tartıp evlenin
En İyi Cevaplar