Aile & Toplum Kızıl Gavur Kime Denir ? invisiblexss Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızıl gavur kime deniyor yav çok eski bir tabir ama kime dendiğini bir türlü bulamadım.Acaba Ruslara mı yoksa Almanlara mı deniyor.😐😐 Kızıl Gavur Kime Denir ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kâlpkırrmz Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Sanırım ruslara deniyor 1 1 Yorumla invisiblexss +1 yıl Bende öyle düşunmüştum Yorumla
xxlldahasis Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ingiliz mi 1 2 Yorumla invisiblexss +1 yıl Olabilir ama ingilizler sarı ırk yani onlara kızıl diyeceklerini sanmam. Ama olabilirde 🤔 Yorumla xxlldahasis +1 yıl kızıppar en çok unfiltered bulunuyor hava kapalı olduğu için oraya adapte olmuşlar Yorumla
Nicosiaa_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Komünistlere :D 1 2 Yorumla invisiblexss +1 yıl Yani moskovlara 😂😂 Yorumla Nicosiaa_ +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sanırım ruslara deniyor
Bende öyle düşunmüştum
ingiliz mi
Olabilir ama ingilizler sarı ırk yani onlara kızıl diyeceklerini sanmam. Ama olabilirde 🤔
kızıppar en çok unfiltered bulunuyor hava kapalı olduğu için oraya adapte olmuşlar
Komünistlere :D
Yani moskovlara 😂😂
Aynen 😂