Merhabalar! Ben İlayda, buralarda henüz yeniyim. Bloğu hobi olarak açtım, kore hakkında bir çok yazı yazacağım ilerde lakin henüz buralara alışmaya çalışıyorum diyebiliriz. Yazmayı severim ama biraz da beceriksizimdir, yine de elimden geldiğince güzel şeyler yapmaya çalışacağım. Özgün içerik olması benim için çok önemli, bu yüzden saatler harcıyorum asla emeğe saygısızlık yapmam doğal olarak. Henüz gençliğinin baharında, tıp fakültesi mağduru bir öğrenciyim. Ayrıca oyun oynarım, steam’den de ekleyebilirsiniz (disipanda), doğayı, kamp yapmayı seven biriyim. Antikalara ve nostalji şarkılara aşırı ilgili biriyimdir. Bana sormak istediğiniz sorular varsa veya herhangi bir içerik hakkında yazı yazmamı isterseniz iletişim bölümünden bana ulaşabilirsiniz!
Merhaba ilayda kore hariç herşey ilgi çekebilir ülkemizde. Bunu belirteyim de sonrasında okunmuyor diye üzülme. Benim sana sorum nasıl tıp fakültesi mağduru oldun ve bu blog meraki nasıl oluştu.
Blog merakı aile arasında var olan bir şey haline gelmiş durumda, onun haricinde küçüklüğümden beri hep insanlara kendimi anlatabilecek yazılar yazmayı istedim. Normalde kendimi pek ifade edemeyen biri olduğumdan dolayı duygularımı yazarak dile getirmeyi seviyorum. Tıp okuyorum, kazanmak kadar okuması da çok zor bir bölüm olduğundan dolayı en iyi bu şekilde açıklanırdı. Tıp öğrencisiyseniz özel hayatınız kalmıyor, robot haline geliyorsunuz bir zaman sonra. Günde kendime 1 saat ayırabiliyorum onu da sevdiğim şeyler için harcamaya karar verdim. Bu arada ilgi çekebilecek bir tavsiyen var mı? veya senin ilgini ne tür şeyler çekebilir mesela? soru için teşekkürler.
Aslında bende tıp fakultesi mağduru sayılırım eski kız arkadaşımdan ötürü nerdeyse sene de 1 gün görüşecek duruma geliyorduk (tabi bu esprisi) kendini ifade etmenin bir yolunu bulmuş olman da gayet güzel bence. ilgi çeken konular özellikle aşk ve florte ilgili konular burda benim gördüğüm kızların bütün işi gücü sevgilim eski sevgilim stalk o cocuk bu cocuk benden hoşlanıyor mu (hepsi değil ama çoğunluk böyle) erkekler de oyun eğlence ilişki yani cinsellik benzeri şeylerle ilgileniyor. Yeme içme çığ köfte tatlı çeşitleri büyük ilgi görüyor. Benim ilgimi çeken konu çok aslında anlatması uzun olur. Herşeyi biraz bilen gündemi takip eden tarihe ilgili biriyim
ben de oyun oynayan biriyim, oyunlar hakkında da yazabilirim aslında. Herkese hitap edebilsin istiyorum yazdıklarım, önceden oyun önerileri veya oyunlar hakkında incelemeler, haberler yapıyordum. onlar seviliyordu ama şiddet ve kan içerikli olduğunu düşündükleri için bloğum kapatıldı.
ben online oyunlardan ziyade, hikaye bazlı oyunları oynamayı seviyorum açıkçası. oynadığım oyunun benim için bir anlamı olmalı, bana bir şeyler katmalı diye düşünüyorum.
3 ay kaldım, bu 3 ay içerisinde kore hakkında bir çok bilgi edinme fırsatım oldu. İnsanlarını tanıdım, geleneklerini, tarihlerini, gezilebilecek yerlerini, kore mutfağını tanımış oldum. Bu yüzden kore hakkında bir sayfa açmaya karar verdim aslına bakarsan.
En İyi Cevaplar