Kızların babalarına karşı duyduğu hassasiyetin altında ne yatar? Baba ile kızın özel bir bağı var sanırım. Benimde bana hayran minnoş bir kızım olur inş. 🙏 amin🙏 😅 #babasınınkızı#büyükyorumcu#büyükyorumcusoruyor
Babalar kızlarının ilk aşkıdır. Baba kız arasındaki aşk başka bir şeydir, farklı bir duygudur, özeldir… Babalar en çok kızlarını sever. Kızlarını koyamazlar yere göğe, kızları da babalarını. Küçük bir kızın kocaman hayal dünyasında tüm kötülüklerin üstesinden gelen yegane güçtür babaları da ondan. Babalarının prensesleridir kız çocukları. Attıkları her kahkaha kıymetli, aldıkları her nefes kutsaldır babaları için. Hayatı tanımaktan babaları sayesinde korkmaz bu küçük prensesler. Onlar sihirli bir ülkenin en tepesinde pembe şatolarından dünyayı seyreder dururlar. Kafasına atılan ilk dikişlerde ‘Anne’ diye ağlamaz kimi kız çocuğu. 'Kurtar beni babacığım’ der. İşte babalar bu yüzden en çok kızlarını sever. Kızlar büyüse de, yuvadan ayrılsa da babası hala kahramandır, kraldır. Kötülük dolu dünyada sığınılacak tek gerçek limandır. Kızlar zamanın neşesinde bir yetişkin olma yolunda ilerlerken, babalar da zamanın çilesinde gümüş renkli saçlarla yetişmeye çalışır prensese. Aradan kaç yıl geçsin, önemli değildir kız için. O'nun babası her zaman kraldır, kahramandır. İşte bu yüzden babalar en çok kızlarını sever.
duymayan kızlar böyle bir bağ sebebi karsısındaki erkegin cocuk sahibi olmaya uygun olmamasından kaynaklı ,, bir erkek cocugu içinde anneye bir bag kurmadıgını dusunelim ondada annennin anne olmaya uygun olmadığını anlayabniliyoruz bu işler herkes için uygun değildir.. herkes herseyi yapıyor olsaydı bizlere ihtiyaç olmazdı
Bir bağ vardı konusmasak bile baba kız aşkı sonrada öz kardeşi tarafından zarara uğrayınca ben, çok değişti benim ölmemi istiyor çok canım ı skyr birbirimizden uzağız ben ailem i sileli çok oldu uzemez beni kimse açıkçası hayranlık yok güçsüz adamın teki
Keşke babam olsaydı 🙁 Ben 7 yaşındayken trafik kazasında hayatını kaybetti yüzünü hayal meyal hatırlıyorum. Canım babam acaba yaşasa şu an nasıl biri olurdu. Eminim onu çok severdim. En büyük hayalim olmayan babama sarılmak onu öpmek babacım demek telefonum çalarken babacım yazması falan işte😞 Babalarınızın değerini kıymetini bilin çünkü yokluğu çok zor hep bir yanım eksik Ama o şu an cennetten beni izliyor bunu biliyorum öldüğünden beri bana annemler hep böyle dediler o seni izliyor sen üzülünce oda üzülür falan Of neyse yeter bu kadar içimi döktüğüm herkes bir gün ölücek sonuçta 🙏🏻
soyleki kiz çocukları ilk dogduklarnda erkek olarsk babasinin kokusunu alirlar ve nedenini bilemem ama her ne olursa olsun kavgada etsem sorunlar yasasamda babami cok sevdim hala seviyorum hayatta olmasada sanirim ilk tsnidigimix erkek ve bizi hep kotulerden koruyup bixim icin calisip cabaladigi icindir tabiki annenin yeri bam baskadir kizlar babalarnin degerini babalarda kixlarinin degerini bilsinler derim 😊
Ben küçükken babama hayranlık duyardım hatta onun gibi olmak istiyorum derdim hatta babama benzedigimi söylerler karakteriks özelliklerimin büyüdükçe bir şey farkettim küçükken babama benzeyip ona hayranlık duyarken bu duygunun değiştiğini annemle bağlarımı daha çok kuvetlendirdiğimi babamla aynı özellikleri taşıdığımız için çatişma halindeyiz sürekli😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız çocuğu zaten rahmettir. Evlense de büyüse de rli kolu hiç ayrılmaz anne babadan. Hep ilgilenir bağı kuvvetlidir. Yaşlı ana babaya hep kız çocukları sahip çıkar bakar. Oğlan çocukları asidir vefasızdır eşinin emrindedir ilgilenemez bakamaz genelde.
Herkes için geçerli değil bu, sizinle ilgilenir, herşeyi sizinle bir arkadaş gb paylaşır yeri gelir korur kollar bazen siz hastayken veya üzüldüğünüzde karşınızda çocuk gb ağlar, size şarkılar söyler, işte o adam babadır candır.
Babam benim canım O benim yardımcım beni ayakta tutan bana güç veren o benim sevincim iyi tatlı hep yanımda olanim Bana kızmaz bana şefkat ile bakar üzüldüğümü görse ağlar bana kıyamaz Tabi hayranlık duyarım ❤️❤️❤️
Bende öyleyim nedendir bilmem hep babamı annemden bile daha çok sevmişimdir onun en küçük sözüne kırılıp en küçük sözüyle mutlu olabilirim farklı bir çekim var bilmitorum nasıl bir bağ var
O bağ anlatılamayacak kadar güzel, hem arkadaşın, hem kankan, hem baban yani resmen herşeyin, ne yaparsan yap yanında olan, annenin izin vermediği şeye suç ortaklığı yapan, iki minnoşlukla herşeye ikna olabilicek kadar güzel birşey baba kız ilişkisi :))
#babamınkızıyım herkesin anneci olmasına inat ben babacıyım. melek gibi bir babam vardı çünkü. nur içinde yatsın inşallah. duanıza da aminnnnn
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Guven duygusudur heralde. babam sadece hayatimin ilk 10 yilinda vardi. Ondan sonraki 20 senede hala icimde bir boslugu ve eksikligi var. evlat sahibi oldum ama hala bazen cocuk gibi hissediyorum. yanina sıgınmak istiyorum .
Ilk sevgilim en yakın arkadaşım çünkü baba sevgisi bambaşka bişey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende tam aksine babamdan nefret ediyorum beni sevmedigim adamla para icin evlendircekti malesef ama Allaha sukur atlattim yuzuk olcakti yoksa Şu an parmagimda
En İyi Cevaplar