Beyoğlunda bir tane kızlar mekanı var. İçeriye erkek sinek bile giremiyor. Kız kıza eğlenme mekanı. Lez ya da biseks değilim ama kız kıza eğlenmesi çok keyifli oluyor. Gay bar'a da gittim. Bir dolu yakışıklı adam var ama maalesef hepsi gay ve benim açımdan bu durum hiç de eğlenceli değil.
Gittim cok bir degisiklik yok gayler birbirleriyle takiliyo travestiler ayni şekilde biseksueller de kafasina gore escinsel olmayanda cok kisi vardi ayrica
Haa.. Bu 2 sene önce başima eniştemle gittiğim bingöldeki açık bir çay bahçesinde geldi.. Baktım bazı masalar temiz ve iyi konumda.. oturduk oraya birer çay içelim diye.. Garson gendi burası aile yeri dedi... Eee dedim bizim de birer ailemiz var zaten. :)) Yemedi.. kalkmak zorunda kalktık.. manyaklık resmen.. Oturan adamların bir tipine, kılık kıyafetine, duruşuna bak ona göre ne diyeceksen de.. Ne zeka var ne de akıl bunlarda.
Hani kadınları anlıyorum. İkisinin vüvududa pürüzsüz çekici. Doğaları gereyi güzel ama erkek, nasıl bir erkeği ister, benim anlayamadığım ama yargılamadığım birşey.
En İyi Cevaplar