Herkes anne olabilir ama herkes kadın olamaz! Kadın olmak güçtür, emektir! Siz kadın olmayı nasıl tanımlarsınız?

Sizin gözünüzde kadın ne demek?
Erkeğin bin kere düşündüğünü kadın bir kerede düşünebiliyor bu yüzden #KadınınGücünüHafifeAlma !
Herkes anne olabilir ama herkes kadın olamaz! Kadın olmak güçtür, emektir! Siz kadın olmayı nasıl tanımlarsınız?

Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun 🤗🤗
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl diyorlar hane adam gibi adam her baba adam olmaz, işte bu da öyle bir şey kadın gibi kadın her anne kadın olmaz.

Tek bir yöne odaklanmak cahillikten başka bir şey değil, biraz geniş düşünün.
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu ben de anneyim burada kim annelik yapar kim annelik yapmaz diye konuşmuyoruz. Farzedin ben anneyim ama çocuguma değil de herhangi biri kişiye muhalefet oluyorum, kötü şeyler yapıyorum kadınları dışlıyorum diyelim. Peki ben kadın olabiliyor muyum veyahut bunu hak ediyor muyum? İşte bahsettigim konu bu yoksa annelik yapmıs, yapmamış konumuz bu degil herkes bir tarafından anlayıp yorum yapmış. Kadınlar günü emek harcayan kadınların günü, emek harcamayanlara da kadın diyorsanız bir şy demiyorm!