Kızla öpüşürken beni tokatlamaya başladı. Bu nasıl fantazi ulan?

Hoşlandığım kız ile buluştuk. İlk önce güzel bir mekanda yemek yedik daha sonra günlük aparttan tuttuğum eve geçtik. Tekilla almıştım onu hazırlamak için mutfağa gitti. Shot bardaklarına doldurmuş tam etrafını tuzlayacakken dur dedim. Niye diye sordu. Tuzu dudaklarından yalamak istiyorum dedim. Immm olur diye cevap verdi. Bardakları alıp tekrar odaya geçtik. Bir yandan müzik dinliyoruz bir yandan da muhabbet ediyoruz. İlk shotları atmadan önce dediğim gibi ilk önce dudaklarını yalayarak ıslattım ve sonra tuzu oraya döküp yaladım. Daha sonra shotları indirdik teker teker. 6-7 shotta sonra tuz yalama konusu baya bir uzamaya başladı. Biz öpüşürken hatun beni birden tokatladı. Gülerek ne yapıyorsun dedim. Daha sert öpmeni istiyorum dedi. Vaaay dedim ulan bu bana söylenir mi. Bastım buna tokatı.

Off erkeğim işte beni böyle sevmene bayılıyorum dedi. Ulan ne biçim fantazin var senin dedim. Böyle çok hoşuma gidiyor dedi. Tokatlaşarak bir iki saat öpüştük. İkimizin de yüzü gözü kıp kırmızı olmuş. Neyse bir ara bu iyice kendini kaptırmış bana tokat atıyordu. Yatağımdan bir sıçradım. Neyse ki kabus görüyormuşum.

#Everesttt
#Everestttenhikayeler