Aile & Toplum "Son kez sesini duysam!" Dediğiniz birisi var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Son bir kez daha sesini duymak istediğiniz birisi varmı? Gülüşünü, bazen sinirlenirken sesinin iniş çıkışlarını bile özlediğiniz birisi var mı?Huzur bulduğunuz o sesi özlüyor musunuz?Veya hiç sesini özleyecek kadar sevmediniz mi?#özlemek#kalbinsizlasadasusmakgerek#huzurnerde "Son kez sesini duysam!" Dediğiniz birisi var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Naifsosyopat Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Eski dostum. Düştüğüm zaman kaldırmıştı, sonra yere daha sert bırakmıştı ama olsun. İnsan kimi özleyeceğini seçemiyor işte. 1 0 Yorumla
91S91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Cıks yok bebiş. 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Benim niye var 😒 Yorumla 91S91 +1 yıl Seninde yok bence 😃 Yorumla Soran +1 yıl Kahkaha attım 😂 Yanlış hatırlıyorum evet yokmuş haha Yorumla 91S91 +1 yıl Hahahah 😂 Yorumla 91S91 +1 yıl Merci yavrum. 😘 Yorumla
RaymondReddington Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Hiç sesini özlediğim birisi olmadı ama sesini merak ettiğim birisi var 1 0 Yorumla
VoyagerC Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Var ama aslında yok.. 1 1 Yorumla VoyagerC +1 yıl Teşekkür ederim kuzuuu :) Yorumla
kookie_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sevdiğim müzik grubunun şarkılarını bir kez daha diye diye bitiremiyom 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oo bu güzel Yorumla kookie_ +1 yıl sesleri kadife gibi mahşallah Yorumla
Pembemarlboro Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Hayır yok, sesini, gülüşünü sevdiğim insanla hala muhabbetimiz devam ediyor 🙄 1 0 Yorumla
ЂanShe Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Var. Özlemeyi seviyorum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Özlemekte ayrı güzel Yorumla
--Altus__ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 36% +1 yıl Kavga etmeyi tartışmayı bile özlediğim biri var 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar