Bazı insanlar vardır hayatınıza dokunan, bir mucize gibi tam da ihtiyacınız olduğu zaman gelen ve hayat akışınızı değiştiren… Aslında o insanlar, tesadüf eseri girmiyorlar hayatlarımıza… Her şeyin bir sebebi olduğu gibi, hayatınıza eli değen tüm insanlar ayna görevi görüyorlar bir nevi… Yeni tanıştığınız biri size, sanki kırk yıllık bir dostmuşsunuz gibi bir his ve enerji yükleyebiliyor… Bazen hiç konuşmasanız da, o özel insanlar yüreğinizdekileri ve aklınızdakileri okuyor ve resmen bir hızır gibi yetişiyorlar size, ki siz hiç bir şey söylemeyip imdat butonuna basmasanız bile… Bu gerçekten oluyor =) Nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor işte… Ve bu nasıl mükemmel bir duygu Sizi ‘siz’ olduğunuz için kabul eden, yargılamayan, afra tafra kapris yapmayan, günümüzün popüler deyimiyle ‘trip’ atmayan =) , iyi günde olduğu kadar kötü gününüzde de her daim yanınızda olan, yüreğinde saf sevgi barındıran, egolarına yenik düşmeyen, kıskançlık ve hasetlikten çatlamayan, mutluluğunuzla mutlu olup, acınızla da acınızı hissedebilen, başarılarınızı takdir eden ve iyi dileklerini yollayan, arada görünmez bir gönül bağının kendiliğinden oluştuğu dostlarınız varsa, hayat ne getirirse getirsin, nereye savurursa savursun, sırtınız bir kere bile yere gelmez bu yaşamda =)
Böyle özel insanlar varsa sizin de hayatınızda, sımsıkı sarılın onlara ve kendinizi ‘özel’ ve şanslı hissedin bir anlamda… Selam olsun bu satırlarla, mucize gibi gelip hayatlarımıza dokunan insanlara… Ve ‘hep’ olmaları umuduyla…
Hoşça bakın zatınıza…Hoşça bakın cümle kainata…
Dostlukla… Mutlulukla…Huzurla…Aşk’la…
Böyle özel insanlar varsa sizin de hayatınızda, sımsıkı sarılın onlara ve kendinizi ‘özel’ ve şanslı hissedin bir anlamda… Selam olsun bu satırlarla, mucize gibi gelip hayatlarımıza dokunan insanlara… Ve ‘hep’ olmaları umuduyla…
Hoşça bakın zatınıza…Hoşça bakın cümle kainata…
Dostlukla… Mutlulukla…Huzurla…Aşk’la…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer