Sevgiliniz görünme problemi yaşadığı için şişe dibi gözlük kullanmak zorunda kalsa çevrenizdeki insanların laflarına aldırış etmeden ve ondan utanmadan, sevmeye ve ilişkinize devam eder misiniz, yoksa ayrılır misiniz?
Sorun etmem. sonuçta keyfinden takmıyor gözlüğü rahatsızlığından dolayı takıyor. Bir İnsanı hastalığı yüzünden lütfen kırmayalım. Bir gün üzenlerin başınada gelmeyeceği ne malum? Unutulmasın ki her suçlu bir gün bedelini öder.
Çevremde kişilerin kusurları ile alay edecek insan yok. Arkadaşlarımı buna göre seçtim/seçiyorum. İlişkilerde önemli olan 2 kişinin uyumu çevrenin fikirleri sınırlıdır bu konularda.
Hayır etmem sevgilim dediğim insanın herşeyi bana hoş gelir 😊çevredekilerin ne dediği de umrumda olmaz insanlar hep konuşurlar sen sadece dinlediğin kadarını takarsın dünyaya umursamaz ol böyle daha mutlu olucaksın.
Hayir asla. Benim kardesim kücükken öyle kalin gözlük takiyordu ve cok acimasiz laflar ediyorlardi ona dörtgöz ve daha cok cirkin seyler. O konuda cok hassasim ve laf eden herkesede haddini bildiririm.
Çevremden gelen seslere karşı.. Kapalıyız yazısını asarım.. Görsele bağlı olmayan her kişi buna bişey demez ve onu kusur olarak görmezki.. Tabi bunu başara bilene.
Onun başına gelebilecek hiçbir şey, beni ondan koparamaz. Gak-guk edenin de kafasını patlatırım. Kimin haddine lan benim kimi seveceğim?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Askimda hayal ettimde cok sevimli. :) ayrica kimse laf soyleyemez lafi gediğine oturtur pisman ederim. Bu benim sevdigim degil kimsenin dis gorunusu ve kusurlariyla dalga gecilmesine izin vermem. Ve helal. olsun bir kisi bile ayrilirim yazmamis ❤
Eğer böyle bir durum yaşıyorsan ve buradan alacağın cevaplara göre karar vereceksen hemen ayrıl. Çünkü sevmiyorsun onu. Sevsen böyle bir soru sorma ihtiyacını geç , dünya dalga geçse umursamaz sevmeye devam edersin.. Böyle bir durum yaşıdığın için mi soruyorsun? sorusunu sormadan , cevap almak için sordum neden böyle bir soru sorduğunu
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgiliniz görme problemi yaşadığı için şişe dibi gözlük kullanmak zorunda kalsa çevrenizdekilerin laflarına aldırış eder misiniz?
En İyi Cevaplar