Arkadaşlar bugün Akit Gazetesinde Ali Osman Aydın'ın bir yazısını okudum ve Sigaranın kadınları özgürleştirdiğini okudum Sizce Sigara içen kadın özgür olabilir mi ve sigara içen kadın özgür müdür özgürse ne derece özgürdür Sigara içen bir kadın her istediğini yapabilir mi?
Sigara içen kadın özgür olabilir mi daha doğrusu Sigara içen kadın özgür müdür bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Oha o adam hangi yılda yaşıyor. Sigara içen kadın özgürdür cümlesi, sigaranın ilk çıktığı yıllarda, kadınların da sigara satın alması için çıkan, reklam amaçlı bir fikir. Hatta Edvard Bernays tarafından yayılıyor. Öyle bişey yok yani gerçekte
Bu insan sigarayla ozgurlesmez sadece kendini ölüme yakınlaştırır bir insanın kendisine bu zulümu bu iskenceyi bu kötülüğü yapması özgürlük mudur bilemedim
@Damlaakar Mesela ben sana şöyle anlatayım herkesin olduğu gibi benimde kız arkadaşlarım var daha doğrusu var idi ve çoğusu da sigara içiyorlardı ve aynı zamanda her istediği oluyordu istediği kişiyle sevgili olabiliyordu ve arkadaşları arasında da popülerdi yani arkadaşlar arasında saygın bir rolü vardı ama sigara kullanmayan arkadaşlarımda ise tam tersi arkadaşlar arasında popüler değillerdi ve istediği erkekle sevgili olamıyorlardı benim gittiğim lisede böyleydi
ozgur olamaz cunku sigara paketine tutsaktır. her gun ortalama 10 lirayı bu velete verir ve para sıkıntısı ceker bu kızcagız. para gidince de ozgurluk kısıtlanır. falan filan iste baya bir sacmaladım 🤣🤣
@Obsesifrob yani bende öyle düşünüyorum ama Akit gazetesi bunun tam tersini söylüyor yoksa senin dediğin gibi sigara özgürlük değil tutsaklıktır bide onun bırakması da zordur kolay kolay insan bırakamıyor bağımlılık yapıyor insan sigaraya başladığına pişman bile olabiliyor
@Sonsuzadek1 ama ona rağmen çoğu kadın arkadaşları arasında popüler olmak ve çevre edinmek için sigaraya başlıyor halbuki sigara özgürlük değil esarettir senin dediğin gibi
Arkadaşları arasında popüler olmak ve çevre edinmek adına sigara içen zihniyet, en kısa zamanda kokain esrar ne varsa içmeye başlasın cehennemde fenomen olurlar:)
@yumin orası öyle tabii sigara özgürlük değil tutsaklıktır ama Akit Gazetesinde Ali Osman Aydın'ın bir yazısı var Sigara Nasıl Özgür Kadının Simgesi Oldu başlığı altında bir yazısı var onu okursan anlayacaksın
@elakork Çünkü Akit Gazetesinde Ali Osman Aydın'ın bir yazısını okudum Sigaranın nasıl özgür kadının simgesi oldu ondan bahsediyor yani Sigaranın kadının özgürleştirdiğini yazıyor
@Cutepsyco Akit Gazetesinde Ali Osman Aydın'ın Sigara Nasıl Özgür Kadının Simgesi Oldu adlı bir köşe yazısı var onu okursan anlarsın Sigaranın nasıl kadınları özgürleştirdiğini yazıyor
@BirAsenaa Mesela Sigara içen bir kadın her istediğini yapamaz mı Mesela istediği erkekle sevgili olamaz mı ya da arkadaşları arasında popüler olamaz mı Mesela benim arkadaşlarım var sigara da içiyorlar içtiklerinde istediği erkekle kısa süreliğine de olsa sevgili olabiliyorlar ve arkadaşları arasında popülerdirler ama sigara içmeyen arkadaşlarımda böyle bişey yok onların sevgilisi olmuyor ve fazla popüler değiller arkadaşları arasında
@eвoɴy__ɢreтα Akit Gazetesinde Ali Osman Aydın'ın Sigara nasıl Özgür Kadının Simgesi Oldu adlı bir köşe yazısı var onu okursan anlarsın ne demek istediğimi
@eвoɴy__ɢreтα Mesela ben sana şöyle anlatayım herkesin olduğu gibi benimde kız arkadaşlarım var daha doğrusu var idi ve çoğusu da sigara içiyorlardı ve aynı zamanda her istediği oluyordu istediği kişiyle sevgili olabiliyordu ve arkadaşları arasında da popülerdi yani arkadaşlar arasında saygın bir rolü vardı ama sigara kullanmayan arkadaşlarımda ise tam tersi arkadaşlar arasında popüler değillerdi ve istediği erkekle sevgili olamıyorlardı benim gittiğim lisede böyleydi
@deeniiizzzzz Peki Sigara içen bir kadın her istediğini yapamaz mı Mesela bir kız herhangi aşık olduğu bir erkekle sevgili olamaz mı ya da arkadaşlar arasında popüler olamaz mı Çünkü sırf arkadaşları arasında popüler olmak için sigaraya başlayan bile var
@Ortasındasav yani sigara içen her kadın her istediğini yapabilir mi Mesela istediği erkekle sevgili olabilir mi en basitinden ya da arkadaşlar arasında popüler olabilir mi?
@ekinekin Çünkü Akit Gazetesinde Sigaranın kadınları özgürleştirdiğini yazıyor ama gerçekten sigara kadınlar özgürleştiriyor mu bilmiyorum ama özgürleştirmediği kesin aksine adamı hasta ediyor ve bırakması da zor oluyor o yüzden özgürlük denen bişey de olmuyor www.yeniakit.com.tr/.../...simgesi-oldu-22992.html
@Gülüşün peki bir kadın sigara içinde her istediğini yapamaz mı Mesela örnek vermek gerekirse sigara içen bir kadın herhangi aşık olduğu bir erkekle sevgili olamaz mı ya da arkadaşları arasında popüler olmak isteyemez mi Çünkü Akit Gazetesinde Sigaranın kadınları özgürleştirdiğini yazıyor
@Gülüşün Peki madem kadınlar özgürse Akit gazetesi kadınların özgürlüğünü sigaraya bağladı halbuki bir kadınlar hep özgürdür ama ona rağmen Sigaranın kadınları özgürleştirdiğini yazıyor www.yeniakit.com.tr/.../...simgesi-oldu-22992.html
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sigara içen kadın özgür olabilir mi daha doğrusu Sigara içen kadın özgür müdür bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
En İyi Cevaplar