Bir bakıyorsunuz metroda otobüste yolda karşınızdan biri geliyor göz alıcı giyinmiş dünya markalarının olduğu kıyafetler var üzerinde dikkatinizi çekermi. ? mesala ben balmain ayakkabı giyiyorum the north face columbia falan kızlar yiyecek gibi bakıyorlar neden sizce beğeniyorlarmı :D En son aldığım ayakkabı bu sizce güzelmi :) indirime girmiş kaptım aldım. :)
Kızlar dürüst cevap verin pahalı markalar giyinen erkekler dikkatinizi çeker mi süzer misiniz onları?
Belki hos olabilir ama pahali giyinmenin kızların dikkatini cekecegi anlamina gelmez. Ustune yakisan siradan bir marka da olabilirdi onca para veemene gerek kalmaz Erkek kadini taşimali, elini tuttumu birakmamali, incitip bir kenara atmamali, ona cinsel bir obje gibi bakmamali, birsey anlatinca iyi bir dinleyici olmali, yarı yolda birakmamali, Azizim kadinlar buna bakar elbet msrkaylada ilgileneni vardir ama kadin olan kadin erkek olan erkek dikkatini kalbe ve beynine verir ayaga degil. Bu arada gule gule giyin kardesim.
Tabiki dikkat ceker ama acikcasi markadan cok temiz tertipli bakimli bir erkek daha cok dikkatimi cekiyormarka hersey degildir hersey her insana yakismaz
Öyle kız eşya olur ancak Ali Ağaoğlu bile BBC röportajında kadınlara benim malım diyordu , işte kızlarda görsün en para babası adamda dahi değerleri bu, ha acıyormuyum acımıyorum öyle kızlar sklp atılsın haktır ki öylede oluyor , sonra ağlıyorlar hamileyim yok zorla ağzıma verdi bilmem ne gibi , sende hakettikleri gibi davran :D
en güzeli dostum o ver odunu hiç acıma bunlar evlenince bile zengin kocasından gelip başkasının yatağına yrrk için geliyorlar her türlü menfaatçiler yani :D ondan vur kaç :)
aynısı para içinde yapıyorlar para için fakiri zevk içinde zengini aldatıyorlar tatillerde hep vurduruyor bunlar gizlidende , yani ruhları menfaatçi seni herşeye değiştirir ondan uyanık olmak lazım
Benim çevrem bunlarla dolu bana karşı bir yanlışları olamadı ben çünkü o tarz bir kızı zorlasalar sevemem ama tiksinti var çok , yabancı kızların tırnağı etmez bu eskort kılıklı kızlar
basen ve kalçalarını belli etmek onların tercihi benim görüşümce erkek biraz oturaklı olmalı her yönden giyim hal hareket de dahil kız için de geçerli bu
sen dar pantolon gıyen erkekler deyınce dedım yoksa umrumda degıl elbette ama banada dap dar giyen kızlar itici geliyor sonra bize erkekler neden baktı oluyor... :S:S:S:s:s
En İyi Cevaplar