Kişisin göre drgişir. Kimisi evlenince ikinci bahar yasar evlilik pozitif bir detoks olur adeta. Kimiaide evlilik le birlikte mental bir yorgunlıga gecer bir bosvermişlik olur. Boyle durumda huy degişir. Heycan olmazsa hıc bısey olmaz. Hani evlilik yaramış tabiri varya onun olması için o heyecanın evlenince btmesi degl dha fazla artması gerekir
benim yaş 38 hiç evlenmediğim halde hala ne göbek var ne saçlarım da aşırı aklar var , ne de saçlarım döküldü. Ama yaşıtım evli arkadaşlarımdan biliyorum. çökmüşler, saçları bembeyaz ya da kel kalmışlar kilo göbek desen o biçim. Bazen hiç evlenmesemde hep şu anki gibi genç mi kalsam diyorum :-)
Aynıyım. Hala duş sonrası koltuk altıma roll on sürerim dışarı çıkmasam bile. Hala bazen canım istediğinde eşime güzel görünmek için makyajımı yaparım. Hala kıl tüy işlerine dikkat ederim. Yine zayıflamaya çalışırım. Yani aslında evlendikten sonra daha çok bakımlı olmak lazım.
Hem kadında hem erkekte böyle bir nasılsa kızı/çocuğu kaptım artık kendime bakmama gerek yok. Bu yanlış işte.. Evlendikten sonra bu piskolojiye girilince karşı taraf benim evlendiğim kadın/erkek bu değildi.. diyip başka arayışlara yönelmeye başlar..
Her zaman beni şık gören tatlı kocacım evde temizlik yaparken eşofmanla perişan halimi görebilir. Sabah kalktığımda şişmiş yüzümü görebilir. Yani insanlık hali işte. Huyumda bir fark göremez.
Daha derli toplu ve dinç olmak gerekir her açıdan. Ki eşlerin birbirine saygı ve sevgisininde bir nevi ölçütüdür. Değilse herşey rutinleşir ve agır gelmeye başlar ve ardından sorunlar..
Ben çok değişeceğimi sanmam. gece gezmelerim yok zaten haftada 1 en fazla. onun dışında iş spor ev arada alışveriş gezme tozma. klasik evlenince de çok değişmez ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şöyleki kadınlar evde asla süslü olmaz yani kocasının eşinin yanında sürekli eşorfmanlı olur ama dışarı çıkınca manken gibi giyinir bu ayrılık sebebi bu huyunuzu düzeltip eşinize süslenirseniz asla ayrılmazsınız
kilo alınır, bir kısım tahammülsüzlükler başlar, yorgan kavgası çıkar. birlikte geçirilen vakit hep az gelir falan filan. Ama evlilik çok güzel bişey bence, denk birini bulduğumda kesinlikle evlenicem :)
Artık tek başına değilsin bir yol arkadaşın var ve buna göre hayatına yön vermelisin. Bana göre evlilikte çocuk gibi bişey onu doğru bir şekilde büyütmek herkesin harcı değil.
Bu evliligin gidisene bagli bazi kisiler evlenince cok yipranirlar bazi kisilerde evlendimi daha bakimli daha guzel olur ve daha duzenli toparlamis olur oylelerine hatta toplumuzda evlik yaramis derler bazilarinada yipranmisin evlik yaramamis derler
En İyi Cevaplar