Arkadaşım bana çok yapışık geziyor, onu nasıl uyarırım?

Beni hiç tek başıma bırakmıyor. Benden başka kimseyle doğru düzgün arkadaşlık kurduğu da yok. Dibime yapışık geziyor, tuvalete bile gelecek utanmasa. Camın önünde hava alayım diyorum bi' bakıyorum gelmiş duruyor öyle. Konuştuğu da yok, ben nereye o oraya. Ama konuşmuyor, rahatsızlık vermeye başladı. Tenefüste hemen geliyor yanıma oturuyor, diğer arkadaşlarımla konuşuyorum ben de, bu sefer de alınıyor mu ne, surat yapıyor. Dertleştiğim oluyor ama çok sessiz biri, lezbiyen sanacaklar bizi ciddiyim. Milletin içinde "Ben tuvalete gidiyorum." diyor bana. Manyak. Kantine gidiyorum hemen koşarak geliyor.

Ondan kaçmak için arkadaşlarımın yanına gidiyorum, döndüğümde kös kös oturuyor bi' kenarda. Arkadaş olmak istememeye başladım onunla. Dertleşmek için iyi ama onun hiç konuşup bir şeyler anlattığı yok, yanıma gelirse ve ben susarsam hiçbir şey demiyor.

Ağlıyorum hemen geliyor ama bakıyor sadece. Bön bön bakıyor, gitmesini istiyorum illa geliyor. Sinirle çıkıyorum sınıftan hemen arkamdan koşmaya başlıyor "Ne oldu ne oldu" diye.

Sıkılmaya başladım uygun bir dille nasıl gitmesini isteyebilirim?
Arkadaşım bana çok yapışık geziyor, onu nasıl uyarırım?