Eğitim
Ahlak
Aşk kurtarır lan duygusuuuz
Sanane ne kurtarırsa kurtarır gece gece saçmalıyor beyin yoksunu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tek bir şeyle bir toplumun düzeleceğine inanmıyorum her şeyden bir miktar olmalı fazlası olsa göz çıkarmaz ama hiç olmaması toplumu bozar buna örnek olarak eğitim diye biliriz bir insanın eğitimi yüksel olsa fakat ahlak yoksunu olsa aldığı eğimi bir anlamı kalmaz mesela bu eğitimi yüksek olan kişi bir öğretmen olsa branşı olan konuda uzman olsa fakat öğrencisine saygısı olmasa o öğrenci o adama itimat etmez ve toplumdaki bir birey daha bozulmuş olur baya uzun oldu inşallah demek istediğimi anlarsınız iyi geceler 🙂
Düşüncenizin doğru olabiletisi yüksek, teşekkür ederim:)
Eminim bunun yani anlatmak istediğimi havalı bir görüş ismi vardır ama ben cahilim bilmiyorum açıklamak zorunda kalıyorum 😂😂
Ilk yapılması gereken sey insanlar kulaktan dolma bilgilerle hayatını sürdürmeyecek herkes kendi okuyacak bunun sonuda egitime dayanıyor
Sorgulamak, budur:)
Egitim alıp. Adam olamayan ahlaksızlar da görüyoruz .
En başta illa edeb illa edeb!
Cevap
15Cevap
Offf buna guzel olduğunu düşündüğüm bir fikrim var ama çok uzun ve anlatması yazıya dökmesi çok karmaşık ve birazda gaddarca gelebilir çoğu kişiye
Şayet yazarsanız okumak isterim, ne zaman isterseniz.
Nasıl arzu ederseniz, güzel geceleer:)
erkeklerin oyları gene süper bu kızlarımız neden bu kadar saf :D
Toplumları cehaletten kurtarmak için toplumun olmaması gerekir
Ouuvv:)
İşte buu:)
Okumak, okuyan insan her yönden gelişiyor zaten.
Saçma sapan wattpad kitapları okumadığı taktirde evet, günümüzde çok yaygın olduğu için söyleme gereği duydum
Watpadi bildiğim kadarıyla 13-18 yas arasi daha yogun kullaniyor. Arz talep meselesi ben orada bir yazimi paylastim dili biraz ağırdı ve cok az okundu. Devam etmedim bende. Yoksa mantik olarak gayet güzel bir uygulama. Lakin orada okunulanlarin hic biri bir dostoyevski tolstoy victor hugo gothe okumak kadar faydali olmayacaktır.
Disiplin, hiyerarşi ve militarizm.
Güzel.
İlim ve bilim. Bide RTE ( :
Son kısma baya bir güldüm😂
Hülooğğğ
Nitzche noktayı koymuş 👍
Nietzsche gerekeni demis
Okumak ve gezmek kurtarır kız ayool
her yere neden kız ayool yazıyorsun ayool
vampir mi
Nietzsche haklı.
Ahlak kurtarır