Sizce bu yazı doğru mu :)?
Doğru. Bu yazıya katılıyorum :)
Bu yazıya katılmıyorum. Yazı yanlış.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kediler gerçekten çok ilginç varlıklar.
Kesinlikle ne dediğimizi anlıyorlar. Kedimi ilk kez eve getirdiğim zaman onunla konuşarak mutfak taşının üstüne çıkmaması gerektiğini öğretmiştim.
Çok acıkmış, mamasıda orada olsa yine de çıkmaz.
Olağanüstü bir iletişim güçleri var. Aşıya götürdüğümüz de aşıya götüren kişinin yatağının yanına çişini yapıyorlar bizimkiler. Bu bile onların kendini ifade etme şeklidir. Kesinlikle inanılmaz o_O
Bende m kedi alıp beslesem yoksa :)
İyi bir arkadaş edinmiş olursun 😂
Doğrudur ve sadece kedide değil başka hayvan türlerinde de böyle bir şeyin olduğuna inanıyorum. Papağanım konuşma tarzımdan mı ses tonumdan mı anlıyor bilmiyorum ama üzgün olduğumu fark ettiği an yemek yemiyor, benimle daha fazla ilgileniyor, uyumuyor
O papağnın kıymetini bil :) Günümüzde insanlar bile birbirini anlamaya çalışmıyorken, güzel bir arkadaş bulmuşsun
Bu yazıya her türlü katılıyorum. Kedilerin bize sürtünmesi bizi sevdiğini gösterir. Kediler sosyal ve zeki varlıklardır.
Yanlış hiç böyle bir olay yaşamadım evde de 4 tane kedi var.
Cevap
4Cevap
Duygu ve düşüncelerimizi beden dilimize bakarak algılayabilirler ama kedilerden korkan bir insana sevecen yaklaşmak yerine, ısırmayı tercih ediyorlar bence. Annem de dün hastaydı, bizim kedi hiç annemin yanına gidip pır pır etmeyi falan aklına getirmedi. :D Belki de canları nasıl isterse öyle davranıyorlar. :D
Kedi uzmanımıza soralım en iyisi..
@miyavdiyeceksiniz işin aslı (🙊) nedir? 😂😂😂
öncelikle bana mikrofon uzattığınız için miyav😒😂🙈
Miyavlar, insanlarla çok iyi anlaşır. Insanların duygu halleri ne olursa olsun, miyavlar bunu anlar ve insanlarla iletişim kurmaya çalışırlar. Çesitli yolları vardır; bacaklara sırnaşmak, miyavlamak, hırlaması, pati ve kafa atması hepsi insanlara güvenme iletişim kurmaya, çalışması hareketleridir.🐱🙈
@miyavdiyeceksiniz Kediler konusunda uzman profesörsün o zaman :D
tabisi de 🙈😏😎
miyavları sevin evet 😍 @VelutLuna
Doğru fakat biraz yanlış biçimde anlatmış, düşünce değil bahsedilenleri anlar kediler bu bir araştırmaya göre söylenmişti, bütün söylenenleri anlar fakat hiç umursamazlar. Duygulara gelince, duyguları kesinlikle anlıyorlar kendi kedimden biliyorum.
Bence doğru kedileri seviyorum. Küçükken benim de kedim vardi.
Benim kedimde ben üzülürken gelirdi kucağıma beni avuturdu minnosum ya çok özledim:)
düşünce okuma hariç tamamı doğru. düşünce okuma yerine duyguları anlama dersek tam olur.
bir sürü kedim var, renk renk, nankör falan değiller, köpekte besledim, hepsi şahaneler, yaklaşmasını bilene sevgiyle yaklaşırlar <3
Evet okurum.😒
ahhaha 😂😂😂🙈🙈
Hahahah
Peki kedicikler ne okur?
Kediler !!! :D
Kedilerin bilişleri olduğu ispatlanmadı
Doğru olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar