İş dünyasında patronun çalışanlar içindeki alternatifi , arkadaşlık ilişkilerinde ya da belkide hepimizin en tahammül edemediği ikili ilişkilerdeki alternatif olmak ne demektir sizce hepsinin tanımı aynı mıdır?

İkili ilişkilerde olan daha çok dokunur ama hepsi aynı yedek kulübesinde esas oyuncunun sakatlanmasını beklemek. Tahammül edilebilir gibi değil
En nefret ettiğim şey alternatif olduğum ortamdan hızla uzaklaşırım 😄Zoruma gider baya
Aynen benimde :)
Kullanılmaktır, joker olmaktır. Özel sektörde her daim yedek şart ancak aşk durumlarında şahsen ben katlanamam.
Gazoz olma kendin ol yolunu izlesin alternatif tanımına uyanlar 😃
Cevap
18Cevap
Is hayatında, arkadasliklarda oluyor da karşı cinsle olursa sıkıntı büyük sıkıntı olur. Sutlanir alternatifsiz olur, tarafımdan.
İş sektöründe şart, ikili ilişkilerde tahammül dahi edilemeyecek birşeydir.
Aşk da alternatif olur mu bilemedim. Okursa zaten ask degil cıkar ilişkisi olur. Arkadaşlık için de yakın düşüncelerim. İs hayatımız zaten belli...
Alternatifli biri olmak gurur kırıcı bence. Hayatım boyunca iştede aşktada hep altrrnatifsiz olnak için çok çalıştım. Ve şükür o konuda rahatım.
İş için iyi birşey, izin durumlarında sıkıntı yaşanmaz. Aşk için tahammül edilemez
İş hayatında sıkıntılı değil ama aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde alternatif bir seçenek olmak mutsuzluk verici olur :)
Benim iş yerimde bir alternatifim yok. Bütün işi ben yapıyorum. İşi öğretebileceğim kimsede yok. Yıllık izne bile çıkamıyorum. Yazık bana :-(
Arabada yedek lastik neyse, o'dur alternatif olmak... Her alanda her anlamda.
İş hayatında birinin alternatifi isen iyi bişeydir. Ama aşk olursa stepne olursun kötüsü yoktur
Yedekdesin demektir.
Alternativ havalı kelime
Bendem baskasi benim yerimi dolduramaz hakeza bende baskasinin
başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin ne alakaysa
Yedek akçe olmak iyi değildir
Asıl olmak her zaman hojdirr ☺️☺️😊
stepne misali, yedek lastik
Yedek olmak bu da kötü bişey yani
Yedekte olmak demektir kız ayool
İkinci bir seçeneksiniz
Ayni canim yedekte
Yedektir