Merhabalar. Eşyalarımın karıştırılmasından diğer tüm insanlar gibi hoşlanmam. Ona şöyle derdim: "Her zaman bu kadar meraklı mısın, yoksa izne çıktığın günler de var mı?" Sanırım siz anladınız. Teşekkürler :)
Eşyalarımın karıştırılması konusunda çok hassasımdır. Bana göre şahsi eşyalarım benim özelime girer ve eşyalarımın karıştırılması ise özel hayatıma tacize girer buna da tepkim ağır olur.
Oda arkadaşım benim makyaj malzemelerimi kullanıyordu uyardım dinlemedi odamı değiştirince de ben sana bişey mi yaptım dedi yüzsüzlüğün böylesi insanlar garip 😂
Direkt söylerim ve bunun doğru olmadığını belirtirim. Bulunduğu yerden çıkarırım onu ve bir daha asla böyle bir şeye yeltenmemesini yoksa sonuçları onun için kötü olacağını söylerim.
Kurcalarken yardım et aferin ne güzel yapiyosun surayida karıştır bakalım burda ne var sonrada seninkileri karıştıralım falan :) yanlış yaptığını anlar direk yapma dersen yapar :)
Az önce yanlışlıkla bir hata yaptım ve kendimin sanarak bir başkasının eşyalarını karıştırdım. O da sağolsun yanlış anlamadı ve beni nazik bir dille uyardı.
En İyi Cevaplar