Sadece Elif sebebini bilmiyor diye güldüm dkxjdjd
Adam öldürmeye teşebbüs mü daha ağır suçtur yoksa kasten yaralama mı 😂😂😂?
Sadece Elif sebebini bilmiyor diye güldüm dkxjdjd

peki kasten yaralama ile öldürmeye teşebbüs arasındaki çizgiyi kim nasıl belirliyor? yani ben aslında öldürmek istesem ama başaramasam, mahkemede de amacım öldürmek değildi yaralamaktı ve bunu başardım desem?
Ölüm tehlikesi içeren yerlere sıktıysan öldürmeye teşebbüsten yargılanırsın. Belden yukarısı
hee bacağına sıkıcaz yani her türlü :D
Öyle xnxnx
ilk defa silah tuttum, amacım korkutmaktı, bacağına sıkmak istedim, silah sekince elim tekrar tetiğe basmış oldu istemsizce, göğsüne gelmiş ikincisi, böyle olsun istemezdim hakim bey :(
bu nasıl? :)
Vay güzel soru bunu hocama sorarım xnjxsjsj
sor bakalım :)
kasten yaralama
Hayır teşebbüs
Dogru ya öldürmeye tesebbus daha agir olmali
Adam öldürmeye teşebbüs bence ama buna kanundan bak var bak TCK mad 81 öldürme suçu var onun gerisinde ya da devamında yaralama suçu var
Evet teşebbüs doğru zaten
Kasten yaralama diyen niye dedi açıklayabilir mi lütfen arkadaşlar birinde öldürme var diğerinde yaralama var kanuna bakarak mi dediniz
Kim öyle demiş
Tamam o zaman. Bak sana bir bilgi vereyim bizim hoca sormuştu önemli bir Yargıtay kararı belki çıkar sizde de soru şu bir olayın kasten yaralama ya teşebbüs mu yoksa kasten öldürmeye teşebbüs mu olduğunu nasıl anlarız ? Şöyle ki somut olaya göre bakacağız fail mağdurun neresine vurdu mesela başına demir çubukla 5 kere vurduysa kasten öldürmeye teşebbüs ya da ateş etti ama ayağına etti bu kasten yaralama oluyor ama tek kriter bu değil şunlarda var olay öncesi birbirlerine söyledikleri laflar yaşadıkları olaylar vs işte hedef alınan bölge ve kaç kez vurduğu ne ile vurduğu yarın sınavım var dua et bana olur mu sana da kolay gelsin ☺
Aşağıdakiler demiş
Senin ne sınavın var?😅
Şirketler 😢
Kolay gelsin cano 😂
T ederim sana da
Teşebbüs kanka 😂
Cevap
10Cevap
Adam öldürmeye teşebbüs etmek daha ağır bir suçtur.
Evet cano 😍
😄😘
Adam öldürmeye teşebbüs.. başarılı olursa daha büyük suç olur.
Ikiside suc bunlarin (konu hakkinda bisey bilmezken ben)
Olom bunu ben bile bilirim kasten yaralama xd
Yanlış biliyorsun.. teşebbüs daha ağır
Olom dokunmamış ki xdxda diğerinde hem tesebbüs etmis hem de yaralamıs bir de elinde olsa öldürecekmis 3×kombo ceza nedeni 😄 bu hukuk yanlış zaten
Hayır knk 😂 güncellemeye bak.. Yaralamada kasıt yaralama zaten öldürme isteği yok. Ama diğerinde öldürme isteği var ama suç yarıda kalıyor
Kanka belki öldürmek istiyordu ama yanlışlıkla yaraladı? ahkahsjs bemden kurtulamazsın pes ett xdddxdxd
Knk zaten mahkemede yanıltmak var ki. Mesela birini öldürmek amacıyla sıksan bile topuğa gelse yanlışlıkla ben yaralamak istedim desen yaralamadan ceza alırsın 😂 ama kanunda maalesef teşebbüs daha ağır
Daussak geciyom lan senden iyi mi bilcem ama hukuk sistemi saçma 😄
Evet knk saçma en iyisi Norveç nzhxdhxg
Belli zaten refah seviyelerinden 😄😃
Aynen knk kaçalım xnxjx
ben kaçççam lan ama japonyaya 😄😃😂 akademisyen olakta ablanın Şu an ortalaması 3.11 daha aa gelcek bir notumuz daha var xd 3.50 olur onla ehuhayh
Bende koreye knk
Önce koreye gidelim ordan yüze yüze gidersin 😂😂 ooo helallll
kanka orda savas varyaaaa 😄
Yok knk güneye bişi olsa her türlü Türk askeri gelir biz öncedne gidelim nxxbxx
Çok durmayalım ama bak yinede savas filan istemiyorum ya zaten bu zamana kadar zor yaşadım xd
tamam knk aşağıdaki keko desuyoneeye sinir oldum 😂
La takma ya ks genel özürlüleri xd bana jiç tanımadığım gelip sövüyp
Dikkat çekmeye çalışıyorlar knk 😂
Evet şimdi geldik beni ilgilendiren konulara 😂zaten ikisi de aynı 🙄
Yoo
kasten yaralama daha büyük suç çünkü ben teşebbüsü yaptım :D
Teşebbüs bence😀öldürmek daha ağır suç
Evet bildin 😂
Ben öldürebilirim potansiyeli hissediyorum 😂
Elif ne diyorsa, tersidir.
Doğru dedi ama sebebini bilmiyor
Elif ne diyorsa, doğrudur.
aman ne önemli ve komik
Böyle bir soru sormak çok saçma tabi...
Ders çalışıyoruz ne sorsaydım ks de millete laf sokma çabası nasıl olur diye mi
Çıkmış sorulardan sorsaydın daha iyi olurdu...
Çıkmadığını ne biliyorsun neyse uza
Adam öldürmeye teşebbüs bence
Bilmiyorum iz bırakanlardanım ben 😄
Teşebbüs :))
Adam
Oldurmeye tesebus
Kasten yaralama
Teşebbüs
Teşebbüs
Teşebbüs
Teşebbüs😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?