Aile & Toplum Bu sabah #günaydın mesajı aldınız mı? Bugün nasıl uyandınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu sabah günaydın mesajı alan ben, bu sefer günaydın mesajı almayanlara kocaman bir günaydın gönderiyorum.❤️ Kahvaltı hazırlayıp davet etmek isteyenler tabii ki davet edebilirler 😍Bu sabah nasıl uyandınız? #cherie #cherry #günaydın #seviyorumsiziya Bu sabah #günaydın mesajı aldınız mı? Bugün nasıl uyandınız? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
91S91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Çok zor uyandım ya. Mesaj olarak değilde sesli aldım uyar mı 😃 2 3 Yorumla Soran +1 yıl senin dedigin hersey olur ki Yorumla 91S91 +1 yıl Oyh yerim yer😘❤️ Yorumla 91S91 +1 yıl Eiglere boğdun beni be😄Muck kuzucuk😘😘 Yorumla
Herbokkolog Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Günaydın mesajı istemiyorum şu kahvaltı olsun yeter 1 0 Yorumla
ConTa_VolTa Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl aldikkksukur iyizz :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oh ne güzel 🌸 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok zinde kafam rahat bir şekilde uyandım.. 1 0 Yorumla
ayseecikk07 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Almadım 😒 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın 🌸 Yorumla ayseecikk07 +1 yıl Teşekkür ederim sanalda günaydın 🐥 Yorumla
sonfeciikız Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hayır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ozaman günaydın 🌸 Yorumla sonfeciikız +1 yıl Günaydın 😊 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Uyanamadim daha 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar