Bu insanlar gerçekten bencil dusuncesiz ve saygisiz. Ailem bile sirf kendini dusunuyor pskolojim cok yiprandi sizce ne yapmali?

Ailemin parasal yonden durumu iyiyken ev alacakalri zaman biraz sıkıştılar. Benim tam unv donemlerime geldi ve bana kredi aldirdilar. Şu an mezunum is ariyorum. Simdi evi aldilar durumumuz gayet iyiyken o borcu odemiyorlar. Benim henuz maasim bile yokken odememekte diretiyorlar belki ise girer oder diye. Bu benim cok zoruma gidiyor. Paramiz senden daha degerli der gibiler. O sizin evinizin parasi bana yukleyemezsiniz diyorum hala bir umut pesindeler. Beni cok yipratti bu durum. Durmumuz olmasa hicbirsey demem tabiki siz olsaniz napardiniz acaba bende mi sorun. Ayrica Şu an cevremdeki herkesin bencil hareketlerine denk geliyorum herkes kendi isini yaptirma pesinde gercekten yoruldum. Kimse benim yaptigim fedakarliklari gostermiyor. Bu pskolojiden kurtulmak icin ne yapmaliyim durmadan aglamak istiyorum
Bu insanlar gerçekten bencil dusuncesiz ve saygisiz. Ailem bile sirf kendini dusunuyor pskolojim cok yiprandi sizce ne yapmali?