Çok şükür dedikodu yapmam etrafımda yapıldı mı da mümkün mertebe sustururum mesela annem sürekli kaynanasını anlatır artık ben kızıyorum anne artık olmuş bitmiş geçmiş başımızı şişrtmeye ne gerek var diye sonra haklısın kızım diyo 😄 herkese de söyler kızım yapmaz diye 😌 valla bu huyumla övüncem ben ya 😄😁😄
Ben makyaj tazelemeye gidiyorum, döndüğümde devam ediyorsa konus değiştiririm baktım bir müddet sonra yeniden açılıyor işim çıktı der kalkarım. Fakat bu arkadaş grubu bunu hep yapıyorsa onlarla arama mesafe koyarım.
Tipik bir kadın konuşması: + O şöyle demiş, bu bunu yapmış, of neler oldu bak dinle - Vay adi, evet haklısın. Hiç sevmiyorum onu + Tamam ya, dedikodu yapmış gibi olmayalım, günah. Bize yakışmaz - Evet haklısın cınım, biz iyi kızlarız :D :D :D :D :D
Dedikodu yapanlardan birinin açığını laf arasında ortaya atarsan kimse hakkında konuşulmasını istemez dedikodu biter Ammmma senin de açığın varsa sus 😂
İnsanlarla sırrımı paylaşmam ama insanlar benimle paylaşır. Bu sırları insanlara karşı hiç kullanmadım ama o duruma getirirlerse kullanır bu tarz insanlardan kurtulurum.
Alışıyosun zamanla takmamaya ya görmezden geliceksin bu tür insanları bırak kendi hallerinde takılsınlar o ortamdan soyutlarsan kendini zamanla sıyrılırsın zaten
ben kalkip gidiyorum ya hic ayip etmeyim falan demiyorum ayip eden onlar zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Onlara dedi kodu yaptıkları sürece onlardan uzak duracağımı ve aradaki mesafeyi devam ettikleri sürece açacağımı uygun bir dille söyleyerek ve grcejlestirerek
Dedikoducu insanın barınacak yeri olmaz hiçbir zaman.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Genelde ayrilmam ama dedikoduyu kapatmak için neyse -dedikodu etmeyek. derim onlarda -o kadar ettin ettin sonra etmeyek diyorsun derler böyle saçma bir diyalog işte sonra hepimiz güleriz 😂😂
En İyi Cevaplar